Energiaszint vizsgálat

Precíziós orvoslás II. lépcső
Bioelektromos Impedancia vizsgálat – irányadó elektrokémiai kockázatbecslés

ENERGIASZINT VIZSGÁLAT

Gondolt-e már arra, milyen jó lenne megtudni a szervezete és a szervei energia szintjét? Megismerhetné, hogy mely szervei szorulnak energia utánpótlásra, melyek azok a tényezők, amelyekre több figyelmet kell szánnia?

A készülék a szervezet impedancia vizsgálatára lett kifejlesztve. A szervek elektromos aktivitását, elektromos energia szintjét elemzi, hasonlóan az EKG és EEG vizsgálat elektromos intenzitás mérés módszeréhez. A vizsgálat és kiértékelés megközelítően egy óra időtartamú.

A vizsgált faktorok:

szív- és agyi érhálózat, emésztőrendszer, máj, epe, hasnyálmirigy, vese, tüdő, csontozat, csontsűrűség, vércukor, általános fizikális szint, prosztata, méh, petefészek, mellek, szexuális funkció, bőr, endokrin rendszer, immun rendszer, nehézfémek, allergia reakció, ásványianyag szintek, koenzimek, aminosavak.

q-1

q-4q-6q-5q-3
q-2

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A kapott információk alapján testreszabott egészség programot állítunk össze, melyben helye van a kivitelezhető életmódbeli változásoknak, mozgásformáknak, időszakosan javasolt és általános táplálék fajtáknak, és a személynek pillanatnyilag szükséges, majd általánosan javasolt vitaminok, ásványi sók, enzimek stb. bemutatására.

Az egészségprogramot árukapcsolás mentesen végezzük, Ön szabadon dönt a kapott információk felhasználásáról, hasznosításáról. A magunk részéről megteszünk mindent annak érdekében, hogy maradéktalan elégedettségét megszerezzük és megtartsuk.

A vizsgálat díja: 25.000 Ft

Jelentkezés vizsgálatra: +36309405989 Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D.

Fel az oldal tetejére