egyéni tapasztalatok

Egyedi eseteim:  facebook   https://www.facebook.com/attila.erdofiszabo 

..

Néhány eset az elmúlt 10 évből, közer 100.000 kezelésből…

Megmagyarázhatatlan…

1-P1120151Négy éve hullámzott a depresszió, szorongás, és pánik rohamok között, voltak jobb és rosszabb időszakok, ez volt a bemutatkozása a hölgynek. Magánéleti általános okot nem találtak, valami mégis előidézte a rátörő félelem és kilátástalanság érzéseket. Volt laborvizsgálaton, toxicitásnak nincs nyoma, MRI-n és ultrahang vizsgálaton minden negatív. Kiderült viszont, hogy a panaszok akkor kezdődtek, amikor az új házba költöztek, közelebb a gyerekekhez.

A kezeléseket nyugtató, relaxáció irányba kezdtük el, és rábíztuk magunkat a készülék érzékenységére. Az első alkalom után végigaludta az éjszakát, a további napokon könnyebnek érezte magát, de voltak hullámzásai. A következő, második alkalom után beszámolt arról, hogy jobb lett az étvágya, a rohamai enyhültek és ritkábbak, ugyanannyi gyógyszer mellett. További két kezelés után a napi rohamok, hullámzások már eltűntek, hétvégén jelentek csak meg, akkor is enyhébben. Összesen öt kezelés volt, nagyságrendet javult a közérzete, már együl tud közlekedni, és újból elkezdett tornázni. „Kedves Attila, családunk nevében köszönjük, hogy Anyut visszakaptuk, újra közöttünk van!” , „Drága Attila, remélem ízlik majd a csörögefánk, sok szeretettel, Erzsi!”

Van hogy nem találunk kiváltó okot, ilyenkor van igazán helye egy testi és lelki állapotokat együtt fejlesztő készülék segítségének.

Életesély újból…

Anna több, mint tíz éve esett át az első  onkológiai műtéten, azóta többször volt citosztatikum és sugárterápián. Az elmúlt évben az állapota folyamatosan romlott, bal karjának mozgásképességeIMG_6176 már 10%-ra csökkent, bal kézfejének három ujja érzéketlenné vált, és fulladásos rohamai jelentkeztek, félelme nőtt. Szakorvosai először mk. egy éve kezdték meg a tüdővizenyő lebocsátást (2,2 l mennyiség) életmentő céllal. Az azt követő lebocsátás már másfél hónap múlva volt (2,1 l), majd a folyamat romlásával már 1 hónap múlva azonnali beavatkozásra volt szükség, de a következő beavatkozásra csak igen kis siker esélyt láttak. Az életminőség és az életkilátások jelentősen romlottak.

Egy rádióinterjút hallva jutott el hozzánk, talán-esélyt látva a módszerünkben. A kezelések (EMOST kezelés) idegrendszeri szabályzáson keresztül valósultak meg, heti rendszerességgel. Az első kelezés után azonnal érzetek jelentkeztek a kézfejen, a légzésvolumen 10-15%-kal nőtt. A második kezelést követően a kedély és vitálkapacitás nőtt, a kéz mozgás képessége 5-7%-ot nőtt, ujjai érzeteket közvetítettek. A harmadik kezelést követően beszámolt arról, hogy alvása nyugodttá vált, kedélye jó, vitalitása nőtt, az egy hónapja történt utolsó kritikus tüdő vizenyő lebocsátás még kitart. A negyedik kezelés után beszámol arról, hogy állandó fuldokló rohamai megszüntek, köhögési rohamai nincsenek, a kar vizenyősödés megszűnt, a kézfej és ujjak érzékelései 40%-ot javultak.

Az ötödik kezelésen beszámol arról, hogy egy hete nincsenek fulladásos rohamai, nem érzi a mellhártya/tüdő vizenyő telítettséget, légzése mk. 70%-nyit javult, műtétei hegei, sebei nagyságrendet javultak, vitalitása majd ötszörösére nőtt, nem kell megálljon fulldokolva 80-100 méterenként, huzamosan közlekedik, képes a harmadik emeletre lépcsőn (!) feljönni, kedve is van hozzá, keresi a egészség-teszt kihívásokat, életereje megduplázódott, szorongásai elfogadhatóra csökkentek, kézmozgása jelentősen javult, önmaga képes karmozgásokra, talán a napokban majd tízév után újra képes lesz két kézzel és késsel-villával enni, a blúzt és kabátot begombolni. Anna videofelvételeken számol be az állapotának javulásáról, és módszerünket tekinti az életesélyének visszaadójának (tel.: 70/3842805).

Visszaadni a látást…

10612711_735677539813145_5437677247682623734_nIstvánnak két éve volt agydaganat műtéte, miután megállapították folyamatos fej- és szem fájdalmának okát. A műtétet követően tájékoztatták, hogy a nagykiterjedésű tumor elnyomta a látóideget, amely elsorvadt, így látása a beavatkozást követően megszűnt. Beszámol arról, hogy az operációt követően két napra voltak vissza-visszatérő látás élményei, de harmadnapra megszűntek, folyamatosan csak éles fehér fény élménye van -alváskor is. Központi idegrendszeri indikációjú kezelések folytak, heti rendszerességgel. Az első kezelés után beszámol a  lelkiállapotának javulásáról, alvásminőségének javulásáról, egyensúlyának 25-30%-os javulásáról, amit máris jelentősnek talál. A második és harmadik kezelés során a látásminőség változatlan, de fényváltozás érzékelése megjelenik. A negyedik kezelésre érzékelni kezdi a járdán a nagyobb repedés vonalakat, tükörben 25-30 cm-ről a homlokán a ráncokat azonosítja, a karján a szőrt 8-10 cm-ről látni véli, sejti.

Az ötödik-hatodik kezelésnél beszámol arról, hogy a tájékozódása jelentősen, 30-40%-ot javult, a fényviszony változásokat enyhén érzékeli, mozgó alakokat kivesz a „fehér ködből”. A hetedik kezelésnél beszámol arról, hogy felismeri az autókon a rendszám formáját, kék és piros színfoltokat lát. A nyolcadik kezelésnél beszámol arról, hogy érzékelni képes a ruházatokon, hogy mintás-e, a fehér-fekete kontrasztos ingen/blúzon, hogy vonalas, vagy kockás mintájú-e, a kézzel mutatott számokat határozottan beazonosítja (a kép a SE Kútvölgyi klinika pszichiátriáján készült, Sz. István és dr. Sz. Andrea látható). Egyelőre itt tartunk, István hatalmas sikernek, esélynek tekinti a kezeléseinket, semmilyen módszer nem volt semmilyen hatással eddig, nálunk látja az esélyt a lépcsőzetes javulásra, a látásának visszanyerésére, a látóideg újbóli működésére, annak regenerálódására (tel.: 70/6508781).

