Többéves előkészület után bemutatkozást tartott az EMOST™ Saját Jel Terápiáról™ a cégünk, Oroszország legnagyobb kutató-városában, Obnyinszkban. A világ talán leghíresebb biofizikai kutatóintézete 2012. szeptemberében módot adott cégünknek, hogy az elért eredményeinket magas rangú szakemberek és intézmény vezetők előtt bemutassa. Harminckét világhírű tudós előtt (tovább…)

the-times-12-09-2014-The miracle factory-EMOST-web

A Csoda-gyár

A spontán gyógyulás rekorderei, tíz év távlatából.

Az Európai Unió halál okokra vonatkozó statisztikája szerint az idegrendszeri eredetű betegségek a leggyakoribb halálozási okok a régióban. A krónikus stressz, szorongás, alvászavar és más neurológiai eredetű betegségben szenvedők száma az Európai Unióban mintegy 160 millió főre tehető.

A szorongás és következményei, a szívbetegségek, cukorbetegség, emésztési rendellenességek, agyvérzés, társadalmi szempontból pedig a félelem, családi erőszak, válás, munkaképtelenség, droghasználat, és öngyilkosság mind-mind az idegrendszeri túlterheltséghez tartoznak. Mivel ez a pszichés állapot kihat a beteg személyes kapcsolataira, jelentős terhet jelent a környezetében élők számára is. A kockázat a társadalomban így egyre nő, ezért meg kell állítani az idegkimerültség terjedését, új módszereket kell találni az exkalálódó kockázat csökkentésére! A bioelektrokémia talán új út az orvostudományban.

Egy magyar- és nemzetközi kutatókból és mérnökökből álló team az alvás fiziológiai folyamatát vette alapul egy merőben új módszer megalkotásában…, folyt: The-Budapest-Times-12-09-2014-A Csodagyár-EMOST (PDF)

.

.

.

.

DIPLOMATIC MAGAZINE 2020 Attila Dr ERDOFI-SZABO PhD interviewDIPLOMATA c magazin, 2020 június
DIPLOMATIC MAGAZINE 2020 Attila Dr ERDOFI-SZABO PhD interview (PDF,850 KB)

A Biológiai Intelligencia növelése elérhető

Interjú Dr. Erdőfi-Szabó Attila biofizikus-kutatóval, az EMOST-módszer atyjával

 

„Doktor úr, 20 éve egy teljesen új gyógyeljárással jelentkezett: gyógyszerek nélkül, kockázatmentesen, önmagától nyeri vissza egészségét az alany egy készülék segítségével, amely az emberi szervezet saját genetikai szabályzóit hozza csúcsformába. Hogyan kezdődött ez a nagyszerű sikertörténet?

– Gazdasági újságíró, médiamarketing, filmproducer, tévés, bankár és közgazdász múlttal indultam. De Svájcban fordulat történt, ahol a Páneurópa Unió megbízásából gazdasági tanulmányt készítettem Magyarországról, és ott találkoztam a mai gép ősével, amelynek ígéretes, ám kihasználatlan volt a potenciálja. Alaposan megismerve a technológiát az eredeti tulajdonos hozzájárulásával és egy mérnökgárdával elkészítettem a saját verziómat, amivel elkezdődött a munka és a rohamos fejlődés. Menet közben gyártattam és értékesítettem a gépet már a saját tudásommal, saját használati protokollokkal BioLabor néven. Pár év alatt 270 fős független nemzetközi hálózat épült ki, mára 500 ezer elégedett kliensünk van. Nyolc éve új nevet adtunk a technológiának: EMOST – Electro Magnetic Own Signal Treatment, amelynek jelenleg már a 9. generációját használjuk az egységesített kezelések során.

Mi a kezelési elv lényege?

