EMOST kezeléseink teljes felsorolása

Az Egészség idegrendszeri állapoton múlik!

„Bizonyos érzelmi (pszichés) lenyomataink meghatározzák hormonális működésünket, amelyek ezután visszaható kémiai körforgásba kezdenek, Ez a pszichoszomatika alapja. Kezeléseink a szabályzási folyamatok optimalizálására irányulnak, így fejtik ki jótékony hatásukat.” részlet, Dr. Erdőfi-Szabó Attila, Az érzelmi lenyomatok hatásai c. cikk

EMOST Saját Jel kezelés eredmények PDF

anamnezis PDF

EMOST kezelések tartalmai-web PDF

Módszer tájékoztató:

EMOST-MED-2020 HU PDF

EMOST-MED-2020 ENG PDF

EMOST-MED-2020 IT PDF

EMOST Saját Jel kezelések indikációi, célterületei

– idegrendszeri állapot
– szívműködés, keringés
– hormonális működés
– immunrendszeri működés
– emésztési folyamatok

Célcsoportjaink

– katonai, fegyveres bevetési egységek (https://emostnext.hu/rendeszeti-szervek/)
– élsportolók (https://emostnext.hu/kiemelkedo-eredmenyeink-elsportban/)
– széleskörű lakossági kezelések (https://emostnext.hu/egyeni-tapasztalatok/)
– prémium minőséget igénylők köre

Pszichoszomatikus irányú kezelések

.

Dr. Happy

01-happy-coctailAz öt alkalomból álló egymásra épülő program-csomag, a pszichés egyensúly, a stressz mentesség, jókedv és az optimizmus helyreállítására, fokozására, tartós kedély javításra van kialakítva. Eredményeképpen javul a pszichés kiegyensúlyozottság, a rossz pszichés (érzelmi, hormonális) lenyomatok optimizmusra cserélődnek. Magabiztosságot és dinamizmust fog megtapasztalni, szorongásait, félelmeit képes lesz elengedni, energiáit jobbik énjére fordítani. Megfelelés kényszere oldódik, módja lesz a felszabadultságból adódóan a könnyedséget újból átélni. Javallott tartós stressz, kóros túlterheltség, szorongás, alvás zavar, görcsösség, és légszomj esetében, jó közérzetének, nyugalmi állapotának visszaszerzésére, és tartós fenntartása érdekében. (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

..

.

Stressztűrő képesség, önfegyelem, higgadtság

Business womanNégy kiváló program amely segít a görcsoldásban, az elengedésben, az ellazulásban. Érzelmileg segíti a pszichés állapotjavulást, csökkenti a túlterheltség érzést, segíti az aggodalmak elengedését, stresszhormon szint csökkenéssel segíti a szívműködést, vitálhormon programjain keresztül erőt ad és magabiztosságot nyújt, segíti a vérösszetételt, hormon szabályzást, a stabilitást. A kezelés-sorozat tulajdonságának tartják ügyfeleink, hogy a folyamatosan fennálló feszültségek oldódnak, családi, munkahelyi feszültség érzés csökken, könnyebben vészelnek át konfliktus helyzeteket. A hormonokra (érzelmek kémiai megnyilvánulásaira) gyakorolt kedvező hatások által oldódnak a lelki zavarok és az izom görcsösségek, ezáltal úgy mondják „lazább, könnyebb” állapot lesz a jellemző. Javallott igen alacsony dopamin, szerotonin szint és magas kortizol szint fennállása esetén, azaz javallott görcsösség, fokozott feszültség esetén. (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

Szívműködés

00-heart.

A stressz, szorongás, pánik betegségek egyik velejárója a magas vérnyomás, magas pulzus szám, légszomj, esetenként száj szárazság, hideg veríték, szédülés. Az általunk összeállított három kezelés hozzájárul a szív egészséges működéséhez. A stresszből adódó feszültségek angiotens converter enzim (ATCE) szint megváltozásával járnak, ami befolyásolják a szívműködést. Ha a labor leleteken a CRP értékek, vagy húgysav, kortizol szintek magasabbak a normál határértéknél, eljött az ideje, hogy eljöjjön hozzánk. (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

.