Meglátszik az arcon…

40-edit2Edit három éve vált, és nagyon megviselte a válás minden része. Lefogyott, elhagyta magát, teljesen befordult, napokig bezárkózott. Mélypontra került, elkeseredés rohamai egyre gyakoribbá váltak, gyógyszerek sem segítettek az átbillenésben, megnyugvásban. Nagyobbik fia unszolására jött hozzánk.

 Átbeszéltük a helyzetet, és találtunk célt, hogy találjon társat magának mielőbb. Mint azt tudjuk, az érzelmek meglátszanak az arcon, és kisimultan persze vonzóbb is. A törés az életben belső és külső változásokat hozott, így indultunk neki a kezeléseknek.

Első eredmény volt a kezelés után, hogy végre kialudta magát. A helyreállás elindult, elkezdett enni is. A szorongás olyan mint a görcs, nem enged szabadulni, valahogy át kell billenni, elrugaszkodni a mélypontból. Ebben tudunk segíteni. Két további kezelés folyt, és egyre jobban láthatóvá vált, hogy kezd felszabadulni. Mire az 5. kezelést befejeztük, elhagyta a Frontint, színes ruhákat vett fel, és ilyen széppé változott, mint a fotón. Ha egy arcra nézünk, látjuk a belső nyugalmat, ez is az egyik hatása a regenerációs kezeléseinknek.

Majdnem végem lett…

IMG_0447Nyári délután a szomszédos gyógyszertárból kerestek, hogy egy idegösszeomlás közeli állapotú nő kérne segítséget most, kétségbeesett, de a paraméterei jók. Veszprémben elláták a rohamát, de valami mégis maradt. A félelem emléke. Így indultunk neki a stressz-faktor oldásának.

Tudva levő, hogy egy rossz emlék megjenése ugyanolyan hormonális, biokémiai tüneteket eredményez, mint amikor a rossz élmény történt. Az emlékezés így működik, főként a veszélyhelyzetek esetén, hiszen ilyenkor az idegrendszer jobban tárol. Az idegkimerültség egy biológiai összeomlásba exkalálódott, szívelégtelenség, légszomj, szédülés, és remegés panasszal érkezett a ambulanciára, ahol megvizsgálták és ellátták.

Pár óra múlva valami mégis újra előjött, akkor szembesült a hölgy, hogy mi is történhetett volna. Bár a szívműködési paraméterei jók voltak, mégis erős stressz állapotban volt. A prompt kezelés a közérzet javítására összpontosult. Ahogy a készülék elindult, pár perc múlva mély nyugalmat tapasztaltunk, majd szinte elaludt. Több lépésben majd egyórányi kezelést kapott. Az idegrendszeri kezelés meghozta az eredményt, a félelem érzés így megszűnhetett. A következő napokban további három kezelés zajlott, a pszichés állapot stabilizálódott, az optimizmus visszatért, a negatív spirálból sikerült kikerülnie. Mi is örülünk neki.

Nem volt még ilyen esetem…

mvhTizenegy éve folytatok kezeléseket különböző bonyolult esetekben, de ilyen megható, egyben megrázó helyzetben még nem voltam. OKtóberben Marosvásárhelyen voltam családorvosi kongresszuson előadóként, és a sűrgősségi kórház nyugállományú altató-főorvos asszonya hozzám lépett. Férje másfél éve haldoklik, modta, senki sem tudja az okot. Kilátástalan, elkeseredett és remények nélküli napjaik vannak, napról napra, óráról órára várják a legrosszabb hírt a családfő, Gogolák úr állapotáról.

A többdiplomás férfi egyik napról a másikra kezdett leépülni, bezárkózni, majd rohamosan legyengülve egyre élettelenebbé válni. A család, orvosi kapcsolatok mentén sem tudott előre lépni, napról napra és hónapról hónapra csak tapasztalni tudták a romló folyamatot, majd körülbelül egy éve szinte teljesen elvesztették a családfővel a kapcsolatot. Szörnyű tehetetlen érzés fedte le a napjaikat. A feleség, kiváló orvos szakemberként felfigyelt az előadásom stressz-görcs faktor bemutatásra, és külön igényelte, hogy férjének csináljunk kezelést. Így kezdődött.

A városi kórház sajnos méltatlan műszaki állapotban van, hiába a harminc év főorvosi praxis, a lehetőségek az osztályon igen szerények. A lemondás szaga mindenhol érezhető. Állapot vizsgálatot végeztünk elektroszomatográffal, a jelenlévő orvosok csodálták a technikát és irigyelték is nagyon. Az eredmények vese elégtelenséget, dehidrációt, 1,2-es vércukor szintet, alacsony véroxigén szintet, bélgyulladást, jelentős idegrendszeri deficitet, viszont jó szívműködést mutatott. Összeállítottam egy speciális kezelési programot, idegrendszeri sokk és stressz kezelésre a szorongásos kórkép vélelmével. A kezelés majd hetvenöt perc volt, több adaptációs szünetet iktattam be, ezek közben emeltük az infusio mértékét 8-10%-kal. A kezelés közben a férfi a mélyalvás rem fázisait mutatta, intenzív sóhajtásokat tapasztaltunk, a feleség örült, hogy legalább megkönnyebbülni látja a párját. A kezelés befejeződött. Gogolák úr mozogni kezdett, majd mindenki csodálatára odahajolt a feleségéhez. Erre hónapok óta nem volt esély, nem is volt esély. A meghatódott feleség és az erőt mutató férj hosszú idő után tudatosan, a férj tudatán lévően tudták egymást megérinteni, megsímogatni. Lehet, hogy a kezelés egyetlen eredménye volt, hogy akár utoljára egymással kapcsolatba lépjenek, ezt viszont minden jelenlévő megkönnyezte.

A stressz, a stressz érzés vissza- visszatérő körforgása ma úgy látjuk nem csak a pszichét, az érzelmeket roncsolja, hanem képes akár a biológiai folyamatokat is végképp lerontani. Magam azon dolgozom nap mint nap, hogy megismertessem a stressz különböző fázisait és összefüggéseit a nyilvánossággal, mert van kiút, van már ez a modern technológia, hogy átbillenjenek a holtponton, kitörjenek a stressz végtelennek tűnő körforgásából.

