BioLabor EMOST Saját Jel kezelés eredmények

Tudjuk, hogy a szervezet nap min nap regenerálja magát, este Ön fáradtan lefekszik, majd reggelre kipiheni magát, azaz “valamitől” erőre kap, miközben alvás közben energiát nem vitt be a szervezetébe, igaz? Hogyan történik mindez? Mindennek az alapja a Saját Jelek visszarendeződése. Amikor valamitől megbomlik az egyensúly, zavar keletkezik, és megjelenik a stressz és a szorongás, és egészség helyett betegség kezdődik. Komplex módszerünk újra összhangba hozza a szabályzó folyamatokat, hasonlóan, mint ahogy a karmester összhangba hozza a zenészeket.

A komplex kezelések hatására a pszichoszomatikus terhek csökkennek, így a szervi regeneráció megkezdődhet. (Orvostudományban nyilvántartott eljárás, tudományos közzététel: Pubmed 2010-, Nature Precedings 2010, Electromagnetic Biology and Medicine 2010, 2011, 2012, 2013, Cert ISO)

Eredményeink összességében a következők:

     1. az optimizmus javul (+40-70%)
     2. a higgadtság javul (+15-30%)
     3. a koncentráció javul (+25-50%)
     4. az érzékelés fokozódik (+3-25%)
     5. a teljesítmény javul (+3-25%)
     6. a hatékonyság nő (+10-15%)
     7. pontosabb az ítélőképesség (+15-25%)
     8. gyorsabb lesz a reakcióidő (+3-15%)
     9. javul a stressztűrő képesség (+40-70%)
     10. javul a libido (egyéni mérték)
     11. javul a magabiztosság
     12. nő az önbizalom
     13. megjelenik a lelkinyugalom, a könnyedség, a pozitív életkedv és a vitalitás.

A Saját tapasztalatok elérhetőek: Médiafelületeinken, közösségi oldalainkon -egyedülálló módon, Ügyfeleink korlátozás nélkül beszámolhatnak pro/kontra tapasztalataikról (közvetlen bejegyzés, poszt, hozzászólás, like/emoji-k stb.), hogy segítsék a tájékozódást másoknak, illetve referencia-telefonszámaik elérhetőségével hozzájárulnak saját tapasztalataik megosztásával sorstársaik közvetlen tájékoztatásához. Valljuk, hogy ez a szakmai nyíltság, az egyéni tapasztalatok korlátozásmentes megosztása a Betegjogok alapjának kell/kellene lennie minden szakterületen.

*Köszönjük, hogy saját tapasztalatával hozzájárul sorstársai tájékoztatásához! -Credo, hitvallás: http://www.biolabor-med.hu/a-ceg/credo/

Ez az Egészség-ajánlatunk Önnek!

Mindezekre teszünk vállalást átfogó kezeléseinkkel -tízéves tapasztalat alapján, és megteszünk mindent annak érdekében, hogy maradéktalan elégedettségét megszerezzük és megtartsuk.
Dr. Szalay Katalin, pszichoterapeuta, neurológus
Dr. Valló Ágnes, pszichoterapeuta
Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., biofizikus, kutató, ügyvezető

EMOST* Saját Jel kezelés, egy emberközpontú módszer

 

Fel az oldal tetejére