Tudományos vizsgálatok

Rövid összefoglaló

Egy új, saját elvű eljárásnak nem csupán elméletben kell biológiai eredményeket tudnia, hanem egy műszaki technológiát is kell tudni hozzá építeni, sőt az elkészült készüléknek tudnia kell éppen azokat a biológiai folyamatokat elérnie, amit a megalkotók valójában elképzeltek. Sokszor a biológiai elv nem képes műszakilag megoldhatóvá válni, vagy a műszaki megoldás végül nem tudja visszaigazolni a biológiai elképzelést.

A mi esetünkben az új biológiai utat sikerült műszakilag is elérni, az új gyógy-eljárás elve műszakilag is megvalósítható lett. Olyan élvonalbeli technológiát kellett építenünk, amely csak majd 10-15 év múlva lesz elérhető a lakosság számára ilyen pl. nem digitális, hanem alkalmazkodó, analóg számítógép szinkron jelfeldolgozásunk. A szervezetet, akár benne az idegrendszert befolyásoló készüléknek biztonságosnak, és egyben használhatónak is kell lennie. Az új biológiai utat elérő készüléket tehát egyszerűen használhatóvá kell tenni, bármilyen összetett is a háttere. Úgy mondjuk cégen belül, hogy a „csodát” beprogramoztuk egy gombnyomásba, összesen egy „klikkelésbe”.

Ezek után jön a nagyszámú használat képessége, és abból a rutinszerű használat csúcsa, majd a visszaigazolásokat megvédeni az orvostudomány legnagyobbjai előtt, ha el akarja fogadtatni az új módszer létjogosultságát a szakma előtt a fejlesztő. Mi végigjártuk ezt az utat, sőt a legmagasabb elismeréseket is megszereztük, a gyógyult betegeinktől, és a legmagasabb szakmai bírálóktól egyaránt. *a tudományos felfedezéseink/publikációink közzétételét a bírálók szükségesnek találták, és az orvostudomány történelem könyvébe való regisztrációját önköltségükön vállalták (cikkeink nem-fizetett publikációk!).

Tudományos felfedezéseink a világ legszigorúbban ellenőrzött szaklapjainak gyűjteményében, a PUBMED -ben találhatók meg, azok olyan értékűek, hogy díjat kell fizetni az elolvasásukhoz. Ezt figyelemben tartva ajánljuk figyelmükbe! A tudományos publikációink itt elérhetőek: PUBMED Örülünk érdeklődésüknek!

Emost-PRESS-580

.

.

.

Orosz Tudományos Akadémia Orvosi Sugárbiológiai Kutatóintézet, Radiológiai Központ (Obninsk)

1. EMOST Saját Jel terápia – szakmai prezentáció és védés – információs anyag: 01-Orosz-Tud-Akad-EMOST-kutatas-start PDF

2. EMOST Saját Jel terápia – mezenchimális őssejt kutatás, in-vivo állatkísérlet – információs anyag: 01-Or-Tud-Akad- EMOST-mesenchimal-stem-cell-ossejt-report PDF

3. EMOST Saját Jel terápia – Prof. A. Aljohin, akadémikus, KSI vizsgálat: 02-Or-Tud-Akad-Prof-Aljohin-Szakvélemény-HU

.

Magyarország:

2011-2012-ben az Orsz. Orvosi Rehab. Intézet (OORI) Amputációs Osztályon Dr. Till Attila osztályvezető főorvos közreműködésével fantomfájdalom enyhítése, megszüntetése céljából volt (intézeti engedéllyel) vizsgálat. Húsz főből tizenkét aktív kezelt alany volt, az eredmények igen kedvezőek voltak, nemzetközi tud. lapban publikáltuk. A vizsgálatot követően másfél évig használták a készüléket (közel százhetven alanynál), az eredmények hasonlóan kedvezőek (új publikáció), továbbá a rehabilitációs idő jelentősen csökkent, egyensúly képesség, csonk terhelhetőség javult, újracsonkolási kockázatok csökkentek (!), és a közérzet, alvásminőség jelentősen javult.

.

2011-ben az OORI azonos osztályán előzetes próbaként tíz önkéntesen egyetlen kezelés szérumban és EKG-n kimutatható változásainak mértékét vizsgáltuk. Megállapítható, hogy van számottevő kimutatható változás pl. kortizolszintben (-15-25%), CRP-n (-10-12%), TSH-n (12-15%), az EKG előtte, utána összehasonlítás nem mutatott kockázat növekedést, Dr. Szigeti Éva kardiológus, osztályvezető, egy esetben (Prof. Dr. A. V. Ivanovnál) jelentős akut kockázatból normál hullámformákat értünk el a kezeléssel (extrák eltűnése). Az eredményekről nemzetközi tud. szaklapban beszámoltunk.

.

2007-2012-ban több szakember (Dr. Tőkey Magdolna, Dr. Valló Ágnes, Dr. Csűrösné Hajda Veronika, Dr. Horváth Julianna) közel háromezer alanynál használta a módszert, írásbeli nyilatkozataik szerint distressz, alvászavar, szorongás és más, neuro-immunológiai eredetű esetekben a készülék jelentős kedvező eredményeket ér el, vitalitás területén jelentős mértékű változások vannak.

.

2012-ben a BRFK Rendészeti Szervek Kiképző Központban a különleges bevetési egységek illetve Terrorelhárítási Központ bevetési egység (TEK csoport) önkéntes húsz főn vizsgáltuk a Saját Jel kezelések kimutatható változásainak mértékét, az eredmények koncentrációban, reflexidőben, szívstressz-ben, teljesítményben közel 20% eredmény javulást (!) mutattak a nem kezeltekhez képest. Az eredményekről nemzetközi tud. szaklapban beszámoltunk.

.

2012-ben, MSTT (Dr. Bretz Károly Ph.D., Dr. Szalay Katalin) egyensúlyi képesség változás tesztet végeztünk, koncentráció, egyensúly és koordináció javulása, szív stressz index javulása volt tapasztalható (10 fő).

.

HOEP: elmúlt három évben rendészeti és katonai állomány tagjai számára végeztünk trauma élmény feldolgozási (PTSD) és pszichés kiégést (burn-out szindróma) oldó kezeléseket, rehabilitációs célú vagy teljesítmény fokozó kezelés sorozatokat. Utóbbiak a Honvéd Önkéntes Egészség Pénztár (HOEP) támogatásával, majd ezer alkalommal lettek igénybe véve –sikerrel. Sikereket értünk el katonai (ENSZ) misszióból hazatérő katonák pszichés egyensúlyba állításánál, és más, például nemzetbiztonsági szolgálatok tagjainál.

Jelenleg a készülék Budapesten a Szt.István- Szt. László KH Rehab. Centrum Neurológiai Osztályán üzemel, Dr. Fáy Veronika, orvos igazgató visszaigazolja a készülék indikációkon kiváltott hatásteljesítményét.

Tovább: Orvosi tapasztalatok https://emostnext.hu/orvosi-tapasztalatok/

*a gyermek kezeléseink eredményei megkérdőjelezik a placebó hatást.

.

BioLabor, Dr.Erdőfi-Szabó Attila, EMOST Redox 1.1 készülék
Facebook: attila drerdofi szabo

Fel az oldal tetejére