Orvosi tapasztalatok

01-orvosi-px

Letölhető dokumentumok:

Kollégák-tapasztalat-gyujto-2013-10-29-web

Dr.Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., EMOST Redox 1.1 készülék

.

.

.

Dr. Szilágyi György, igazságügyi orvosszakértő

EEKH nyilatkozat, EMOST Redox 1.1 készülék

drszilagyigyorgy.

„A rendelkezésemre bocsájtott, részben a készülékről részletesen leírt adatok, valamint az irodalmi dokumentáció, és az ezt követő klinikai kipróbálások kedvező eredményei alapján a készülékkel kapcsolatos egyértelmű pozitív véleményem, hogy a klinikai alkalmazása a gyakorlatban a felsorolt területeken igen pozitív eredményeket hozhat úgy terápia, valamint prevenció területen.”
PDF Dr-Szilágyi szakvelemeny EEKH

.

.

Dr. Bretz Károly, biofizikus, egyetemi tanár

01-profBretz130„A mérési jegyzőkönyv adataiból megállapítható, hogy egyetlen EMOST kezelést követően átlagában a kardiális állapot 7%-kal javult, a kardió stressz index mk. 35%-kal javult, a pulzusszám mk. 10%-kal kisebb, reakció idő 3%-kal gyorsabb, a reakció hibaszám 40%-kal kisebb, kéz erőkifejtés 3%-kal gyengébb, az idegrendszer izom koordináció 8%-kal javult. A vizsgálat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, és Magyar Sporttudományi Társaság tagjainak jelenlétében lett végrehajtva.” SOTE-ETK-DrBretz-DrSzalay-Kardió-és Koordináció teszt pdf

.

.

EKG és Meridián/Dr. Prof. Alexander Aljohin, akadémikus, Orosz Tudományos Akadémia

a-alj-3„Cél, az EMOST Redox 1.1 készülék hatékonyságának és biztonságos alkalmazásának tanulmányozása a gyakorlati (orosz, állami) egészségügyben.
Az EMOST készülék bemutatott műszaki dokumentációja megfelel a bejelentett jellemzőknek. Az elvégzett kutatások a klinikai vizsgálatok szabványaival összhangban kerültek lefolytatásra.

2013. év november 26 – 28 között 25 alanyon (13 nő, 12 férfi) folytak kutatások, 26 éves kortól 80 éves korig, különféle kóros tünetekkel és a funkcionális rendszerek (FR) állapotát jellemző paraméterek eltéréseivel.

Résztvevők aránya: EMOST készülékkel kezelést kap 70%, kontroll csoport 30%
Résztvevők száma a három nap folyamán: EMOST kezelést kap 18 fő, kontroll csoport: 7 fő
Szignifikancia határérték: p<0,05
Vakpróba: Sem a kezelést végző személyzet, sem a kezelt nincs tudatában annak, hogy a páciensek közül ki kap az EMOST készülékkel kezelést, és ki tartozik a kontroll csoportba.

A vizsgálat során többségben voltak a központi idegrendszer funkcionális rendellenességével rendelkező alanyok: álmatlanság, nagyfokú fáradékonyság, fejfájással súlyosbított időnkénti arteriális vérnyomás emelkedés, fokozott izomtónus a szervezet különböző részeiben, nem szerv etiológiájú álmatlanság, cerebrális és szív érelmeszesedés, magasvérnyomás betegség.

A lefolytatott vizsgálat objektívvé tételéhez a KSI-MED (orvostechnikai eszköz) állami egészségügyben alkalmazott diagnosztikai eszköz, és az ES-TECK (orvostechnikai eszköz) készülékek kerültek alkalmazásra.

A KSI-potencialometria és az ES-TECK eszköz adatai szerint a bemutatott készülékkel folytatott kezelést követően az alanyok 100 %-nál a szervezet funkcionális rendszereinek (FR) állapotváltozásának pozitív irányú dinamikája mutatkozik, ezek:

– a szervezet adaptációs tartalékainak növekedése,
– a funkcionális rendszerek paramétereinek stabilizációja,
– csökken a patológiás megnyilvánulások fejlődésének kockázata.

Szintén kimutatható a funkcionális rendszerek (FR) paramétereinek korrelációja úgy az EMOST készülékkel folytatott kezelés előtt, mint a kezelést követően, a KSI-MED készülék elektropuncturogrammák és az ES-TECK biometrikus adatok változásai alapján.

