Általános leírás

Az egyensúly

Tudjuk, hogy a szervezet nap min nap regenerálja magát, este Ön fáradtan lefekszik, majd reggelre kipiheni magát, azaz “valamitől” erőre kap, miközben alvás közben energiát nem vitt be a szervezetébe, igaz? Hogyan történik mindez? Mindennek az alapja a Saját Jelek visszarendeződése. Amikor valamitől megbomlik az egyensúly, zavar keletkezik, és megjelenik a stressz és a szorongás, és egészség után betegség kezdődik. Módszerünk újra összhangba hozza a szabályzó folyamatokat, hasonlóan, mint ahogy a karmester összhangba hozza a zenészeket.

A siker egyik receptje, EMOST – Saját Jel Kezelés

.

Hetvenezer-milliárd sejt összehangolt működése az egészség, melyet hetvenmilliárd idegsejt érzékelése és irányítása tart egyensúlyban. Az alvás során a nyugalmi állapotban tudja az idegrendszer visszarendezni, szinkronba hozni ismét a kémiai, fizikai, pszichés folyamatokat, ezáltal válik reggelre ismét nyugodttá, rendezetté, erőssé, és frissé a szervezet.

Stressz, szorongás esetén megváltoznak az élettani folyamatok, romlik a vitalitás, romlik az alvás minősége. A felelős a Theta állapot, amely mk. 1,5 percig áll fenn, amikor a tudat nem aktív. Módszerünk képes a Theta állapot bővítésére, a szervezeben ilyenkor zajló elektrokémiai folyamatok harmonizálására -akár 60 percen keresztül, éber-meditációs gyakorlatok nélkül.

„A Saját Jel Kezelés extrémalacsony intenzitású elektro-biostimulációs biofeedback fiziológiás eljárás, a bioelektrokémiai folyamatok befolyásolására. Ez a bioelektronikai eljárás lehetőséget ad egyszerűsített alkalmazással, non-invaziv (behatolás mentes) módon befolyásolni a szervezetben zajó fizikai- kémiai- és lelki folyamatokhoz tartozó hormonális állapotokat, a szervezetben zajló hippocampo-neocorticális dialógushoz tartozó saját bioelektrokémiai egyensúlyi állapotot. Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., D.Sc.” EMOST-neuromodulátor-folyamat-Bókkon-Erdőfi-2013

A módszer jellemzője, hogy a stimuláló gyenge elektromos inger az alanytól származik, melyek az adott alany bőrfelületéről, az idegrendszer és a perifériás idegek és idegvégződések bőrön is megjelenő megnyilvánulásainak elvezetéséből származnak. Hasonlóan az EKG és EEG bioelektronikai jelekhez, más szervek működései, sőt érzelmek szignáljai is megjelennek a bőrfelületen. A felfedezés nem új, hiszen pl. a símogatás, bőr érintése, érzelmeket váltanak ki az egész szervezetre kihatva.

Azáltal, hogy mi az adott személy saját bioelektronikai szignáljait hozzuk összhangba egymással, testreszabott megoldást kínálunk a rendeződéshez, gyógyszermentesen, mellékhatás mentesen, szelíd, és önkorrekciót kiváltó módon. (EMOST know-how)

01-theta.

Készülékünk érzékelni képes a szervezet Saját Jeleit (EMOST know-how). Theta nyugalmi állapotot vált ki, az 5-7 Hz-es tartomány szignáljait érzékeli, majd visszavezeti, így aktiválja azt -akár ingergazdag környezetben is (EMOST know-how). Hasonlóan aktiválja a hippocampus szignáljait, majd a szervezet szignáljainak szisztematikus érzékelésével és visszavezetésével aktiválja a szervezet önellenőrzését. A visszavezetett szignálok egyben potencírozzák egymást, így az egyensúlyi állapot valójában önmaga jeleinek segítségével képes rendeződni. Stressz esetén, amikor a központi idegrendszer frontális lebeny aktivitása csökkent, az onnan érzékelt majd visszavezetett szignálok az automatikus önellenőrzés kiváltása által újraaktiválja azt, így a visszatérő funkcionalitás oldja a félelem körforgását. az alvas, hippocampus, memoria osszefuggesei (PDF).

.

