EMOST módszer általános leírás

EMOST módszer általános leírás

Az EMOST™ orvosi eljárás működését járjuk körbe közérthető formában: a természet működése, és a biofizika szemszögéből nézve. Vajon hogyan tudjuk Napból származó energiával javítani a szervezet gyógyulási képességét, mi az összefüggés az alvás és egészség között?

EMOST módszer tudományos leírás

EMOST módszer tudományos leírás

Az EMOST™ módszer tudományos konkrétumokkal és nyelvezettel megfogalmazott leírását javasoljuk orvosok, kutatók, és érdeklődő egészségügyi dolgozók részére. Mivel védett publikációs anyagokat is tartalmaz a leírás, így esetenként a hozzáférését meg kell igényelnie, ha el szeretné azt olvasni.

Kezeléseink felsorolása

Kezeléseink felsorolása

Teljes felsorolás az igénybe vehető EMOST™ terápiákról. Itt a választható kúrák rövid fantázianévvel és pár mondatos magyarázattal vannak ellátva, bemutatja, hogy mely betegségek gyógyítása esetén javasoljuk egyes-egyes kezelés sorozatunkat.

Kezelések menete, tudnivalók

Kezelések menete, tudnivalók

Ismerje meg az EMOST™ – Egészség MOST! egészségjavító kezelések részleteit, hogy milyen gyakran kell járni, és hány kezelés szükséges? Tájékozódjon a díjakról és a fizetési feltételekről, és hogy milyen tényezők ronthatják vagy javíthatják a kezelés hatásfokát?

EMOST hatástanulmányok

EMOST hatástanulmányok

Az EMOST™ technológiával, és világon egyedülálló saját jel alapú módszerünkkel végzett kezelések rövid és hosszútávú egészségjavító hatásáról olvashat, neves közintézmények és klinikák együttműködésével készült hatástanulmányok és publikációk keretében.

Kezeléseink tapasztalatai

Kezeléseink tapasztalatai

Kezeléseken részt vett alanyok beszámolói, az általuk személyesen megélt eredményekről, olvashat véleményeket, melyeket a Kezelési adatlapokon vagy Vendégkönyvbe írtak rólunk az ügyfeleink.

Fel az oldal tetejére