Megmentett házasság…

Tapasztalom, hogy sokan a párkapcsolatuk megromlásához kötik a szorongásuk első megjelenését. A jelen esetben egy fiatal nő érkezett hozzám egy rádió riportom után, főként idegkimerültség és gyakran rátörő remegés miatt. Az előzmények felvételekor kiderült, hogy a panaszok közel egy évesek, párjával egyre több a dühös vita, csapkodás, dühroham, miközben csodálatosan együtt vannak, ha valahogy valamikor megbékülnek. Valami tönkre teszi az együttlétüket, megkeseríti a mindennapjaikat a következő vitától való félelem, ami egy pillanat alatt kialakul és onnan már megfékezhetetlenné nő.

2-tamszil2013El kellett mondjak egy összefüggést, mielőtt a kezelésekbe kezdtünk. Az összetartozás érzés ha megjelenik, a legféltettebb kincsé válik. Senki sem akarna megsérülni ebben a biztonságot jelentő állapotban. Különbözőek vagyunk, máshogy-máshogy reagálunk helyzetekre. Néha „hülyeség” akkora perpatvarrá nő, hogy szinte vérre menő sértegetésekbe csap át, és lelki sebeket ejtenek egymáson, és ezekből némelyik örökre megmarad. Pedig ez a CSATA csak a természet még jelenlévő EVOLÚCIÓS válaszreakciója a félelemre.

Tamás és Szilvi valamit félt. Amikor ez az érzés megjelenik, az idegrendszer „fejvesztve” menekülni akar belőle. Na, éppen ez a fejvesztettség okozza a további „bekattanást” is, azaz ahelyett, hogy észrevennék mit is féltenek valójában, előkerülnek régi -akár mások okozta sebek, és „ösztönösen” mindig ugyanúgy ugyanaz az adok-kapok dühöngő csata alakul ki.

Látni kell, hogy félelem, pánik, erős stressz, kétségbe esettség esetén „pattanásig feszülnek az idegek”, sőt „elborul az agyam”. Van aki csapkodni kezd, van aki üvöltözni, van aki elrohan dühöngve -és itt jön a lényeg, –> amíg az ADRENALIN ki nem ürül a szervezetből.

Az evolúció úgy tette az emberi fajt túlélővé, hogy pánik esetben a kitöréshez adrenalint fröccsent a vérbe, ez megfeszíti az izmokat, fokozza a szívverést, óriási fizikai erőt összpontosít a támadás visszaverésére, megtorlásra vagy menekülésre. Hát sajnos ilyenkor csak erre koncentrál a szervezet, eltűnik a higgadt mérlegelés és tisztánlátás, hiszen az erős fizikai robbanásra felkészülés az agy más (hátsó) részeire pumpálja a vért, és az első (frontális) rész lehetőségei csökkennek.

Ahogy zajlik ez az ösztönös biológiai folyamat, az régen, az ős természetben jó volt a túlélésben, de ma, a kifinomult társadalmi kapcsolatokban már hiba. Az ösztönös biokémia segítheti de ronthatja is a kapcsolatokat, a lényeg, hogy tudjuk, hogy ilyen van.

Mivel a korábbi csatározások a pár mindegyik felénél okoztak lelki sebeket, az újraismétlődés kockázata magas volt, és ez egyre általánosabbá tette a félelmet. Valahogy ki kell menekülni a körforgásból, valahogy jó lenne minden rosszat elfelejteni, valahogy megszabadulni ettől az ördögi helyzettől. Van egy majd tizenegy éve használt készülék, ami segít a megkönnyebbülésben, a beidegződések elengedésében, a laza, könnyed, vidám állapot megjelenésében és megtartásában. Először Szilvia kapott kezelést, és a várt eredmény meg is jelent már aznap este. Higgadtabb volt, símábban folyt a délután, és jól kialudta magát. Másnap megkapta a második kezelést és jött a hétvége, amikor a legtöbb probléma szokott lenni. Vasárnap este kaptam sms-t, hogy kedden már ketten fognak jönni. Mindketten négy-négy kezelést kaptak, visszatért a könnyedség közéjük, a jókedv, az egymás fesztelen szeretgetése, sikerült átbillenni a holtponton, megérteni a természet egyszerűségét, és elengedni a rossz érzéseket. További szép életet kívánok, és köszönöm a kapott fényképet, sziasztok, hajrááá!

Negatív spirálból kijönni…

Fénykép0034Az egyik esetem, másfél éve kűzdött szorongással, elbizonytalanodott, az üzleti élete és a magánélete is megingott, egyre inkább beszűkült, és egyre mélyebbre került. Folyamatosan önmagát vizsgálta, mit és hogy rontott el, miben hibázott, hogyan juthatott ide, és végtelen kilátástalanság kerítette hatalmába.

Belekerült egy negatív spirálba, volt, hogy kapkodásba kezdett, volt, hogy napokig ki sem mozdult a lakásból. Már napi 6-8 Sanax-ot, majd még 2-3 Frontint szedett. Így került hozzám. Átbeszéltük az előzményeket, szóba került az életmód, a magánélet, az étkezés, a céges háttér, a szülői kapcsolatok, hajlamok, és kezdtünk tisztábban látni.

Stressz kezeléssel kezdtünk, az egyórás program alatt végig aludt, majd ahogy a készülék leállt, hatalmasat nyújtózva ébredt. Hosszú idő után ez volt az első nyugodt alvása.

Este hasonlóan kisimultan aludt, és a reggeli vércukor szintje is némileg jobb volt. Ezek alapján folytattuk a stressz alapú kezeléseket, főként a pszichés egyensúlyt akartuk mielőbb visszaállítani. Egy hét után már beszámolt arról, hogy nevetett, és a hanghordozása, hangmélysége is lényegesen nyugodtabbá, mélyebbé vált. A család is észrevette a változást, „apa, de jó, hogy jobban vagy” mondat volt, amin örömében sírni kezdett. Lépésről lépésre folytak a kezelések, összesen négy alkalommal volt nálam, minden alkalommal átbeszéltük a változásokat, majd egy hónappal az első találkozás után egy kisimult, nyugodt, és újból életerős apa, férj, és cég vezető személyében búcsúzott tőlem.

Van, hogy a család együtt gyógyul…

IMG_1364A fiatalember iskolai beilleszkedési zavarokkal kűzd folyamatosan. Agresszív rohamok, akaratosság, mind-mind a mindennapok része kisgyermek kor óta. A szülők elkeseredettek, a pubertás kor felé haladva a hormonváltozások a hiperaktivitást inkább várható rémálommá vetíti a betegség előre. A gyermek szemkontaktust nem tart, mozgása kényszeres és folyamatosan irány változtat, kézen fogva vezethető csak biztonságban. Beszéde csak szótöredékekből áll, szüleivel nehezen, 3-4 éves gyermek szinten tud kommunikálni, érzelmeit inkább agresszivitásba keveri, gyakran sír. Így jelentkeztek nálam augusztusban.