Szakvélemény: A lefolytatott vizsgálatok eredményei lehetőséget nyújtanak annak kijelentésére, hogy az EMOST Redox 1.1 készülék gyógyászati célra hatékonyan és veszélytelenül alkalmazható termék.

*A készülék használata közben nem merült fel meghibásodás és működésképtelenség, a készülék működése kapcsán nincsen reklamáció. A páciensek az EMOST készülékkel folytatott kezelés kényelmességét emelik ki.”

PDF 01-Prof-Aljohin-EMOST-Szakvélemény 2013-11-28-HU-RU-px

.

EKG és Hormonok/Ivanov Viacheslav B. professzor – Orosz Tudományos Akadémia

01-A-IvanovOrvostovábbképző Intézet Toxikológiai és Klinikai Farmakológiai Tanszék, Oroszországi Föderáció Orvosbiológiai Ügynökség
.
„Véleményem szerint az adott módszer legeredményesebb alkalmazási területei várhatóan a betegségeket és sérüléseket követő rehabilitációs kezelések, a neurológiai megbetegések klinikai kezelései, a sportorvoslás, és a betegségmegelőzés.” prof-dr-v-ivanov, EMOST-ECG-and-Serum-Testing and results

.

Őssejt/Prof. Anatolij Konoplannikov MD., PhD., D.Sc.

A.KonopjannikovOrosz Tudományos Akadémia-Orvosi Sugárbiológiai Kutató Intézet, Obninsk
„Mint látható, az elvégzett kísérletben regisztrálásra került a csontvelő mezenchimális őssejt (MŐS) számának (156 + 17) a kiindulási szinthez (89 + 7) viszonyított statisztikailag jelentős (p < 0,05) növekedése, ami arról tanúskodik, hogy az EMOST módszerével generált AAEM hatását tekintve képes viszonylag gyorsan aktivizálni a MŐS csoportot, amelyek a modern elképzelések szerint a szervezet legkülönbözőbb szövetei regenerációs képességében a legfontosabb szerepet játsszák.” 01-Or-Tud-Akad-EMOST-mesenchimal-stem-cell-ossejt-report1

.

Napi tapasztalatok

Dr. Horváth Julianna
Közegészségtan-Járványtan szakorvos, Tel.: +36 30 463 4457

„2007 óta dolgozom BioLabor által fejlesztett EMOST típusú, Elektro Mágneses Saját Jel Kezeléssel. Ezen időszak alatt, mintegy 1850 esetben, rendszeresen eredményes kezeléseket folytattam számos idült állapot esetén, ezek: pszichikai stressz és idegrendszeri zavarok (890), krónikus fáradtság (320), allergia (170), emésztés (160), gyomor- és bélrendszeri zavarok (180), légzési zavarok (80), pajzsmirigy működési zavar (50).

Tapasztalatom szerint jellemzően 4-5 célirányos kezelés elégséges, majd 1 hónap és 2 hónap múlva ismétlő, ú.n. emlékeztető kezelés megfelelő a hosszantartó hatáshoz. Összességében rendkívül elégedett vagyok a módszer eredményeivel, és azok tartósságával.”

 

Csűrösné Dr. Hajda Veronika
Gyógyszerész, Természetgyógyász-fitoterapeuta, Homeopátiás tanácsadó, Tel.: +36 30 999 99 47

„Tisztelt Érdeklődő!

2007-óta alkalmazok BioLabor által fejlesztett készüléket, vásárlásom oka a modern eszközök iránti fogékonyság és az allopátiás terápiák kiegészítése volt, a hatékonyság fokozása érdekében.

A mai napig sikernek könyvelhetem el a módszer hatékonyságát, főként a krónikus betegségek esetében, ahol a konvencionális protokoll nem érte el a megfelelő gyógyulási eredményeket. Tapasztalatom szerint a készülék főként a szervezet regulációs rendszerének javításában ér el kimagasló eredményeket, úgy az idült, mint a heveny, pangó állapotok esetében.

