Kiss Dániel: „Köszönöm BioLabor!!!”

Atlétikai vb – Kiss Dániel nem indul” (2011.08.18. MTI),

Kiss legyőzte a húsevő baktériumot” (2011.11.27. MTI), „Kiss Dániel talpra állt” (2012.02.07. MTI),

„Kiss Dániel 110 m gáton aranyérmet nyert a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnél szervezett moszkvai viadalon. Az IAAF hétfői közleménye szerint a hosszú sérülésből visszatérő Kiss 13.53 másodperces, kiváló teljesítménnyel győzött,… „ (2012.06.11. MTI., MASZ)

2011.08.18: „Az elmúlt hónapok sorozatos sérüléseiből ugyan végtelen hittel és elszántsággal építkezett újra és újra, ám az utolsó tesztedzések azzal a szomorú ténnyel szembesítették, hogy lábközépcsont-fájdalma miatt nem képes százszázalékos intenzitású erőkifejtésre, így pedig nincs értelme rajthoz állni a világbajnokságon” – mondta Dornbach Ildikó, aki hozzátette: az elkövetkezendő hetek legfontosabb feladata az lesz, hogy Kiss fizikailag és lelkileg mihamarabb rendbe hozza magát annak érdekében, hogy teljes értékű munkát tudjon végezni a sikeres olimpiai felkészülésért.” http://hir3.hu/magazin/5/68202/atletikai_vb_kiss_daniel_nem_indul

2011.11.27.: „Az Európa-bajnoki bronzérmes gátfutóról a Blikk írta meg elsőként, hogy egy rutinműtét után húsevő baktérium támadta meg a szervezetét, s a lábujja, ezzel együtt a pályafutása is veszélyben forgott”, „Kiss bal lábfeje egy műtétet követően fertőződött el. Egy ideig úgy tűnt, amputálni kell a lábujját, de már jobban van a sportoló.”

2011.12.01.: „Húsevő baktérium támadta meg, Kiss Dániel is megfertőződött a rutinműtétje után”, „…az érintett sportolóknak, akik a jövő évi londoni olimpiára készülnek, nemcsak pályafutásuk kényszerű befejezésével kellett szembenézniük, hanem mindkettőjüket súlyos egészségi károsodás is fenyegette.”

2012.02.07.: „Véget ért a rémálom Kiss Dániel számára., Bár a diagnózis megrémítette, egyetlen pillanatig sem adta fel a reményt, hogy meggyógyuljon. Legyőzte a fertőzést, eldobta a mankóit, már elkezdte a tréningeket, s arra készül, hogy megvalósítsa az álmát, azaz rajthoz állhasson nyáron a londoni olimpián., .. Rendkívül mélyről küzdöttem fel magam, de szeretném megmutatni mindenkinek, hogy nincs lehetetlen, és nem szabad lemondani az álmainkról!”

2012.05.31.: „Jól veszi az akadályokat Kiss Dániel. Az Európa-bajnoki bronzérmes gátfutó azok után, hogy egy tavalyi rutinműtétet követően húsevő baktérium támadta meg a szervezetét, s veszélybe került a karrierje, már a londoni olimpiára készül. A gátfutó mestere, Tonhauser István szerint hihetetlen, ami a tanítványával történik az elmúlt időszakban. Először 76 centiméteren volt a gát, s elnézve Dani fájdalmait, kevesen hittek benne, hogy május végére ilyen formában lesz. Aztán folyamatosan emeltük a magasságot, 84, 91, majd 99 centire, most pedig már „olimpiai szinten”, 106,7-en gyakorol. Egészen elképesztő az akaratereje, példaértékű a hozzáállása – dicsérte a sportolót a szakember. – Amikor nézem a pálya széléről, mindig az jut az eszembe, hogy csodák igenis vannak.” „Június közepén Moszkvában állok rajthoz, egy hétre rá országos, a hónap végén pedig Európa-bajnokság lesz. Ám az Eb-n csak akkor indulok, ha döntőközeli eredményre lehetek képes -folytatta az atléta”.


2012.06.11.:
Az IAAF hétfői közleménye szerint a hosszú sérülésből visszatérő Kiss 13.53 másodperces, kiváló teljesítménnyel győzött!” (BLIKK) „ Kiss Dániel: visszatérés győzelemmel – 13,53 ! Parádésan versenyeztek a magyar 110 gátasok hétfőn. Az orosz fővárosban rendezett Moscow Challenge versenyen, a hosszú sérülésből visszatért Kiss Daniel kiváló futással: 13,53 mp/0,0w az első helyen ért célba. (MASZ, MTI)”

 

„El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok Nektek a kezelésekért a legnehezebb időszakokban, és a visszatérésben! Ha milliószor köszönöm meg, talán az sem lenne elég! Sikerült! Sikerült! Köszönöm Zsolt és Györgyi, Köszönöm BioLabor!!!” 2012.06.12., Kiss Dániel

*A vitálkapacitást fokozó kezeléseket, a rehabilitációs célú speciális kezeléseket, és a visszatérést követő Olimpia szint teljesítését is lehetővé tévő képességfejlesztő kezeléseket Szabados Györgyi és Botka Zsolt tervezték és hajtották végre (BioLabor XVI. ker.), a Magyar Atlétikai Szövetség és a magyar élsportolók sikereinek fokozása érdekében –társadalmi felelősségvállalás keretein belül. Gratulálunk! További sok sikert kívánunk, folytatódjanak a csodák az Olimpián! Dr.Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., biolabor-med.com

[download id=”20″]

 

Fel az oldal tetejére