Gondolta volna, hogy a rossz kedv egy körforgás része?
Döntsön, és egyszerűen billenjen át a holtponton! Mi segítünk benne!

.

.

.

.

.

.

.

.
Mi a rossz kedv oka?

A gyakori rossz kedv egy jelzés. A tartós levertség, rossz kedv, szorongás, lehet kiváltó ok, vagy következmény. A rossz kedv, lethargia kiválthatja betegségek kialakulását, betegségek esetén pedig megjelenik jelzésként, így ez egy biológiai-pszichológiai körforgás. Vizsgálatainkkal feltárjuk az okokat, a vélhető kiváltó okot, és amikor kezeléseinkkel oldjuk a feszült állapotot, a körforgás megszűnik. Az EMOST kezelések hatására már más hormonok (érzelmek) fogják a felfogást irányítani, a rossz kedv elmúlik, felszabadultan fogja látni a világot, a korábbi problémákat már könnyen meg tudja oldani.

Az Egyensúly: Ahogy a belső félelmek oldódnak, megszűnnek a görcsös érzések, az idegrendszer is megváltozik, tehát a betegségek is jobban gyógyulnak majd.

Gyakori rossz kedv, levertség, és tartós szorongás ellen alakítottunk ki egy öt alkalomból álló, egymásra épülő kezelés sorozatot, amely segít az idegrendszeri túlterheltséget feloldani, segít hormonális módon a holtponton átbillenni, és lépésről lépésre egyre jobban nyugodt állapotba kerülni, azaz segíti az egyensúlyt könnyen visszanyerni, és megtartani.

A kezelések heti egy alkalommal történnek, alkalmanként 45-55 percesek, a változások már az első kezelés után jelentkeznek. Egy kezelés 10.000 Ft, a változások mértékétől függően lehet egy két kezelést is igénybe venni, időszakos mélypont esetén gyakran egy kezelés is elégséges szokott lenni. A rossz kedv elleni kezelés segíti az idegösszeomlás előtti kockázatot is csökkenteni, sőt kiégés, gyakori pánik érzés esetén, általános aggodalom érzés esetén is hatékony, önbizalom, életkedv fokozásában javasoljuk.

Használja ki Dr. Happy programunkat, indítsa el jó kedvét most!

Bejelentkezés: +36 30 33 13 517 (kapcsolat, 0-24 központ)

Fel az oldal tetejére