Mi a saját jel?

head-new-dr-stressz-hu-own.

.

.

.

amely az egyén, és csakis az egyén minden rá jellemző tulajdonságát tartalmazza, a közel 70.000 milliárd sejt összehangolt működésének tükre. Ez az energiahullám halmaz tartalmazza a hajlamokat, a szívműködést (EKG), viselkedésmintákat (EEG), még a pillanatnyi immunális és pszichés állapotot is. Ezt a teljességet az orvostudományban Elektro-Mágneses Saját Jelnek hívják (EMOST).

A Saját Jel olyan egyedi, mint az ujjlenyomat, csak ez az egyén biológiai folyamatainak elektromos- elektromágneses tulajdonságainak része és összessége. Az orvostudományban először az EKG vizsgálatra használták fel (1907), ami a szívműködést mutatja, majd a pszichés és agyműködés megismerésére 1929-ben megjelenik az EEG vizsgálat. Az elektro-mágneses saját jelek (EMOST) kutatása folyamatos, újabb és újabb összefüggéseket ismerünk meg.

Hetvenezer-milliárd sejt összehangolt működése az egészség, melyet hetvenmilliárd idegsejt érzékelése és irányítása tart egyensúlyban. Az alvás során a nyugalmi állapotban tudja az idegrendszer visszarendezni, szinkronba hozni ismét a kémiai, fizikai, pszichés folyamatokat, ezáltal válik reggelre ismét nyugodttá, rendezetté, erőssé, és frissé a szervezet.

melzackRonald Melzack Professzor 1965-ben publikálja az idegrendszer vonatkozásában, hogy a bőrben levő perifériás receptorok és a központi autonóm idegrendszer kapcsolata során a biostimulációs inger, azaz az afferens impulzus útja a kontralateralis hypothalamus anteriorhoz vezet, ahol a somatoautonom reflex aktiválása bekövetkezik. Az efferens impulzus útja a hypothalamus reflex központból – a cholinerg vasodilatator idegeken keresztül – az érintett területre vezet vissza, amelynek az eredménye, hogy a fájdalmas és spasticusan görcsös izom vasodilatatioja bekövetkezik.

Bruce Pomeranz Professzor 1987-1988-ban igazolja, hogy alacsony frekvenciájú elektromos stimulációra a fájdalomcsillapítás és az endogén opiátok kapcsolatában fontos szerepet játszó peptid, a legnagyobb opiát aktivitású béta endorphin kibocsátása nő. Az encephalin és az igen fontos szerepet játszó dinorphin a gerincvelőben magas frekvenciájú elektromos stimulációnál kibocsátása szintén nő. A fájdalomcsillapítás egyéb mediátorai, a neurotransmitterek, ezen belül a serotonin (ncl. raphe magnus, medulla, nociceptor suppressio), a norepinephrin, a substantia – P (nociceptivafferentatio, antagonista), a GABA (nociceptiv információt, transzmissziót gátol), a dopamin (nucleus arcuatus, VMN hypothalamus) és ACTH (antiinflammativ hatás), ami a cortisol kibocsátást befolyásolja.

A Saját Jel Kezelés extrém alacsony intenzitású elektro-biostimulációs eljárás, az elektrokémiai folyamatok befolyásolására. Ez az eljárás lehetőséget ad egyszerűsített alkalmazással, non-invaziv (behatolás mentes) módon befolyásolni a szervezetben zajó fizikai- kémiai- és lelki folyamatokhoz tartozó hormonális állapotokat.

A módszer jellemzője, hogy a stimuláló elektromos inger természetes eredetű, az extrémalacsony intenzitású potenciálok az adott alany bőrfelületéről, a perifériás idegek és idegvégződések, receptorok, elektrokémiai folyamatok bőrön is megjelenő megnyilvánulásainak elvezetéséből származnak, és a stimuláció azok enyhén erősített vagy gyengített szisztematikus visszavezetésével történik. Módszerünk a szervezet összefüggő egészéből használ átfogó irányító részeket, amelyek reprezentálják mindhárom tényezőt. Ezek a szignálok minden esetben összhangban vannak egymással, a szervezet aktuális teljes működésével. Így tudjuk leginkább befolyásolni az egészet, az összefüggéseket megtartva megváltoztatni a rész- és egész biológiai állapotot.