Tapasztalataim összegzése

1. Alvás zavar, inszomnia esetében (267 alany)

Jellemzően 4-5 kezelés elégséges a krónikus panaszok jelentős enyhítésére, megszüntetésére, melyet heti gyakorisággal hajtok végre. Az első, második kezelést követően az alanyok tapasztalják a közérzet javulását, a pszichés állapot kedvező változását, anyagcsere folyamataik is javulnak, cirkadián ritmusuk kiegyensúlyozódik. A kezelések befejeztével a panaszaik igen jelentős mértékben enyhülnek, jellemzően elmúlnak, szociális és interperszonális viszonyuk normalizálódik. Tapasztalatom szerint a kezelés sorozatot követően az alanyok hosszú távon is megőrzik az elért állapotukat, illetve a kezelés sorozat után még állapotjavulás is is gyakori.

2. Allergia, irritáció esetében (158 alany)

Az alanyok jellemzően több panasszal egyidőben szenvednek az irritáció, allergia több tünetével. A kezeléseket stresszoldó kezeléssel kezdem, ez 2-3 kezelést jelent, majd természetes és ismeretlen antigénes kezelést hajtok végre, heti gyakorisággal, összesen 4-6 alkalommal. A kezelési idő alatt mérsékelt diéta, és fokozott vízfogyasztás javallott (mk. 25 testkg/1 liter víz). Tapasztalataim szerint a stresszoldó kezelések már enyhítik a panaszokat, ez utal a pszicho-neuro-immunológiai összefüggésekre, pszichoszomatikus ráhatásra. A kezelés-sorozat befejeztével az alanyok jelentős hányada mentes a panaszoktól, a fennmaradó kis hányaduk éte-alapanyag immun intolerancia vizsgálatra szorul enzimhiány vélelmével. Kimagaslónak találom a módszert a gyermekek esetében, asthma bronchiale, atipusos dermatitis panaszoknál, itt kell megjegyezzem, hogy a BioLabor Társadalmi Felelősségvállalási programját méltatom, a tíz év alatti gyermekek karitatív –díjmentes kezelése példaértékű és sajnos szükségszerű.

3. Tartós kedélyzavar, lethargia esetében (307 alany)

Tapasztalataim során az alanyok anyagcsere és regulációs zavarokkal és pszichés terhekkel együtt jutnak el a tartós kedélyzavar és lethargia állapotába. A panaszok velejárója az alvás zavar és a jellemző emésztési, ürítési zavar is. A kezeléseket minden esetben stresszoldó kezeléssel kezdem, majd az alvás zavar és emésztési programot hajtom végre egy-egy alkalommal.

Az e kezelések alatt szerzett tapasztalatok alapján folytatom a kezeléseket kedélyzavar és Happy Coctail n. programmal, jellemzően 4-5 alkalommal, heti gyakorisággal. Az elmúlt évek alapján a számomra kiemelkedő ilyen indikációra a módszer, az alanyok jellemzően stabil kedvező eredményekről számolnak be, gyógyszerfüggésük jelentősen lecsökken, szociális kapcsolataik javulnak, pszichés állapotuk normalizálódik. E véleményemhez tartozik, hogy míg a készülék segít a „holtponton” átbillenni, a kiváltó okok rendezésére is szükség van, ehhez viszont megfelelő pszichés hátteret nyújt e módszer.

4. Vizelettartás, ürítési zavar (156 alany)

A BioLabor készülék ezen a téren nyújtott szolgáltatása olyan területen ér el sikereket, amiben igazán nincs alternatíva. Az alanyok jellemzően több párhuzamos tünettel, pszichés/közérzeti zavarokkal, alvászavarral, idegrendszeri túlterheltséggel, és sok esetben gyógyszer túlterheltséggel érkeznek, melyek kihatással vannak az inger érzékenységre, szteroidális szabályzásra, rezisztenciára. A kezeléseket minden esetben stresszoldó kezeléssel kezdem, majd az Inkontinencia kezelés sorozatot hajtom végre, ami összesen 4 kezelési alkalmat jelent, heti rendszerességgel. Amennyiben a kezelések során a várt eredmény késik, úgy kiegészítem a stresszoldó kezeléssel, illetve alvás zavar programmal, így jellemzően további 2-3 kezeléssel elérhető a várt kedvező végeredmény. Ürítési zavarok (krónikus székrekedés) esetén a készülék jellemzően 2-3 célirányos kezelést követően segíti a perisztartika, bélnyálka hártya, hidratáció szabályzását, korrekcióját, a panaszok ön-regulcióval való csökkentését.