Libidó

11-libidoA stressz alapvetően kihat a libidóra, a nemi életre. A mindennapokban felfedezhető elhidegültség, elszürkültség, nemi örömtelenség rányomja a bélyegét a világnézetre, a testi örömök hiánya pedig akár világháborúhoz is vezethet. Kórosnak tekinthető tehát, ha a testiség, az egymás érintése közönyt vált ki. Ilyen esetekben a fő kiváltó ok a stressz, ezt hormonális szabályzás fogja követni, majd az ilyenkor jelenlévő félelem-hormonok (kortizol stb.) visszahatásként gátolni fogja a testi kényeztetést örömérzetét vagy ennek igényét. Ilyenkor célszerű átbillenni a stressz holtponton. Érdemes felfigyelni rá, hogy a nemi serkentőszerek csak funkcionálisak (mint ahogy szerelem-tabletta sincs), a vágyakat viszont az idegrendszer állapota és az érzelmek, vágyak „összekacsintása” indítja el és fokozza fel. Négy hormonális hátterű kezelésünk az érzékek finomítását végzi el a nemi vágyak irányába. Tehermentesítés, görcsoldás, optimizmus és teljesítmény segíti a vágyhormonok megjelenését és folyamatos jelenlétét. A kéthetes program az érzékszervek frissítésével érzékenységet, és új vonzerőt fognak eredményezni, kockázatos stimuláló szerek helyett tinédzserkori lelkesedés és felnőttkori kreativitás fogja fokozni az vágyakat, színesebbé tenni az együttlétet. Kezelés sorozat díja Br. 80.000 Ft

.

Epilepszia

00-epylepsyetc.

A stresszből kiinduló idegrendszeri zavarok epilepsziás rohamainak kockázata csökkenthető, ha idejében sikerül a pszichés negatív spirálból kitörni. Ez igen nehéz. Az orvostudomány most előállt egy új, komplex eljárással, amely már képes gyógyszereken túl is segíteni, stabilizálja, sőt javítja a mentális képességeket a legnehezebb helyzetekben is. Ajánljuk figyelmébe öt kezelésből álló programunkat! (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

Alvás minőség

sleep-brain-activityAz alvás az egészség, a regeneráció és a jó közérzet alapfeltétele. Este Ön fáradtan lefekszik, és reggelre frissen ébred, miközben alvás közben Ön energiát nem vitt a szervezetébe. Hogy hogyan lehetséges ez? Sokan nem, de mi tudjuk. A Saját Jel kezelés egyik legnagyobb eredménye, hogy az alvásminőség javul, a szervezet természetes regenerációs folyamatai javulnak, a közérzet jelentősen javul, és az életkedv jelentősen megnő. Az idegrendszer működését segítő kezelés sorozat jó kihatással van a HGH (Human Grown Hormon, növekedési hormon), a dopamin, katekolamin, szerotonin termelésre, tehát az alvás újra feltöltő és egyensúlyban tartó folyamataira. Többéves tapasztalatból mondható, hogy jellemzően az alanyok már a kezelés közben elalszanak, majd a közel egyórás kezelés befejeztével nyújtózkodva felébrednek, mintha több órát aludtak volna. Az, hogy nappali fény mellett és zajban elalszanak a kezeléstől, jól jelzi, hogy mi képesek vagyunk olyan nyugalmi állapotot készülékkel létrehozni, amely képes mély alvásba vinni, és eközben az alvás alatti regenerációkat is beindítani. Tudomásunk szerint ilyen, természetes folyamatokat beindító eljárás aligha akad, mint a Saját Jel kezelés módszerünk. A négy kezelésből álló Alvás minőség programunkat kifejezetten ajánljuk idegrendszeri túlterheltség és érzelmi válságok időszakában, hiszen az alvás minősége az ébrenlét minőségét jelenti! (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

Emésztés…

00-stress-9.

