anamnezis

Precíziós orvoslás I. lépcső
Anamnezis lap: BioLabor-anamnezis-es-kura-hu PDF © minden jog fenntartva, Dr. Erdőfi-Szabó Attila

 

.

Az anamnézis felvétele során a cél az Alany kórtörténetének, valamint jelen panaszainak megismerése és rögzítése, az egészségőrzés, és hatékony betegirányítás érdekében.

Orvosi team-ünk készen áll a figyelmes feltárásra, a biológiai, pszichés összefüggések bemutatására, és javaslatot tesz a folyamatok jobbítására.

Tájékoztatjuk, hogy Anamnézis információkat nem tárolunk, anonim módon is kitölthető, az Ön adat biztonsága és szabad módszerválasztásai érdekében.

* fenntartjuk a jogot az Anamnézis kérdőív szabad módosítására, bővítésére.

 ** Médiafelületeinken -egyedülálló módon, Ügyfeleink korlátozás nélkül beszámolhatnak pro/kontra tapasztalataikról (közvetlen bejegyzés, poszt, hozzászólás, like/emoji-k stb.), illetve referencia-telefonszámaik elérhetőségével hozzájárulnak saját pro/kontra tapasztalatuk megosztásával sorstársaik közvetlen tájékoztatásához. Valljuk, hogy ez a nyíltság, az egyéni tapasztalatok korlátozásmentes megosztása a Betegjogok alapjának kell/kellene lennie minden szakterületen. *Köszönjük, hogy saját tapasztalatával hozzájárul sorstársai tájékoztatásához! -Credo, hitvallás

Fel az oldal tetejére