A testi fejlettsége megfelelő, van ami leköti, akkor abban végképp elmerül, kimozdíthatatlan belőle, dühös, ha zavarják elfoglaltságában. Észrevettem, hogy anyjára figyel, szívesen követi, apját néhány mozdulatban utánozza. MIvel nehezen irányítható, az anya ült először a kezelőszékbe, és miközben kapta a kezelést, a fiú kíváncsiskodott. A trükk bejött. Anyja után a fiú is beült, és ugyanúgy engedte a készülék érzékelőinek rárakását a kezeire, mint anyjának. Amikor a készülék megkezdte a működését, először az izgő-mozgó mozgása abbamaradt, majd pár perc után elaludt, mélyen. A szülők igencsak csodálkoztak.

Stressz oldó kezelést végeztem, mivel véltem, hogy a gyermek szeretne beszélni a szüleivel, de görcsössége miatt sikertelen, és ez a kommunikációs blokk agresszióvá válik. A stressz-körforgás felismerhető. MIvel elaludt a kezelés közben, bizakodóak voltunk, hogy jó irányba indultunk. Amikor a kezelés végetért, felébredt, sokkal nyugodtabb volt, szemkontaktust kezdett tartani, és kényszeres mozgása is minimális maradt csak. A szülők, és a személyi terapeutája szinte csodának találták a spontán változást.

A következő napokban 20-30%-kal nyugodtabbá vált, a rohamok rövidebbek és gyengébbek lettek. A szülők és szakemberek is úgy találták, hogy folytassuk a kezeléseket ezzel a módszerrel és ezzel az irányba. Öt további kezelés folyt le, lépésről lépésre javul az állapota, jelentősen nyugodtabbá vált a gyermek, érzelmi rohamai helyett megjelent a kedvesség, kimutatja a szeretetet, beszéde jelentősen simább, átgondoltabb, folytonos. A szülők több év után teher érzés helyett egy fejlődő és aranyos gyermeket szorítanak ma már magukhoz, ilyen élményekkel új jövőképet és életet élhetnek együtt, családként, szeretetben, egyre több örömben. *A fénykép az első kezelést követő percekben készült.

Csak egy kiss fiatalítás…

p1-Fénykép0098Van, hogy a kezelésünket egészségesen is szeretik. A hölgy egy jónevű cég tulajdonosa, ahogy mondja, ha jókedve van, jobban jönnek a szerződések, vidámabb, és tudja, hogy az üzletfelek is jobban szeretik, ha valaki jól néz ki. Havonta egy-egy alkalommal jön, beugrik egy „Happy-coctail-ra” -ahogy mondja, és már szalad is tovább. Hát, így is lehet.

.

.

Majdnem megfulladt a milliárdos a luxushotelben…

2011-11-18 13.37Tavaly ősszel egy londoni üzletemberhez hívtak, mert pánik rohama lett, és hiába adtak előírás szerint gyógyszereket, a testtömegével arányosan nem mertek mégsem dózist emelni, ezért a kockázat egyre nőtt. A recepció-vezető ismert minket, majd hívott, hátha tudunk segíteni? Már vagy tizen voltak a lakosztályban, ez méginkább zavarta S. urat. A feleség és a titkára is várta a javulást, mindegy mi az, az ügyeletes orvos ismert minket, így elkezdtük a kezelést előkészíteni.

A pulzusszám 140 volt, a sistole 180 körül, a diastole 130 körül majd egy órája, minden nyugtató ellenére. Az idegességtől erős ventillációs zavara volt, az sem javult, ez volt a legfőbb gond.

A helyben összeállított kezelési program kifejezetten idegrendszerre volt összpontosítva. S. Úr bár nehezen volt mozgatható, mégis sikerült elindítani a készüléket. Kb. 10 perc múlva elkezdett enyhülni a légzés zavara, magnyugodott, majd elaludt. Alvás közben a szívműködés kezdett normalizálódni, majd normál-felső határértékre beállt. (Ezt a sürgősségi programot adtuk Felsőzsolcán az árvíz károsult akut pánik rohamos lakosoknak is Dr. Dudás Csilla főorvossal, az élő vészhelyzetben.)

Ez most is bevált, bő óra múlva végeztünk, az oxigén maszk is lekerült, és nagy nehezen, de felült. Bemutatkoztam, bemutatkozott, majd beszélgettünk egy kicsit. A végeredmény, hogy Londonban lett egy hónap múlva képviseletem, R. Renáta és a hirtelen lett ügyfelem közös örömére. Minden jól végződött.

Sulibetegség vagy szorongás?

p1-IMG_1520Több éve kűzdenek a szülők a gyermekük iskolai viselkedési zavarai miatt. Izgő-mozgó fiú zavarja az órát, másokat sem hagy figyelni -állandóan ez a panasz a szülőknek. Vajon miért is?

Amikor találkoztam a családdal, a gyermek valóban rosszalkodott, mindent megfogdosott, csapkodott, de valójában csak felhívta magára a figyelmet, mondhatni segítséget kért. A szülők elkeseredetten panaszkodtak, hogy fiúk rossz tanuló, „hiperaktív”, nem tud figyelni, rossz jegyei vannak, nem tud felelni a táblánál, röhögcsél közben, figyelmetlen, ekkor kértem a szülőket, hogy ezeket ne a gyermek előtt mondják, hiszen ez nagyon rosszul esik neki, inkább azt várja, hogy szeressék a szülei. Csönd lett.

De -mondta az apa, és mielőtt folytatta volna, ismét közbeszóltam, hogy NINCS DE…! Feltétel nélküli szeretetet vár mindenki a szüleitől, nem? Na, erre mondja most, hogy de, de igen! A szülők megértettek valamit. Úgy láttam, hogy a fiú szorongásai okozzák, azaz fokozzák a devianciát. A szülők és az iskola felé való megfelelés kényszer olyan teher, amit a gyermek nem tud feldolgozni. Hogyan is tudná? Megnyugvás kell neki, ismét érezni az apa, és anya feltétel nélküli szeretetét, akkor ismét lesz biztos talaj a lába alatt, és helyrejön minden.

Sajnos a szülők is beleestek a stressz-faktor körforgásba, félelmük kialakult, pánikba estek, higgadtságuk elveszett és már csak a rosszat látták a gyerekben, a problémát, a kudarcot. Ez az igazi stressz körforgás, higgyék el! Már csak a rosszat látják, menekülni akarnak tőle, és közben elfelejtődik a nyugodt mérlegelés, és jön helyette a DE, a magyarázkodás, a felelősségrevonástól való félelem. Miért is? A pánik egy torz tükör, jegyezzék meg!

