Klinikai laboratóriumi vizsgálatok

Klinikai laboratóriumi vizsgálatok

Az öngondoskodás ma már lehetővé teszi önköltséges módon a kifinomultabb vizsgálatokat és a gondos konzultációt.A professzionális laboratóriumunkból kapott eredmények után Ön függetlenül választhat a közellátás hatékonyabb folytatása, magánklinikai, esetleg alternatív módszerek igénybe vétele között. Közvetlen ügyfélfogadási rendszerünk lehetővé teszi a sorbánállas mentes vizitet és a gyors leletkiadást, akár az elektronikus továbbítást az igénylő orvos vagy intézmény felé.

ESG-EIS vizsgálat

ESG-EIS vizsgálat

Az E.I.S. digitális orvosi vizsgáló eszköz pár perc alatt hatalmas mennyiségű információt gyűjt a szervezetről. Értékelhető adatokkal, és 3Dimenziós képi illusztrációval mutatja meg a kockázatokat rejtő területeket. Az orvosi igényeknek megfelelve részleteiben és átfogóan is képes vizsgálni, így összefüggéseket segít felismerni, korai stádiumokra, hajlamokra, és a szükséges célirányos klinikai vizsgálatokra hívja fel a figyelmet. A kb. egyórás vizsgálat belgyógyász orvosi konzultáció keretében történik, árukapcsolásmentes, és kedvező áru.

Szív stressz mérés

Szív stressz mérés

Szív-stressz mérés: az EKG mérésen alapuló hordozható kivitelű eszköz, a Stressz szívre gyakorolt hatásának gyors elemzésére szolgál. A készülék jól demonstrálja az akár korai stádiumban lévő szívizom rendellenességet, figyelmeztet a kardiológiai kivizsgálás esedékességére, így segít az egészségügyi kockázat mielőbbi felismerésében.

Étel intolerancia vizsgálat

Étel intolerancia vizsgálat

Étel alapanyagra vonatkozó intolerancia vizsgálatot javasoljuk azoknál az eseteknél ahol étel érzékenységre vagy ételallergiára gyanakodunk. Ez más, mint a hagyományos eljárás. A vizsgálat rövid idő alatt az új begyből vett pár csepp vérből elvégezhető, így nem nem vált ki allergiás reakciót, és komfortosabb is, mint a hagyományos prick teszt. A vizsgálat eredménye napokon belül megérkezik Önhöz és kezelőorvosához.

Fel az oldal tetejére