Azáltal, hogy az adott személy saját jeleit használjuk, az összképről kapunk információt. Mi képesek vagyunk elkülöníteni a fizikai, kémiai, vagy érzelmi folyamathoz tartozóakat, és amikor ez egyiken változtatunk, az egész változni fog. Például, ha valaki stressz alatt van, a kortizol szintje magas. Mi elkülönítjük a jelek összefüggő halmazából a kortizolhoz tartozókat, és amikor ezen a szinten változtatunk, és így vezetjük vissza teljességében a szervezetbe, a szervezet már e szerint tud dolgozni. Módszerünk egyedülálló, sikereink kinyitották a kapukat a világhír felé (MTI, 8. Nemzetközi Biofizikus Kongresszus díj stb.).

Pataki-Attila.

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam Erdőfi-Szabó Attiláékra. Tiszták lelkileg, szívükön viselik a betegek gondját, baját, a rászorulókat segítik. Ez nagy becs. Magam többször vettem igénybe kezeléseket, ez a csodálatos módszer egyszerűen magával ragad. Feloldja a gátlásokat, szabaddá tesz, emeli a lekünk tisztaságát, és döbbenetes erőt ad. Én szeretném, ha minél több honfitársunk és lélektársunk megismerné őket, és részesévé válnának ennek a sikernek. További sok sikert kívánok Attila, találkozunk még sokszor! Attila”

.

Szeretne újból csúcsformában lenni?

Az EMOST, ez az új, orvostudományban nyilvántartott eljárás az idegrendszeren keresztül éri el a hatásokat, és idegrendszeri túlterheltséget old fel. Egyedülállósága a pontosság, a mellékhatás mentesség és tartósság, jellemzője, hogy krónikus vagy nehezen kezelhető idegrendszeri túlterheltségeket is képes kevés kezelés számmal enyhíteni (EMOST know-how). Előnye még, hogy a kezelés során a készülék interaktív kapcsolatban van a szervezettel, így megterhelés nélkül lépésről lépésre segíti a szervezetet az egyensúly megtartásában, így az alany saját egészség képessége javul, és képes lesz mélypontokból önerőből visszatérni.

emost-own-signal-ways.

.

.

.

.

A kezeléseink eredményei összességében a következők:

      1. az optimizmus javul (+40-70%)
      2. a higgadtság javul (+15-30%)
      3. a koncentráció javul (+25-50%)
      4. az érzékelés fokozódik (+3-25%)
      5. a teljesítmény javul (+3-25%)
      6. a hatékonyság nő (+10-15%)
      7. pontosabb az ítélőképesség (+15-25%)
      8. gyorsabb lesz a reakcióidő (+3-15%)
      9. javul a stressztűrő képesség (+40-70%)
      10. javul a libido
      11. javul a magabiztosság
      12. nő az önbizalom
      13. megjelenik a lelkinyugalom, a könnyedség, a pozitív életkedv és a vitalitás.

Ez az Egészség-ajánlatunk Önnek.

EMOST módszer használata ajánlott:

– rendeltetése szerint egészségőrzés, kockázatcsökkentés céljából

Ellenjavallatok

– érthetetlen diagnózis,
– hányás, hasi fájdalom esetén,
– szapora pulzus, szédülés,
– kataton állapot, ájult állapotban,
– kommunikáció-képtelen állapotban
– egyéni érzékenység az adott hatásra,
– nem világos eredetű hidegrázás esetén.

A kezelések eredményességét kedvezőtlenül befolyásoló tényezők

– a szervezet dehidráltsága, folyadékbevitel alacsony mértéke (kisebb, mint 30 testkg/liter)
– kórosan magas koleszterin és triglicerid szint
– tápanyag hiány
– folyamatosan fennálló stressz
– folyamatosan fennálló egészségkárosító környezet
– kórosan egészségkárosító életmód

EMOST™ – Egészség MOST!

BioLabor

.

.

.

.

.

.

.

.

Tájékoztatás: nevek, elnevezések, fantázianevek, és a tartalom, illetve érdemi tartalomrész, üzleti célú másolása tilos, szerzői jogokat, jogszabályt sért!

Fel az oldal tetejére