A fiú segy speciális stressz oldó EMOST kezelést kapott, fokozott idegingerlékenység ellensúlyozására, és nyugtató hatású alvás programot. Amikor ez a program fut, természetes Theta állapot jön létre, olyan, mint mielőtt felébrednénk, még egy kicsit álomban vagyunk, de közben már átszűrődik a jelen. Ez a megnyugtató állapot elég arra, hogy semlegesítse a szeretet hiányt, és egy szép, új világban ébredjünk. Két alkalommal kapott még ehhez hasonló kezelést a gyermek, és mindkét szülő egy-egy kezelést, a többit a természet gyermek szeretetére bíztam. A gyermek azóta jó tanuló, magatartása kisimult, a szülők is megváltoztak. Mindenki el tudta engedni a rossz körforgását, és a jó irányt felvenni újból.

Ha van rossz tanuló az ismerősök között, tudják, hogy a technológia ma már rendelkezésre áll, hogy kitörjünk a stressz biokémiai körforgásából.

Álom szülte az agressziót..

aggressionElkeseredett nő jelentkezett nálunk. Élettársa állandó féltékenységi rohamai egyre durvábbak, legutoljára majdnem fizikaivá vált. Kiderült, hogy a férfi álmai erősítik a dührohamokat. Az álmoknak azonban nem szabad valóság tartalmat adni, az álom részletei ugyanis az érzelmek befolyása alatt állnak, és a helyzetek és szereplők benne csak képek spontán összekapcsolódásai. Ezért veszélyes tényszerűen hinni az álom tartalmában. Nézzük a részleteket:

S. Freud és R. Steiner álomkutatásai tiszta képet adnak az álom létrejöttéről és értelmezéséről. A nap során megélt érzelmek az alvás során kell helyükre kerüljenek, mondhatni kiürüljenek. Ha azonban a nap során a félelem, szorongás a jellemző, akkor az agyban gátlódik a melatonin termelődés, így a kevesebb nyugtató hatás az elalvást követő négy NREM (inger leválasztó) fázist lerövidíti, és az azt követő REM (álom) fázis megnő, tehát az érzelmi kiürülés elmarad, nem tud kikapcsolni sem, és a körforgás elkezdődik, a rossz érzések fokozódnak, sokasodnak.

Tudomásul kell venni, hogy a napközben megélt érzelmek lesznek az álom meghatározói is. Szorongásnál tehát szorongó álmok, boldogságnál pedig boldog álmok lesznek. A napközbeni képek, ingerek aszerint fognak összekapcsolódni az álom után az ébredés előtti fél-tudatos (Theta) állapotban is, ahogy az előző nap sikerként vagy kudarcként zárult. Tudatosan lehet a tudatalatti érzelmeket feloldani, egy rossz beidegződést más nézőpontba kell átállítani. Ez az egyetlen megoldás.

Ha szorongáshoz tartozó beidegződések erősek, ha nem talál erőt a kibillennéshez a körforgásból, segítünk. Segítünk az alvást tehermentessé tenni, és reggel felszabadultan, könnyebben fogja majd fel az Életet. Talán ez az, amire mindenkinek szüksége van, és mi ebben a támogatásban jók vagyunk.

Szorongtam a testemtől…

anita-IMG_1114Egy fiatal lány keresett meg, 39 kg-os testsúlyban volt, miközben próbált folyamatosan enni. Közel két év alatt jutott ide, a kóros soványság állapotába, és a félelmetes az volt a helyzetben, hogy rendszeresen étkezett, vitaminokat és táplálék kiegészítőket szedett, de mégsem nőtt a testsúlya. Az első beszélgetéskor kiderült, hogy egy magánéleti zavar időszakában kezdődött minden, étvágya megszünt, erőtlenné vált, fogyni kezdett. Mikor azonban a párkapcsolat helyreállt, a fogyás nem szűnt meg, ettől esett pánikba.

Átbeszéltük az összefüggéseket, hogy stressz esetén a szervezet a belső biológiai fenntartó folyamatok energia utánpótoltatását leállítja, és a tartalékokkal készül a helyzetből való szabadulásra. Ezért nem érzik ilyenkor sem éhesnek, sem szomjasnak magukat az alanyok.

Ha a szorongásos, stresszes állapot elhúzódik, egyre kevesebb lesz a mozgósítható tartalék, majd energia hiány sokk jön létre a szervezetben, ami a stressz körforgás állapotot erősíti, és ez a metabolikus hiányállapot fogja ezután a pszichés problémákat okozni. A körforgás az sajnos körforgás.

Az adott esetben bár étkezett, mégis a fogyástól való félelem indította el a stressz-kört, az akadályozta a tápanyagok felszívódását. A kezeléseket lefolytattuk, a nyugalmi állapota a második kezelés után jelentősen javult, a harmadik héten már 1 kg-ot hízott, és ez bizakodással töltötte el. Az ötödik kezelésre 4,5 kg súlygyarapodás volt, jókedvű, lelkileg is kiegyensúlyozott nővé vált, aki megértette a psziché és a test kapcsolatát. Egy hónapos nyári szünet után találkoztunk ismét, akkor 47 kg volt, ekkor készült a fotó, örülünk, hogy segíthettünk!

Anyu, Apu szeme fénye…

dk-IMG_1442A kisfiú némi fejlődési rendellenességgel született. Közel egyéves korára elmaradt a kortársaitól, születésétől fogva nagyon rosszul aludt, gyakran sírt, mozgása erőtlen volt, és a figyelme, koncentrációja is elmaradt a várhatótól. A szülők minden megtettek, a legnagyobb lelki- és anyagi terhek mellet többfajta módszert is használtak, hátha valamelyik segíthet a gyermekükön. A genetikai vizsgálatok eredményei sem voltak bíztatóak. A legnagyobb félelem, hogy az alig-alig fejlődés is leáll. A lelki mélyponton kaptak hírt rólunk, és gondolták, tesznek egy próbát.