– Az emberi szervezet akadémiai orvoslás szerinti elektromos, elektromágneses saját, élő jeleit, ún. biomarkereit képesek vagyunk érzékelni, és ezeken bizonyos változtatásokat végrehajtatni önmagával a szervezettel. 2020-ban már ott tartunk, hogy a genetikai térképünk újraolvastatásával akár korábbi, öröklött betegségeink megjelenését is ki tudjuk cserélni ugyanezen a genetikai térképen, a másik szülői ág tehermentes szabályzásával. Például, ha anyai ágon cukorbetegség, emésztőrendszeri vagy keringési rendellenesség öröklődik, és ez jelentkezik, akkor jellemzően át tudjuk váltani a genetikai szabályzását az apai mintára, ahol az apai genomon nincs jelen az adott betegség. Úgy tűnik, genetikailag csúcsformába tudjuk hozni az illetőt, és ez a jövő!

Hogyan jött létre a készülék?

– 1967-ben orvosi Nobel-díjat kapott a zseniális finn tudós, Ragnar A. Granit, akinek halála után megjelent a teljes életműve: az emberi szervezet elektromos és elektromágneses információs rendszerének tudományos leírása. Ennek alapján különböző társkutatásokat végeztünk, hogy megtudjuk, mi a biológiai háttere, és ezt integráltuk az akkori eszközbe. A piac 90 százalékban diagnosztikai készülékek gyártása felé indult el, és nem foglalkoztak azzal, hogy a probléma felfedezése után vajon mi adja majd a kezelést és a gyógyulást? Bár ismeretlen volt az út, mi mégis a terápiás készülékek létrehozását választottuk. Készülékünk ma már kettős képességgel rendelkezik: érzékel, és végrehajtja a kezeléseket is. Megtanítottuk gondolkodni az eszközt, majd alkalmazkodni az alanyhoz. Így nem kell Nobel-díjasnak lenni ahhoz, hogy használjuk. Sokat tanultam, kutattam, kiemelkedő tanárom és mentorom prof. mag. dr. Szedlák-Vadócz Valéria a mai napig mellettem áll. Hatalmas energiával és nyitottsággal szívtam magamba a tudást, szerte a világon: Ausztriában, Németországban, Brazíliában, Kolumbiában, Kazahsztánban, Mongóliában, Indiában pedig a védikus orvoslást. Kiváló magyar agykutatótól is tanultam, illetve a kóser és a halal előírásoktól az európai akadémiai orvoslás különböző módszeréig igyekszem mindezeket ötvözni és tudományosan publikálva továbbadni. Ezt a komplex háttértudást használom egy-egy saját kezelési programhoz is.

Milyen betegségekkel fordulnak önökhöz leggyakrabban?

– Magyarországon: szorongás, depresszió, félelem és ezek következményei, egészen a gyomorgörcsig, alvászavarig. Latin területen: életkedv, libidó, esetenként gerincbetegségek, emésztőrendszeri betegségek. Skandináv országok és német területen: idegrendszeri betegségek, Parkinson-kór, szklerózis multiplex. Balkán régióban: emésztőrendszeri problémák, szív- és légzőszervi panaszok.

Az EMOST 9. generációja már gondolkodik…

– A tavaly befejezett vezérlőrendszerünk gondolkodásra készteti a készüléket. Működésében abszolút alkalmazkodik az alanyhoz, és csak annyit segít, ami az alany gyógyulásához éppen akkor elégséges. Egy perc vagy egy óra múlva a készülék már a gyógyultabb állapothoz alkalmazkodik. Ez a saját jeles feedback-technológia személyre szabottan kezel, elkerülve a gyógyszereknél gyakran előforduló alul- vagy túladagolást. Már 20 éve ilyen technológiával dolgozunk. Ez lehetővé teszi, hogy kismamákon magzati szintű kezeléseket hajtsunk végre kockázatmentesen, illetve pacemaker vagy agyi implantátum mellett is alkalmazhatjuk a technológiát.

Hány országban van jelen az EMOST?

