száraz-orrnyálkahártya

orrnyalkahartya-szarazsagA száraz-orrnyálkahártya, orrnyálkahártya szárazság egyre nagyobb arányban van jelen, az érintett populáció száma főként a városi környezet kémiai túlterheltsége miatt nő.

A savas levegő közeg az orrnyálkahártyát kiszárítja, a felületi pH érték megváltozik, az érzékelő receptorok érzékelő képessége csökken, így a légutakat és légzőszervet védő immunfolyamatok romlanak. Mivel a véráramban lévő gázok a tüdőn kerülnek be, így a légzőszervi immunzavar által a bakteriális szűrés csökken, tehát a vérbe könnyebben kerülnek kórokozók. Az orrnyálkahártya kiszáradása tahát több egészségügyi kockázatot is magában foglal, nem csupán kellemetlen tünet.

A BioLabor gyógynövény orrbalzsam összetevői ápolják az orrnyálkahártyát, segítik annak nedvességtartalmának megtartását, pH szintjének megfelelőségét, az immunfolyamatok fenntartását, és allergének megkötését.

A BioLabor gyógynövény orrbalzsam napi kétszeri (reggeli, és esti) alkalmazása természetes módon segíti az egészség megtartását, visszaszerzését.

BioLabor gyógynövény-orrbalzsam-terméktájékoztató-HU (PDF)

biolabor-gyogynoveny-orrbalzsam-oils

Fel az oldal tetejére