Gyors konzílium után a szakmai team úgy döntött, hogy elsőként a kisfiú alvásképességén kell javítani, hiszen ez a regeneráció és a fejlődés kulcspontja, ahogy mondani szokták, „akkor nő a gyerek, ha alszik”. Félő volt, hogy az újabb idegen környezet a gyermeknek újabb sokk lehet, amitől pánik szerű rohamba kezd, amit csak az Anya képes valamennyire csitítani. Az első kezelésen ezért az Anyu ölében volt, a szülők meglepetésére percek alatt elaludt, alig akart a kezelés befejeztével felébredni. Másnap kaptunk egy boldog telefont, hogy úgy tűnik, nagyon jót tett a kezelés, mert nagyon nyugodttá vált, alig sírt, és szinte az egész éjszakát végigaludta. A következő kezelés egy hét múlva lett. A tapasztalatok szerint mintha valami megváltozott volna a gyermekben, mintha a figyelme is jobb lenne, jobban észreveszi a környezetében történő változásokat is. A második kezelés után a gügyögése gyakoribbá vált, a kezét már jobban használta, majd később az egyensúly és az ülés stabilitása is megjelent.

Összesen öt kezelést folytattunk, öröm volt látni, hogy egy hónap alatt mennyi-mennyi fejlődés kezdődött el. A szülők végtelenül boldogok, hogy egyáltalán fejlődést láthatnak a gyermekükön, közelebb tudnak kerülni így már jobban a gyermekükhöz, elindult közöttük a kommunikáció, és az életkilátások is jelentősen javultak. Örünk a sikernek mi is! *A kisfiú kezelései díjmentesek voltak, a négy éves kor alatti térítésmentesség társadalmi felelősségvállalási programunkat üzemszerű bevételeinkből tartjuk fent 2005-óta.

A cél, egyedül felállni, utána a Normafa…

gyozo-IMG_3102Egy kiváló szaktekintély, egy mindig élen járó értelmiségi tanár került bajba. Gyors lefolyású pajzsmirigy és hipofízis betegsége lett, majd a kényszerű agyműtét után szembesültek a lehetőségekkel, mégis lecsökkentek az életkilátásai. Családja NLP szuggesszióval és erőfeletti gondoskodással érte el, hogy a családfő életben akarjon maradni. Dr. Szalay Katalin javaslatára kezdtem el a kezelést, most, másfél évvel a műtét után.

Az elsődleges cél a beszédképesség javítása, a mozgás képesség javítása, az érzelmi hullámzások csökkentése volt. Az első kezelés után a koncentráció 15-20%-kal javult, a beszéd érthetősége 20-25%-kal jobbá vált, a beszéd gyakorisága és a környezettel való kapcsolatigénye hasonló 20-25%-kal nőtt. Ez nagy sikernek mondható. A kezelések heti egyszeri gyakorisággal történnek, újabb siker, hogy kedve jobb, étvágya jobb, kar izom merevsége enyhült, képes a vállát önmaga megérinteni, és járás gyakorlat során néha-néha már képes részben önmagát megtartani. Az őt körülvevő kiváló szakemberek szerint az össz javulás legalább 35-40%, és a családtagok szerint a már eddig elért eredmények is csodálatosak. Gy. bácsi, tanár úr ennél többet akar még. Megegyeztünk, megyünk-megyünk, lépésről lépésre. Folytatjuk…

Ilyet még nem láttam…

petrak-mate-IMG_0842A Testnevelési Egyetem laboratóriumában Dr.Petr. Máté professzor több eljárással vizsgálta egyszerre a beteget, hogy hogyan vagyunk képesek az idegrendszerre ilyen jól hatni? EEG a homlokon, EKG a testen, és élőben látjuk a változást percről percre. A végeredmény: a kezelések alatt javul pulzusszám, jobb a szívműködés karakterisztikája, lazulnak az izmok, javul a légzés, a Beta, Theta, Delta agyhullámok tisztábbak, a félelem csökken, az egyensúlyi állapot nőtt, a kiváltott alvás, azaz, hogy alvásba tudjuk vinni az alanyt a készülékkel, az pedig csodásan egyedülálló. Az, hogy az alany a kezelés során képes az alvás nyugalmi állapotába kerülni, új perspektívát jelent, hiszen e kiváltott nyugalmi állapotban jobb esélyek vannak a gyógyulásra, az önregenerációra.

Elmondható, hogy a több kezelés alatt az azonos kedvező változások igazolták a kezelés kiválóságát az idegrendszeri zavarok enyhítésében és a stressz, szorongás akut fázisában az adott alanynál.

Hét nemzetközi tudományos vizsgálatunk volt az elmúlt négy évben, a legutóbbi az Orosz Tudományos Akadémiával közösen. Ez a több alkalommal ismételt és ellenőrzött vizsgálat sikere viszont megfelelő belépő egy nagyobb számú MTA-MSTT vizsgálatnak, a módszer élsportban való használatra, a verseny-stressz és szorongásos állapotok oldására, a jobb magyar versenyeredmények elérésére.

Gyermek epilepszia és szorongás…

Dzsenifer-IMG_3175Dzsenifer fél éves kora óta napi 25-30 rohamot él át, ez borzasztó a szülőknek és káros a gyermek fejlődésének. Öt fajta gyógyszer segíti a kislányt, a rohamok mégis sűrűbbek. Lelet halommal jöttek a szülők, várakozva, reménykedve.

Hogy ne legyen az új környezet sokk kiváltó, az Anyuka ölében folyt az első kezelés. Meglepő volt a szülőknek, hogy ahogy a készülék elkezdett dolgozni, a kislány máris nyugodtabbá vált, elernyedt. A kezelés 45 perces volt, utána még majd egy órát beszélgettünk. A közel két óra alatt egyetlen roham sem volt, a szülők végtelenül örültek neki!

Mivel estig alig jelentkeztek rohamok, azok is csak kis mértékben és rövid ideig, úgy döntöttek, hogy nem utaznak Borsodba haza, hanem Budapesten alszanak, és másnap, szombaton csináljunk még egy kezelést. Másnapra a szülők örömmel újságolták, hogy Dzsenifer felébredés nélkül végigaludta az éjszakát, reggel óta pedig folyamatosan „dumál”. Megállapítottuk, hogy az egy kezelés mk. 30%-kal máris csökkentette a panaszokat, lényegesen nyugodtabb, és sokkal jobban kommunikál. Ez hatalmas siker.

A második kezelés is lefolyt, majd utazás haza, onnan kaptuk a hírt, hogy tovább javul a kislány állapota. Egy hét elteltével a tapasztalat, hogy a korábbi napi 25-30 roham a kezelések hatására 5-re csökkent, és azok is rövidek, sokkal kisebbek. A harmadik kezelésre érkezve a szülők beszámolnak arról, hogy az átlagos rohamok száma napi 25-30-ról már 4-re csökkentek, és két olyan nap is volt, amikor csak 1 roham volt. A szülők úgy látják, ez a módszer az eddigi, amelyik látványos sikert ért el epilepsziás kislányuknál, és igyekeznek, hogy még többször utazhassanak Budapestre kezelésre Borsodból, mert ez minden pénzt megér. (*Dzsenifer kezelése karitatív, térítésmentes) , (+36705015148)

Kommandósok, kommandó-sokk?