– 22 országban vagyunk jelen, néhol 1-2 készülékkel, máshol nagyobb számban, 19-20 készülékünk dolgozik például Kolumbia legnagyobb egészségügyi ellátórendszerében. Előadásokat szoktam tartani a Semmelweis Egyetem biofizika tanszékén alkalmazott biofizika témakörben az orvostanhallgatóknak. A Debreceni Egyetem is nyitott az újra, és tisztelni kell minden orvosi célú egyetemi kurzust, mert ezek meghatározóak a további orvosgenerációkra. Tíz évvel ezelőtt jelentős változás volt az oktatásban, de sajnos a napi orvosi gyakorlatban még legalább 10 év, mire az új kollégák megjelennek, és egy új korszak valóban elindul.

Mi jelenti önnek a legnagyobb kihívást?

– A betegségre megtalálni az öngyógyító megoldást. Sikerült teammunkával összeállítani az autizmus, mint a világ egyik legszörnyűbb betegségének kezelési protokollját. Magyarországon több száz autista gyermeknél használjuk a módszert és 8-10 (egyórás) kezeléssel jelentős változásokat lehet elérni. Technológiánkkal új fogalom született: a Biológiai Intelligencia (BQ). Ez azt jelenti, hogy képesek vagyunk maximalizálni a saját képességeinket, a velünk született genetikai adottságainkat a lehető legjobban kihasználni. Tehát külső beavatkozás nélkül helyreállítani az egészségünket. A gyógyszerészetről mindenki azt hiszi, hogy egy mumus. A 20 év alatt én egyetlen gyógyszercégtől sem kaptam támadást. De elhívtak szakmai konzíliumokra, ahol a technológia bemutatásával tudtam olyan újdonságokat adni ennek a körnek, ami a gyógyszercégek közötti konkurencia helyett új fejlődési irányokat mutat. Hihetetlen, de ma a gyógyszercégek a gyógyulásban érdekeltek, és nyitottak az új technológiára. Ma már nagyobb üzlet az egészség, mint a betegség. Három évvel ezelőtt megváltozott a közigazgatási törvény és a felelősséget levette az orvosokról, újradefiniálták a gyógyszer fogalmát: a gyógyszer nem meggyógyít, hanem hatóanyaggal kompenzál. Itt jön a technológiánk legnagyobb előnye, hogy a szervezet függetlenségét segíti megtartani, és csak azokat a mikro-pontokat kell később külső hatóanyagokkal támogatni, amelyre a szervezet nem képes. Az egészség menedzselési folyamatának lépései: 1. megismerni a betegség kialakulásának okát, az odáig vezető utat (a tényezőket), 2. addig dolgozni rajta, amíg minden egyes tényezőn tudunk változtatni, 3. ha megvan a megoldás, olyan technológiát – célszerszámot – kialakítani, hogy a készülék képes legyen végigvinni a megoldást, és azt a szervezet önmaga fejlesztésével végrehajtsa.

Hogyan zajlik a kezelés?

– Miután a gép teljesen önálló gondolkodású, nem igényli az orvosi alkalmazást, de előny, ha orvos felügyeli a komplex folyamatokat. Egy 130-140 kérdésből álló kérdőíven az alany bejelöli a panaszait, majd összetett vizsgálatot végzünk, ha nincsenek leletek. Ebből a gép már képes az 50-60 perces kezeléseket hatékonyan végrehajtani. Saját, egyszerűsített géppel otthon is lehet kezelést végezni, már annyira automatizált. Közel 7000 saját ügyfelem van, ebből mintegy 2000 gyermek. Fantasztikus siker, amikor először szólal meg egy agyvérzéses gyermek, amikor első lépéseit teszi meg egy izomsorvadásos gyerek, amikor életben marad egy extrém koraszülött. 20 éve díjmentesen kezeljük a 10 év alatti gyermekeket a hazai és nemzetközi hálózatban. Ha ezek a gyerekek veleszületett betegségekből vagy hajlamokból meggyógyulnak, akkor az ő gyerekeik már jellemzően nem öröklik a kockázatokat, amik a következő generációt érintenék, és ez csodálatos távlat.

