Közös együttműködésünk során bizonyos intézmények a következő tapasztalatokat osztották meg velünk:

[download id=”22″]

[download id=”23″]

[download id=”21″]

[download id=”24″]

EMOST kezelések extrém fizikai és pszichés terheléskor

A munkahellyel kapcsolatos extrém stressz jellemző állapot szolgálatban lévő rendőröknél, katonáknál, és a különleges bevetési egységnél, mivel a feladatuk teljesítése során gyakran erőszakos cselekményekben vesznek részt, és gyakran az áldozatok különféle, lelket megrázó látványának is ki vannak téve. A helyzetfelismerő képesség, az indulat kezelés, (tovább…)

Amputáltak fantom fájdalmának csökkentése, megszüntetése EMOST módszerrel

Az EMOST (Electro-Magnetic-Own-Signal-Treatment = Saját-Jel-Kezelés) több éves tapasztalattal egyértel-műen jelezte a módszer hatékonyságát a különféle eredetű fájdalmak csökkentésében, és megszüntetésében. Ennek alapján, 2010-ben az EMOST módszer az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben (OORI) klinikai körülmények között lett tesztelve, az amputált alanyok fantom fájdalmának csökkentése céljából. (tovább…)

A tartós (di-) stressz következményeinek kutatása az egyik igen fontos orvostudományi terület manapság. A hormonális állapot, az ingerfeldolgozás milyensége, egyre több területen igazolja a szövődmények kialakulásának, akut és krónikus panaszok meghatározó okát. A munkaalkalmasság és a stressz, munkaügyi, munkavédelmi törvényekben ma már kiemelt helyet kap. Míg a stressz kezelés kóros esetekben mindeddig pszichiátriai keretek között zajlott, a kutatási eredmények jelzik a (tovább…)

A munkahellyel kapcsolatos Extrém Stressz jellemző állapot szolgálatban lévő rendőröknél, büntetésvégrehajtóknál, katonáknál, és a különleges bevetési egységnél, mivel a feladatuk teljesítése során nagy kockázatú, erőszakos cselekményekben vesznek részt. A helyzetfelismerő képesség, az indulat kezelés, az ösztönös helyett a szabályozott viselkedés alapkövetelmény az fokozott felelősségű egységeknél, miközben a terhelés alkalmanként többszöröse a civilekhez mérve. A megfelelő idegállapot sorsdöntő lehet (tovább…)

2011.07.25. Budapest, Semmelweis Egyetem Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) Amputációs és Rehabilitációs Osztály, Dr. Till Attila főorvos Úr beszámolója szerint azoknál az amputált személyeknél, akiknél alsóvégtagi amputációt követően BioLabor EMOST Fantomfájdalom és érhálózati (tovább…)

Fel az oldal tetejére