KMFAP-logo.

.

.

BioLabor Karitasz – Társadalmi Felelősségvállalás Program

Cégünk konzervatív szemléletű társadalmi felelősségvállalásként három területen karitatív támogatást nyújt:

1. Kisgyermekek kedvezményes és díjmentes kezelése, hogy anyagi helyzet ne befolyásolja egészségügyi állapotukat, illetve segítsük az új generáció fejlődését az urbanizálódás ártalmaival szemben.

2004-óta a hazai- és nemzetközi egységes rendszerben mintegy tizennégyezer kisgyermek díjmentes kezelését láttuk el. Központunk önállóan a 2013-as évben ötvenkilenc, a 2014-es évben huszonnyolc, 2015-ben hatvanegy, 2016-ban ötvenhét kisgyermek (koraszülött, agyvérzéses, izomsorvadásos, epilepsziás, dadogásos, autista, hiperaktív, fejlődési rendellenes…) díjmentes kezelését látta el, az üzemidő terhére, azonnali kezdéssel. Az eredményekről beszámolunk. (Facebook: attila drerdofi szabo)

2. Katasztrófahelyzetben a károsultak és a katasztrófaelhárítók azonnali, díjmentes ellátása, pánik, idegkimerültség, végkimerültség leküzdésere (2006 Ankara, 2007 Istambul, 2010 Felsőzsolca/Edelény)

3. Magatehetetlen, de életeséllyel bíró, vagy jelentősen nélkülöző betegek kezelése díjmentesen, amennyiben a hozzátartozók a szállítást fedezik.

Lao Ce szerint az adomány nem az, amit megengedhetsz magadnak, hanem az, ami annál több.

Fel az oldal tetejére