Credo – hitvallás

Credo – hitvallásunk

Valljuk, minden személynek megvan a gyógyuláshoz való joga, az állapotának és annak következményének megismeréséhez való joga, valamint a beavatkozás és a beavatkozás következményeinek megismeréséhez való joga. Joga, hogy önmaga szabadon változtasson az állapotán, mint ahogy az állapotáig vezető folyamatot is vélhetően önmaga befolyásolta.

Ezek alapján a tájékoztatást, és az elérhető módszerek összehangolását tartjuk ideálisnak. Valljuk, hogy a betegségig vezető út az érzelmektől indul, és hogy a közérzet kihat az állapotra. Valljuk, pozitív szemlélettel az egészség megtartható, betegség esetén viszont először a sérült léleknek kell lelkileg meggyógyuljon, és csak utána a képes a (pszicho-neuro-immun folyamatokon keresztül) a fiziológiás állapotot javítani.

Valljuk, hogy az állapot javulásának része az érzelmi egyensúly megteremtése, de kórteremben látjuk, nem minden múlik a pszichén. Valljuk, hogy az állapot javulásában az alanynak és a kezelő személyeknek felelőssége van, a javulás érdekében mindegyiknek a maga területén kell mindent megtennie.

Valljuk, hogy a kezelő személy akkor tud leginkább eredményes lenni, ha személyiségét az alany segítőként elfogadja, a kapcsolatuk nyílt és őszinte. Az összefüggések feltárásához szükséges megismerni az alany életmódját, szokásait, a betegséghez vezető út vélhető lépcsőfokait, ehhez pedig bizalom, a kezelést végző személy részéről pedig kapzsiságtól mentes, alapvető jó szándék szükséges.

Valljuk, hogy az érintett személynek és a kezelésekben részvevő személyeknek el kell fogadják az eredményesség határait, egyben kölcsönösen kell megtenni mindent a vélelmezhető legjobb eredmény érdekében, és annak megtartásában. Médiafelületeinken -egyedülálló módon, Ügyfeleink korlátozás nélkül beszámolhatnak pro/kontra tapasztalataikról (közvetlen bejegyzés, poszt, hozzászólás, like/emoji-k stb.), illetve referencia-telefonszámaik elérhetőségével hozzájárulnak saját pro/kontra tapasztalatuk megosztásával sorstársaik közvetlen tájékoztatásához. Valljuk, hogy ez a nyíltság, az egyéni tapasztalatok korlátozásmentes megosztása a Betegjogok alapjának kell/kellene lennie minden szakterületen. *Köszönjük, hogy saját tapasztalatával hozzájárul sorstársai tájékoztatásához!

Valljuk, hogy az aktuális állapot az érintett személy átfogó egységének következménye, egészének tulajdonsága, így a kezelések során ezen egység átfogó rendezésére van szükség. E szerint, a módszereknek egymáshoz illeszkedve egymást kell erősíteniük.

Bízunk benne, hogy bármely érintett esetben megfelelő a morális- és szakmai környezet, illetve a résztvevők megtesznek mindent az Egyensúly megteremtése, visszaállítása érdekében.

Mi valljuk, hogy a tudományos, a hagyományos népi, az életmódbeli, a pszichére és a szociális környezetre irányuló módszerek összessége éri el a vélhető legjobb eredményt. Látnunk kell, hogy kampányszerű összevissza fajta kezelésekkel egy beteg szervezet túlterhelhetõ, ezáltal a kudarcokkal a lélek tovább sebezhető. Kívánjuk, találják meg az okot, és a gyógyuláshoz pedig a legjobb megoldást! Mi, A BioLabor munkatársai, orvosai, tudósai, természetgyógyászai, hatodik éve az elégedett ügyfelek ajánlásával tartjuk fent szolgáltatásunkat, amit mostmár Ön is megismert. Javasoljuk, tegyen mindig egy térítésmentes próbát, mielőtt dönt, mi ezt felvállalhatjuk, várjuk jelentkezését.

Társadalmi felelősségvállalás

1. A BioLabor hazai- és nemzetközi rendszerében, 2005-óta, a hat év alatti gyermekek kezelése díjmentes (hat és tizenkét év között 50%), hogy anyagi helyzet ne befolyásolja az egészségi állapotukat. Nincs árukapcsolás, e karitatív programunkat üzemszerű bevételeinkből tartjuk fent. A Gyógyszermentesen Közhasznú Egyesület támogatásával segítheti e program fennmaradását.

2. Vészhelyzeti- és katasztrófaelhárítási bevetéskor helyszíni önkéntes, karitatív szolgáltatást biztosítunk az elhárításban résztvevők és az érintett lakosság számára. E szolgálatunkat a Femeraid International és a BioLabor Emergency Rescue Team által végezzük.

Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., ügyvezető igazgató

Fel az oldal tetejére