5. Egyéb tapasztalatok:

• Fogantatási program
A gyermekvállalási nehézségek esetén elsőként az anya allergia vizsgálatát javaslom. Amennyiben az fennáll, elsőként stresszoldó (központi idegrendszer, limbikus egyensúly, amigdala, hipofízis) kezelést adok, majd 4-5 célzott, anti-allergia programot hajtok végre és a bevitt folyadék mennyiség fokozását javaslom. A kezelések befejeztével a tüszőrepedés hetében megkezdem a Fogant c. programot, amely 5 kezelést jelent, benne ösztradiol, FSH, neurotranszmitter egyensúly, melyek után az esetek 70-80 százalékában két három hónapon belül jellemzően sikereket érünk el.

• Gyermekek
Tapasztalatom szerint a gyermekek kezelései igen eredményesek. Jellemzően 2-3 rövidebb idejű célirányos kezelés elégséges a jelentős javuláshoz. A közösségbe kerülő gyermekeknek nagyon jó hatásfokkal adjuk az immunerősitő célú programokat, a gyógyulási idejük jelentőesen rövidül, és összehasonlíthatóan ellenállóbbakká válnak. Hiperaktív gyermekek esetén 1-2 kezelést követően általánosan megnyugszanak, jól szocializálódnak, érzelmeik stabilabbá válnak. Gátlásos, félénk gyermekek esetében a 3-4 kedély javító kezelés kellő eredményű a változáshoz, vele járó eredmény, hogy vitalitásuk, étvágyuk, és aktivitásuk is javul, ellenálló képességük is javul.

Összefoglalva, a Készüléket és a módszert megfelelőnek találom a fenti célok elérésére, a szervezet öngyógyító mechanizmusának segítésére, krónikus panaszok csökkentésére.”

.

Dr. Skurdenka Beatrix
Belgyógyász szakorvos, üzemorvos, mentőorvos, háziorvos, gasztroenterológus, Tel.: +36 20 594 5050

„2009-óta dolgozom a BioLabor cég szolgáltatói körében, főként orvosi vizitek és üzemorvosi vizsgálatok terén. Az állapotfelmérések során nagy gyakorisággal tapasztalom a paciensek halmozott panaszait, ilyenkor javaslok átfogó életmód váltást és a kezelési eredmények ismeretében ön-regenerációt segítő megoldásokat is.

Mivel módom van az állapot változásokat is vizsgálni, a kezelések látható hatékonyságai és az alanyok nyilatkozatai felkeltették az érdeklődésemet, és Erdőfi-Szabó Attila ügyvezetőtől, fejlesztőtől megismertem a kezelés biológiai- biofiziológiai hatásmechanizmusát, a BioLabor EMOST kezelési módszerét, majd 2010 januártól magam is kezeléseket folytatok.

Tapasztalataim összegzése

1. Pszichés túlterheltség, stressz, lehtargia (37 alany)

Az alanyoknál az állapotfelmérésekkor jelentős di-stressz állapotokat tapasztaltam, jelentős dopamin alulszabályozottságot, kortizol szint emelkedést, jellemzően magas vérnyomás értékeket és szívműködési elégtelenségeket, jellemzően légzési zavarokat, hipoventillációt, hipercapniát is. A kezelés sorozat első alkalmával központi idegrendszerre irányuló ún. Happy-Coctail (1.) 45 perces kezelést adtam, az alanyok rövid idő után, nyugalmi állapotban jellemzően mélytónusú alvásállapotba kerülnek, légzésük kiegyensúlyozottá válik, a kezelési idő alatt nyugodtak. A kezelés befejeztével az ébredésre jellemzőek a viselkedésformák, a második kezelés egy hét múlva történik.

A második kezelési alkalommal az alanyoknál kétfajta tapasztalat van. Azoknál, akiknél a jellemző alacsony vízbevitel miatt a szervezet vélhetően dehidrált, ott kevésbé tapasztalható változás. Azoknál az alanyoknál, akiknél a vízbevitel a testtömeggel arányos, ők jellemzően fokozott nyugodtságot, mindközben nagyobb vitalitást és fokozott vitális teljesítményt említenek. A második kezelés a Happy-Coctail (2.) főként a neuro-transzmitterekre és a limbikus (hippocampus) rendszerre irányul, kezelési idő mk. 45 perc, a kezelés alatt az alanyok nyugodt állapotúak, beszélgetést kevésbé igényelnek, a vízfogyasztás fontosságára a figyelmüket felhívom.

