Többéves előkészület után bemutatkozást tartott az EMOST™ Saját Jel Terápiáról™ a cégünk, Oroszország legnagyobb kutató-városában, Obnyinszkban. A világ talán leghíresebb biofizikai kutatóintézete 2012. szeptemberében módot adott cégünknek, hogy az elért eredményeinket magas rangú szakemberek és intézmény vezetők előtt bemutassa. Harminckét világhírű tudós előtt (tovább…)

Kiss Dániel: „Köszönöm BioLabor!!!”

Atlétikai vb – Kiss Dániel nem indul” (2011.08.18. MTI),

Kiss legyőzte a húsevő baktériumot” (2011.11.27. MTI), „Kiss Dániel talpra állt” (2012.02.07. MTI),

„Kiss Dániel 110 m gáton aranyérmet nyert a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnél szervezett moszkvai viadalon. Az IAAF hétfői közleménye szerint a hosszú sérülésből visszatérő Kiss 13.53 másodperces, kiváló teljesítménnyel győzött,… „ (2012.06.11. MTI., MASZ) (tovább…)

Közös együttműködésünk során bizonyos intézmények a következő tapasztalatokat osztották meg velünk:

[download id=”22″]

[download id=”23″]

[download id=”21″]

[download id=”24″]

Tudósok 2011-ben feltárták a közúti fuvarozók és járművezetők egészségügyi kockázatait, és megdöbbentő összefüggésekre találtak. Megállapították, hogy a munkakörből adódóan a sofőrök folyamatosan változó környezetben vannak, így a koncentrációképesség, reakcióképesség alapvetően befolyásolja a baleseti kockázatot. A közúti balesetek (tovább…)

EMOST kezelések extrém fizikai és pszichés terheléskor

A munkahellyel kapcsolatos extrém stressz jellemző állapot szolgálatban lévő rendőröknél, katonáknál, és a különleges bevetési egységnél, mivel a feladatuk teljesítése során gyakran erőszakos cselekményekben vesznek részt, és gyakran az áldozatok különféle, lelket megrázó látványának is ki vannak téve. A helyzetfelismerő képesség, az indulat kezelés, (tovább…)

Amputáltak fantom fájdalmának csökkentése, megszüntetése EMOST módszerrel

Az EMOST (Electro-Magnetic-Own-Signal-Treatment = Saját-Jel-Kezelés) több éves tapasztalattal egyértel-műen jelezte a módszer hatékonyságát a különféle eredetű fájdalmak csökkentésében, és megszüntetésében. Ennek alapján, 2010-ben az EMOST módszer az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben (OORI) klinikai körülmények között lett tesztelve, az amputált alanyok fantom fájdalmának csökkentése céljából. (tovább…)

Fel az oldal tetejére