A munkahelyen alig van lehetőség nyugodtan ebédelni, sőt a stressz is gyomorpanaszokat okoz. Három komplex kezelésünk jelentősen hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez. (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

.

Fejfájás, migrén…

00-concentration-essential-oil.

A gyakori fejfájás oka lehet tápanyag hiány, vércukor szint ingadozás, magas vérsűrűség, oxigén hiány, és lehet halmozódó gondok, vagy lelki sérülések eredménye. Ha havi egy fejfájásnál gyakoribbak a tünetei, jöjjön el hozzánk, hogy hozzájáruljunk a pszichés harmónia helyreállásában, az élettani folyamatok egészséges működéséhez. (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

.

Harmóniában a magzattal…

00-sl-pregnant-woman-sleeping.

Az anyuka és magzata között fontos, hogy harmónia legyen. Ez az egészséges magzatfejlődés egyik feltétele. Ha teheti, trimeszterenként jöjjön el hozzánk, egy nyugtató, frissítő, harmonizáló kezelésre, amely mindkettőjük számára előnyös. (Díj: 20.000 Ft/kezelés) *a várandóssági időszakban legfeljebb kettő alkalom 3D ultrahang vizsgálatot tartunk ideálisnak, UH sugárzási idő maximum 40 másodperc/vizsgálat!

Fogantatási program

23-pregnancyNégy+négy egymásra épülő különleges kezelési program, ami a fogantatás és/vagy testi együttlét feszültségmentes alkalmát segíti. A pár, de főleg a leendő anya belső aggodalmai oldásával kedvezővé válnak a szubjektív feltételek. Egy Dr.Happy kezelés után, a pár eltérő programokat kap, a leendő anyuka a tüszőrepedés időszakában kapja az első célzott programot, indokolt esetben, vagy vizsgálati eredmények szerint megelőzheti gyulladásos vagy allergia program. Javasolt hozzáállás a közös sikerhez, ami a BioLabor alapmottója 2005-óta, hogy „Nem akarni, hanem engedni!” A Baby program díja összesen Br. 160.000 Ft

.

Baby lelkiállapot (-6)

02y-baby-stress.
A kisgyermek a magzati fejlődés szakaszaiban átéli az Anya lelkiállapotát, tudni véljük bizonyos kutatások szerint. Ennek hátterében lehet, hogy az Anya vérében lévő hormonok a placentán keresztüljutnak, így amikor az anyának jó kedve van, a magzatot előnyös hormon (pl. szerotonin) éri, stresszes anyai lelkiállapot esetén pedig ún. stresszhormon (pl. kortizol) éri a magzatot. Kutatások azt vélik bizonyítani, hogy az Anya magas stressz szintje, félelmei, szorongásai kihatnak a magzatára, így kedvezőtlenül befolyásolják a magzati fejlődést. Baby lelkiállapot programunk abban kíván segíteni, hogy a kisgyermek jellemző egészséges lelkiállapotban legyen, nyugodt, mégis érdeklődő legyen, idegrendszere és egészségi állapota a korai fejlődési szakaszokban tehermentesen, a vélhető legjobb állapotban segítse a testi- szellemi fejlődést maximalizálni. A hat év alatti gyermekek kezelései díjmentesek, hogy egészségi állapotukat anyagi helyzet ne befolyásolja. E társadalmi felelősségvállalási programunkat üzemszerű bevételeinkből tartjuk fent 2003-óta.

.