A harmadik kezelésre érkezők tapasztalata jellemzően a hangulat ingadozás csökkenése és a javuló közérzet, így a harmadik és negyedik, ötödik kezelés az előre standardizált módon folyik, heti ritmusban, azt követően ellenőrzöm az állapotváltozásokat. A kezelés sorozat befejeztével az alanyok jellemzően kedvezőbb egyensúlyi állapotban vannak a kezelést megelőzőhöz képest, stressz szintjük jelentősen javult, dopamin és kortizol szint jellemzően javult, légszomj tünetek jelentősen csökkentek, kedélyállapotuk és vitalitásuk javult, melyet jellemzően a kezeléseknek tudnak be. Véleményem szerint, e kezelési mód igen hatásosnak bizonyul stressz kezelésében, mely jelentős óvó és preventív hatású a stressz kockázatok és szövődményeik tekintetében.

2. Halmozott panaszok (56 alany)

Sok esetben tapasztalom, hogy a szervezet szabályozottsága labilis, alul- és túlműködések, kompenzációk gyakoriak, hasonlóan mint a hormonális és keringési folyamatok. Amennyiben kóros állapotok is tapasztalhatók és mindezek mellett a di-stressz is megjelenik a kockázatok között, úgy átfogó, Maxi-Vitál c. közérzet javító kezelést folytatok le. A kezelések során az alanyok viselkedései jellemzően azonosak az előzőben bemutatottal, így az ismétlésétől eltekintek.

Ez a kezelés sorozat első két alkalommal központi idegrendszer/anti-stressz indikációjú, majd anyagcsere, oxigén felvétel, keringés, immunitás irányú, összességében átfogó egészség fejlesztő célú, összesen öt kezelést igénylő. Tapasztalataim szerint jól demonstrálható az állapotváltozásban a homeosztázis javulása, szignifikánsan jelentkeznek a javuló mért értékek (keringési hatékonyság, szívműködési folyamatok javulása, anyagcsere zavar enyhülése) és az alanyok kedvező közérzeti állapot javulásai is. Véleményem szerint ez a kezelés-sorozat jelentősen javíthat a gyógyulási esélyeken, a regenerációs képességen, kockázatok és szövődmények csökkentésében, így halmozott panaszok esetében ez a módszer más terápiák eredményeit nagyban javíthatja.

3. Saját tapasztalat

Alkalomadtán kezeléseket magam is igénybe veszek, számomra igen kedvező a stabil stressz csökkentő hatása, koncentráció javulást is tapasztalok és a vitálkapacitásom is jelentősen megnőtt, az elért hatások úgy tűnik egészében képesek a szervezet alrendszereit és összességét javítani, ezért szisztematikusan egymásra épülő kezelés sorozatba kezdtem.

Összefoglalás

A számomra szignifikáns kedvező állapotváltozások alapján, ezt a módszert javaslom stressz kockázatok csökkentésére és kóros állapotok gyógyulási esélyének javítására, terápiák hatékonyságának vélhető javítására, egészségőrzésre és egészség fejlesztésre, klinikai körülmények között ellenőrzött kutatások után célirányos kezelésekre.”

 

Dr. Tőkey Magdolna
Belgyógyász, kardiológus, nyugállományú háziorvos, Tel.: +36 70 342 9968

„2007-ben ismerkedtem meg a BioLabor saját fejlesztésű módszerével, azóta is híve vagyok. Tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy ez az önregenerációt serkentő módszer (EMOST) igen hasznos lehet az orvostudománynak és a pacienseknek. Meggyőződésem, hogy az ember képes magát gyógyítani, mint ahogy képes magát megbetegíteni is. Ez a módszer tükörként működik. Úgy tűnik képes a zajló biológiai folyamatokkal szembesíteni a szervezetet, így elősegítheti a regenerációs ütemtől elmaradó folyamatok újbóli ellenőrzését, az önszabályzást, a homeosztázist, ez pedig nagy siker.

Az elektromosság és elektromágnesesség az emberi élet alapja. A színek, a hő, a fény mind-mind elektromágneses tulajdonságú életet meghatározó energiák, mint ahogy a szív is elektro impulzusokkal mozgatja izmait. Ez a világ, bár idegen lehet még sokaknak, úgy vélem újból reneszánszát fogja élni, csak ilyen, modern, kifinomult köntösben.

Többéves tapasztalataim összegezve elmondható, hogy a módszer segít az ön-helyreállásban, legyen az pszichés stressz állapot, neurológiai alapú tachycardia, vagy inger érzéketlenségből adódó keringési zavar.