0416-SWAT--EMOST-anti-combatstress-therapy

..

.

Combat-stress-nek hívják a szakmában, hogy bevetés után a kommandós újraéli az életveszély helyzetet, akár a megélt tragédiát. Ekkor jövünk mi! Az ORFK Terrorelhárítési Kiképző Központ (RSzKK) TEK csoportjánál 20 fő vett részt a tesztben, ebből csak 12 kommandóst kezeltünk, 8 főt nem.

Akiket kezeltünk, átlagosan 18%-kal jobb lett a pszichés állapotuk, 14%-kal nőtt a teljesítményük, és a közérzetük szubjektív 20%-kal javult. Nemzetközi katonai intézmények is végigkísérték a kezeléseket, és elégedettek az eredményekkel, támogatják a kommandósok kezelését a módszerünkkel.

.

.

Tovább akarok élni…

Maya-IMG_3303A 82 éves Hölgy súlyos tragédia után úgy döntött, mégis tovább akar élni. Sok műtéten, sőt szívműtéten is átesett, sok gyógyszert és vitamint szed, mégis rosszabbodott az állapota, főként szorongás és stressz az, amit alig tud elviselni. Életcéljai csökkentek, így keresett meg.

Az első kezelést követően beszámolt arról, hogy sokkal nyugodtabbá vált, könnyebbnek érzi magát, éjszaka 4-5 felébredés helyett csak egyszer kelt fel, és utána könnyen visszaaludt. Évek óta nem aludtam ilyen nyugodtan -mondta, és örömtelien jött a második kezelésre. Szemmel láthatóan vidámabb, mozgása könnyebb, a lendülete fiatalosabb. Pericardium, és hármas melegítő meridián kezelést állítottam be, amely kellemes érzéssel töltötte el. A pericardium program a szív ingervezetését szinronizálja, a hármasmelegítő program pedig a hőmérséklet elosztást szabályozza endokrin szinteken.

A várt eredmény megjelent, a szervezet frissülése szinte látható volt, most mégjobban érzem magam -mondta, ha ez így megy tovább megélem a 100 évet is! Örömmel tapasztalom én is, hogy ilyen gyorsan visszatért az optimizmus, az élni akarás. Tanulság: a szervezet számára időnként szükség van „rendszer frissítésre”. Folytatjuk…

Vége a dadogásnak…

A beszédzavarok legrosszabbika a dadogás. Ezer emberből egy szenved ettől. Legrosszabb a gyermekkorban, mert csúfolják az iskolában, ez azután kihat a felnőtt korra, az üzleti életre, a karrierre, sőt a házasodási esélyekre.

Egy marosvásárhelyi orvosi kongresszuson (2013.11.13.), az előadásom után keresett meg Dr. Szekeres Júlianna, az Orvosi Egyetem Biofizika Tanszék vezető professzora, és bemutatott egy 10 éves fiúgyermeket ezzel a betegséggel, hátha lehet neki segíteni.

IMG_1764Bár az előadások még folytak a háttérben, a terem végében összeállítottuk a rendszert, és elkezdtük a kezelést erre a központi idegrendszeri hibára. A kisfiú, függetlenül a terem zajától, perceken belül elaludt a széken, és majd egy órán keresztül így is maradt. Mindenki várta, vajon mi fog történni?

A kezelést befejeztével a fiú felébredt, az Anya símogatta, és alig várták, vajon hogy fog megszólalni? Arra kértem, próbáljon most lassan mondani egy-egy szót, például anya, zaj, autó, és csak utána kezdjen beszélni!

Mondott vagy húsz szót is, egyszercsak lassan és folyamatosan -dadogás nélkül beszélgetni kezdett. Az édesanya és az apa is csodának találta, ami történt, ami a szemük előtt történt. Az, hogy körbeállták a fiút, persze ismét kicsit zavarttá tette, és ismét egy-egy dadogás megjelent, de arra kértem, ilyenkor vegyen mély lélegzetet, és lassan próbálja elmondani, amit szeretne, majd elbúcsúztunk.

Este hívtak a szülők, hogy úgy tűnik valami nagy dolog történt, alig-alig jön elő dadogás, és kérték, másnap reggel ismét lehessen egy kezelést csinálni, amire persze örömmel vállalkoztam a hotelben. Reggel ismét kapott egy speciális összetételű kezelést, ismét aludt, és ismét hasonlóan ébredt. Egy héttel a két kezelés után kaptam egy csodás hírt, a fiú alig-alig dadog, az esetszám 10% csak a korábbiakhoz képest, ami nagy siker ebben az indikációban. Ha szeretné valaki a szülőket felhívni, szívesen megadom a telefonszámot itt, hogy bizalom alakuljon ki, és segíthessünk sok más beszédzavaros személyen, mivel ez a módszer kiút lehet nekik is a kínos helyzetekből. (+40770195020)

Mezey Dorottya

Dorottya 7 éves, félénk kislány. A családban másodikként született a négy gyermekünk közül. A beszédjével kezdetektől gondok voltak. Először nem kezdett beszélni, majd nagyon hibásan. Közben elkezdett dadogni. Ovis korában már dadogott. Logopédustól-logopédusig járt, több-kevesebb sikerrel. Pszichológus is vizsgálta a kislányt, nem talált „kórosat”. Az oviban oldó feladatokkal segítette a pszichológus őt.

 Aztán az állapota egyre romlott. Az iskolát sem mertük elkezdeni vele, bár egyéb tekintetben iskolaérett volt. A szakemberek „feladták”, nem tudtak segíteni neki. Ekkor bukkantunk rá a BioLaborra. Próba-szerencse alapon elkezdett járni Dorka heti 1 alkalommal kb. 1 órás kezelésre. Először azt vettem észre, hogy az állatoktól nem fél annyira. (Andrea kutyusával is játszani kezdett, ami számomra meglepő volt.) Aztán egyre jobban kinyílt. A beszéde is fokozatosan javult. Október legvégén kezdtük a kezelést és négy kezelés után tünetmentessé vált. Köszönetemet !!! fejezem ki Andreának és a BioLabornak, hogy lehetővé tették Dorka gyógyulását, Isten áldja magukat!