Mi jön a 9. generáció után?

– Elértünk oda, hogy a gép önálló, akár egy gyerek is tudja magát kezelni vele. Nyilván először az elit fogja használni vagy megvásárolni magának a készülékünket. Szanatóriumok nyílnak, ahol a módszerünkkel egy hónap alatt genetikai csúcsformába hozzák az alanyokat. A következő 10 évben lesz, ahol bevezetik az alapellátásba a módszer használatát, mert ott az a hosszú távú cél, hogy az állampolgárok egészségesek legyenek.

Mit üzen az embereknek?

– Jó időszak jön. Előbb-utóbb háttérbe fog szorulni az anyagi javak extrém felhalmozása, mert az ember felismeri, hogy a vagyon nem sokat ér, ha nem tud nyugodtan aludni, ha feszült, ha a vagyon mellett egyszer csak kiderül, hogy halálos beteg… Mi hozzá tudunk járulni a jó életminőséghez. Az elmúlt 40 év a határtalan tudásról szólt, a következő ciklus a letisztuló érzésekről kell, hogy szóljon.

Popper Anna”

 

.
(tovább…)

KMFAP-logo.

.

.

BioLabor Karitasz – Társadalmi Felelősségvállalás Program

Cégünk konzervatív szemléletű társadalmi felelősségvállalásként három területen karitatív támogatást nyújt:

1. Kisgyermekek kedvezményes és díjmentes kezelése, hogy anyagi helyzet ne befolyásolja egészségügyi állapotukat, illetve segítsük az új generáció fejlődését az urbanizálódás ártalmaival szemben.

2004-óta a hazai- és nemzetközi egységes rendszerben mintegy tizennégyezer kisgyermek díjmentes kezelését láttuk el. Központunk önállóan a 2013-as évben ötvenkilenc, a 2014-es évben huszonnyolc, 2015-ben hatvanegy, 2016-ban ötvenhét kisgyermek (koraszülött, agyvérzéses, izomsorvadásos, epilepsziás, dadogásos, autista, hiperaktív, fejlődési rendellenes…) díjmentes kezelését látta el, az üzemidő terhére, azonnali kezdéssel. Az eredményekről beszámolunk. (Facebook: attila drerdofi szabo)

2. Katasztrófahelyzetben a károsultak és a katasztrófaelhárítók azonnali, díjmentes ellátása, pánik, idegkimerültség, végkimerültség leküzdésere (2006 Ankara, 2007 Istambul, 2010 Felsőzsolca/Edelény)

3. Magatehetetlen, de életeséllyel bíró, vagy jelentősen nélkülöző betegek kezelése díjmentesen, amennyiben a hozzátartozók a szállítást fedezik.

Lao Ce szerint az adomány nem az, amit megengedhetsz magadnak, hanem az, ami annál több.

Kiss Dániel: „Köszönöm BioLabor!!!”

Atlétikai vb – Kiss Dániel nem indul” (2011.08.18. MTI),

Kiss legyőzte a húsevő baktériumot” (2011.11.27. MTI), „Kiss Dániel talpra állt” (2012.02.07. MTI),

„Kiss Dániel 110 m gáton aranyérmet nyert a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnél szervezett moszkvai viadalon. Az IAAF hétfői közleménye szerint a hosszú sérülésből visszatérő Kiss 13.53 másodperces, kiváló teljesítménnyel győzött,… „ (2012.06.11. MTI., MASZ) (tovább…)

Közös együttműködésünk során bizonyos intézmények a következő tapasztalatokat osztották meg velünk:

[download id=”22″]

[download id=”23″]

[download id=”21″]

[download id=”24″]

Gondolta volna, hogy a rossz kedv egy körforgás része?
Döntsön, és egyszerűen billenjen át a holtponton! Mi segítünk benne! (tovább…)

Fel az oldal tetejére