Bízom benne, hogy a nagyszámú kedvező eredmények alapján klinikailag is bizonyítást nyerhet a módszer jótékony hatása, és előbb utóbb méltó helyére kerül az egészség világában, sokak örömére!

További sok sikert kívánok!”

.

Dr. Valló Ágnes
belgyógyász, természetgyógyász, életmódtanácsadó, pszichoszomatikus egészségfejlesztő mentál-higiénikus, tréner, terapeuta, Semmelweis Egyetem Egészségtudományi (Főiskolai) Kar tanár: élettan, kórélettan, belgyógyászat, gyógyszertan, NLP mester, Reiki tanár. www.valloagnes.hu

Stigmás kettős tudat gyógyulása kilenc év után.

Kórelőzmény: Huszonnégy éves férfi (siófoki lakos), kilenc éve diagnosztizált kettős tudat, szubdepresszió, stigmatikus jellegű bőrfelületi sérülésekkel lapockák alatt, továbbá nem önkezű egyéb sérülések jelei (látleletekkel), állandó rémálmok, aszocializáció, tömegiszony, anyjával egyedül élő, pszichés okokból munkaképtelenné nyilvánítva. Személyes konzultációkor réveteg, antidepresszáns szerek hatása alatt álló, avitális, koncentráció gyenge személy, megnyilvánulásai fokozott ingerérzékenységét mutatják az élmények és megtapasztalásai felelevenítésekor. A személyiségzavar és pszichés státusz alapján Dr.Valló Ágnes pszichoterapeuta, magatartásterapeuta, egyetemi tanárhoz lett irányítva, ahol két pszichoterápiás kezelés után más kezelési mód keresése vált szükségessé.

2010. augusztusában jelentkezett a Szülő (Szilvia), a fia kezelésére, próba jelleggel. Indikáció: a kezelések két területet érintettek. Az első a pszichés teher, depresszió, fóbia és aszocializáció, gátlás irányába, a másik célzott irány az inger feldolgozás, neurovegetatív rendszer, ezen belül paraszimpatikus (ingerérzékelés) és szimpatikus (inger reakciók) szabályzás, és neurotranszmitterek szabályozottságára vonatkoztak. A célirányos kezelések területenként felváltva, heti gyakorisággal történtek. A második kezelést követően az Alany és a Szülő beszámoltak az eltelt első hét alatt tapasztalt javuló kedélyállapotról, a letargikus és depressziós rohamok gyakoriságának csökkenéséről. A második hét időszakában a kedélyállapot tovább javul, kilenc év után először hagyja el a házat és a kertben sétálgat. A harmadik kezelés után először alszik nyugodtan, a negyedik héten öltözetére figyelmet fordít, Szülői kísérettel rövid sétát tesz Siófok város belvárosában, sétányán (augusztus végi, szezonális csúcsforgalom időszakában). Az ötödik hét elmúltával elég nyugodtnak és magabiztosnak érzi már magát, hogy EGYEDÜL, vonattal érkezzen a hatodik kezelésre Siófokról Budapestre, majd onnan haza. Ez mind a Szülőt, mind a kezelő személyzetet örömmel és izgalommal tölti el. A kezelés előtt beszámol az átfogó kedvező változásokról, az érzelmei letisztulásáról és bizonyos antidepresszánsok elhagyásáról, a lelkesedés megjelenéséről. Megnyilvánulásai szabályozottak, reflexei értékelhetőek, megfelelőek, magatartása stabil. Egy hét kihagyás után a hetedik kezelésnél ismét egyedül érkezik vonattal a kezelésre, egészséges pszichéjű fiatalember benyomását kelti és mutatja. Kérdésre válaszolva kijelenti, hogy gyógyultnak érzi magát, vágyai vannak, társkapcsolatra, közösségre vágyik, szeretettel gondol a szülői kapcsolatra és tevékeny, hasznos kíván lenni. A mai napon, 2010.09.15-én, egy gyógyult személy történetét mutathattuk be, stigmás kettős tudat és bipoláris depresszió, tömegiszonyból való szabadulásából, BioLabor elektromágneses saját-jel kezelés (EMOST) módszer alkalmazásával, az Alany és szülői hozzájárulással, közös sikerrel és örömmel.”

.

A stressz betegség és összefüggések – kutatások, eredmények

Fel az oldal tetejére