Gyermek lelkiállapot (6+)

01-children-shyHat éves kor felett már a gyermek nem csak a hozott érzelmi mintákkal rendelkezik, hanem befolyásolják a testi szellemi fejlődését a élete során önmaga szerzett és kiváltott érzelmi viszonyok, és viszonyulások. A családi környezet, a szülők stressz szintje, a testvér, testvérek ráhatásai a gyermek életére, az óvodai beilleszkedés helyzetei, mind-mind kihatnak a felnőttéválásra, a testi képességek, szellemi fejlettségi szintre. Érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a fogantatástól, majd a magzati fejlődéstől számítva folymatosan nő az idegsejtek száma a felnőtté válásig, mire a szervek is befejezik a teljes kifejlődés állapotát. Ez esetben azonban figyelni kell arra, hogy milyen bevésődések keletkeznek, hiszen ezek az alapvető viselkedésminták lesznek meghatározóak az élete későbbi szakaszaiban, akár felnőttként ezek lesznek azok a minták, amelyek belső énképet meghatározzák. Azért, hogy a gyermeki bevésődési időszakban a lehető legjobb feltételeket tudjuk biztosítani, tehát optimista, kreatív, fejlett, jó beállítottságú és sikeres lehessen, érdemes, sőt fontos a lelkiállapotot tehermentesíteni, a gyermeket felszabadítani a stressz körforgásából, és a legjobb esélyeket adni neki. Alvásminőség, Gyermek lelkiállapot c. kezeléseink fél-árúak (10.000/alkalom), hogy mi is hozzájáruljunk a jövő generáció legjobb életesélyeihez. Segítheti e karitasz programunk fennmaradását más kisgyermekek számára, egyéni felajánlással.

.

Tinédzser psziché, lelki béke és siker

03-teeny-stressEz az a korszak, ahol a gyermekből kis-felnőtt lesz, azaz még hozza az alap bevésődéseket, de már képes a saját viszonyait felismerni. Az, hogy milyen mintákat használ bizonyos helyzetekben, az szinte kiszámíthatatlan, hiszen ebben a korszakban méri fel a személyisége határait, próbákat tesz különböző irányú sikerek elérésére. A tapasztalatai lesznek azok, melyeket összevet a bevésődésekkel és mintákkal, a helyzet és önmaga súlyának megtapasztalásával, és azok alapján alakítja ki következő életszakaszaihoz illeszkedő koncepcióját, magához az Élethez. Michael- és Sheila COLE Fejlődéslélektan c. tankönyve éppen ezeket a megéléseket tartja a legfontosabbnak a személyiség fejlődésében. Tinédzser psziché, lelki béke és siker c. kezelési programunkat igen kifinomultan állítottuk össze, melyben cél az optimizmus, a stressz kezelés, a harmónia, a tenniakarás, tanulási képességek javítása, viselkedési minták újraolvastatása, újraértékelése, tehermentesítése, illetve vitális és testi- szellemi harmóniát teremteni a szervi fejlődés maximumának elérésére. (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

.

Sport stressz feloldása és csúcsformába hozás

05-sport-stress.
Győztessé válni! A sport a teljesítmények csatája. Ma már tudjuk, hogy az élsportban a fizikai teljesítmény mellett a pszichés képességeknek is szerepe van a győzelemben. A jó edző egyaránt foglalkozik a sportoló állóképességével és a lelki állapotával. Ha a versenyző életében akár magánéleti zavar jelentkezik, akár szembesül a méltó ellenfél lerohanó stílusával, a testi- szellemi egyensúly felborul, és képtelen legjobb formáját nyújtani majd. A győzni akarás sokszor kevés a sikerhez. A fizikai képesség sokszor kevés a győzelemhez. A versenyzés öröme kell hogy a legjobb hormonális, idegredszeri, izomkoordinációs, egyensúly, helyzetfelismerési képességeket kihozza a legalkalmasabb pillanatban a versenyzőből. Hogy ez így legyen, csúcsformába kerüljün a psziché, a vesztes helyzetből is legyen ereje és kedve nyertessé válni, ahhoz speciális kezelési programot alakítottunk ki. Többéve futó professzionális sporttal való együttműködéseink eredménye több Olimpikon, Európa bajnok sikere, tehát „Gyere velünk, határ a csillagos ég!” (Díj: 20.000 Ft/kezelés)

..

EMOST – Egészség MOST!

gondolat-biokémiája

© Minden jog fenntartva

Fel az oldal tetejére