Mezey Ágnes, Dorka édesanyja

Szörnyű fantom-kínok…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA8 hónapja volt az első amputáció ér elzáródás miatt, majd 3 hete sajnos újra el kellett végezni a műtétet. Az első műtét után felébredve olyan érzése volt, még mindig fáj a lába, ugyanúgy égően, mint még az amputáció előtt, dehát mi ez? Nem volt műtét? De igen. Hiába a fájdalomcsillapító, alig-alig volt kibírható ez az érzés, és úgy mondják nincs rá gyógymód, ezzel kell majd élnie. A fájdalom rohamok egyre gyakrabban jelentkeztek, naponta 15-20-szor, és hosszú percekig kínozták. Simogatta volna, vagy jegelte volna, de már nincs mit.

A tudat és az idegrendszer zavarát élte meg újra és újra a hölgy, úgy hívják fantom-fájdalom. Az amputációs műtétek 10-15%-ban ismeretlen okból előfordul ez a zavar, fájdalom és vagy égő viszketés van, de nincs mit és hol kezelni, mert ez csak az emlékezet, ugyanolyan kémiai folyamatokat éreznek, de valójában már nincs a kiváltó ok.

Ezreket érint ez Magyarországon. Az Orsz. Orvosi Rehabilitációs Intézetben (Budakeszin) kaptunk engedélyt, hátha esetleg tudunk segíteni az ilyen betegeknek? 2004-óta kutatjuk az idegrendszer és az emlék lenyomatok összefüggéseit, a folyamatot, ami a szorongáshoz, vagy stresszből való gyógyuláshoz vezet. Készítettünk egy kifejezetten fájdalom inger érzékelésére vonatkozó kezelési programot, a személy saját bio-szenzoraiból származó jeleinek felhasználásával. A tudományos módszertani bizottság ezt megalapozottnak találta és támogatta a kezelési program kipróbálását a betegek hozzájárulásával.

4 kezelést hajtottunk végre, a hölgy fantomfájdalmai az első kezelés után félére gyengültek, a második kezelésre 20%-ra, a negyedik kezelésre napi egy-két rövid, 5-10 másodpercesre redukálódtak, ami már szinte nincs is, a korábbi borzasztóakhoz képest. Ez akkora szakmai siker lett, hogy további tizenegy betegen megismételtük, és kb. hasonló eredményeket hoztunk, amit eddig senki nem tudott elérni. Nemzetközi tudományos szenzáció is lett, eredményeink megjelentek a Nature Precedings-ben, a PubMed-ben (USA), a 8. Európai Biofizikus Kongresszuson, és természetesen a betegek körében. Ha valaki körében van ilyen panaszú beteg, jó ha tudja, magyar származású angol fejlesztésünk már segít ettől a kíntól megszabadulni. A képen Kiss Enikő kolléganőnk látható.

10672406_815935898453975_519203874563631887_n.

Géppel felébreszteni..

Az igen legyengült 83 éves úr erőre kapott. A majd egy órás kezelés megkezdésekor, az állapot és a kezelési algoritmus szerint jeleztem előre, hogy az úr vélhetően 35 perc múlva fel fog ébredni, majd a kezelés végére teljesen fel fog ébredni. Kicsit korábban, a 35. helyett a 31. percben valóban felébredt, majd a kezelés végére teljesen felébredt. Indikáció: ATP, adeno-cortico, hipophisis, neuron-axon-syn. … EMOST/HC kezelés. (ref.: +36309908292) Folytatjuk…

.

11001769_812525658794999_1999829174465796023_nÚjra élő érzőidegek!

Múlt héten már megmozgatta a lábait, mára elkezdte érezni a csiklandozást!!! A Parkinson/Alzheimer idegelhalása látjátok mégis visszafordítható!!! EMOST therapy. (ref.: +36209288631)
02.24. A láb már érez, indul a beszéd…
„Attila büszke lehet magára, a Lare totál laza lábát már érzi is, mikor csiklandozta a masszőr lány! Lassan Lare beszélni is fog, szavakat is! Nagyon hálások vagyunk érte! Nekünk Ő nagyon fontos!! Imadjuk! Várjuk holnap, a teljes stáb!”
03.02. Már megtartja magát… Parkinson/Alzheimer, demencia..”Attila, a Lauri már a fürdőben kapaszkodott, amit rég nem csinált, és már jobban tartja is magat! Holnap várjuk!”

.

„Szétrobban” a keze…

10933892_804285889618976_3099529890421706399_n10483911_804285936285638_4089899359558866500_nOnkológiai nyirokcsomó eltávolítás szövődményeként az Alany bal karja több hete felduzzadt, a napokban elviselhetetlenné vált a fájdalom. Mivel gyógyszerekre nem enyhült, már azon gondolkozott, hogy „inkább felvágja”, csak szűnjön meg a kínzó fájdalom. Így érkezett hozzám ma. Onkotikus nyomás, nyiroködéma és mikroszöveti keringés indikációjú kezelés hatására a csuklónál mért 25,7 cm kerület 10 perc után csökkenni kezdett, a feszülés enyhült, a puhábbá vált, a kezelés végére a kerület 21,3 cm-re csökkent, a kar puha lett, a fájdalom megszünt. *a fájdalom okozta pánik növelte az angiotenskonverter enzim szintet, az összehúzta a kar ereit, melynek hatására az ereken lecsökkent a ki- és visszaáramlás, megnőtt a sejtek közötti (extracelluláris) nyomás, felhalmozódott a sejtek közötti folyadék, az nyomta a sejteket, a sejteken lévő külső és belső jelző receptorok információ adó/vevő képessége lecsökkent, helyzetjelentést, vészhelyzeti segélykérést nem voltak képesek küldeni, az információ kiesésre reagálva a szabályzó rendszer (hipofizis) nem tudta eljuttatni a vészreakcióra kiallított cselekvési parancsot, így a nyomás egyre nőtt, végeláthatatlan körforgás indult be. Ebből a sokkból sikerült visszaállítani a keringést, a stressz/sokk/pánik megszüntetésével, atk-enzim szint csökkentéssel, hipofízis és receptor effektor ingerkapcsolat helyreállítással. (+36703842805)

10931116_804110179636547_6427588181674897518_n.

Pubertás menstruációs görcsök…

Erős alhasi görcsök, hányinger miatt többször került ambulanciára az iskolapadból a tinédzser kislány. A panaszokat a páros hónaponként igen erős fájdalmakkal járó ovulációs görcsök okozták. Két EMOST Hormon SOS kezelés hatására a panaszok elmúltak, két hónap elteltével sem tértek vissza. A fejlődés e szakaszában a kezelés nem csupán enyhítő, hanem szövődmény kockázat csökkentő lesz az elkövetkezendő évtizedek számára.

.

….

Továbbiak

https://emostnext.hu/altalanos-tapasztalatok/

.


Fel az oldal tetejére