Szív stressz mérés

A szívéhez szólunk, a szívéért!
EKG-bázisú szív-stressz mérés

A szív tökéletessége

A szív működése ámulatba ejtő, napi 100.000 szívveréssel 350-370-szer forgatja át a teljes vérmennyiséget az ereken, ez 1500 liternyi véráramlásnak felel meg naponta. Ennek a tökéletes motornak az állapota tehát igen befolyásoló. Az izgatottság, vagy fizikai terhelés alatt az egészséges szív ötszörösére tudja fokozni teljesítményét. Sajnos a stressz a mai modern ipari társadalmak kiemelt problémájává vált. Zajos, ingergazdag környezet, a személyes és a foglalkozási teljesítés kényszer, a végtelennek tűnő harc a siker után, egyre több embernek mentális és testi károsodást okoz. A szívműködés időszakos ellenőrzése tehát igen fontos.

Amennyiben Ön túlhajszolt életet él, akkor mindenképpen kérjen egy időpontot most (0-24 ügyfélszolgálat: 06 30 33 13 517), hiszen szüksége lehet kockázat csökkentésre.

Ilyen kockázat például a gyakori depresszió érzés, a szív- és érrendszeri betegségek. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete a WHO szerint, a stressz a legnagyobb hatás, ami a XXI. században az egészséget veszélyezteti. Különösen jelentős a stressz szív és keringési rendszerre gyakorolt hatása. Ha testünk tartósan un. alarm, készültségi állapotban van, megnő a magas vérnyomás és az érszűkület-kialakulás valószínűsége. Ennek megfelelően a stressz, a szívinfarktus és az agyvérzés legfőbb kockázata lehet.

A modern technológiának köszönhetően a szív és érrendszeri stressz gyorsan és könnyen mérhető. A cardio-stress egy kézi, elemmel működő, orvosi műszer, ami hozzásegít, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat, informálódjunk, és a kapott értéktől függően idejében cselekedhessen a szív- és érrendszer egészségvédelme érdekében.

Amiért használjuk:

– speciálisan erre a célra kialakított orvostechnikai eszköz
– használata nem helyhez kötött
– a vizsgálat mindössze néhány percet vesz igénybe
– a klinikai vizsgálatok jól igazolják az egyszerű vizsgálat eredményeit
– tapasztaljuk, hogy már korai stádiumban figyelmeztet a kockázatra

.

A vizsgálat dokumentált, árukapcsolás-mentes, díja Br. 3.000 Ft

Bármely szakmai kérdése van a méréssel kapcsolatban, hívja Dr. Valló Ágnest: 06 30 981 6332, vagy

BioLabor Biofizikai és Laboratóriumi Szolgáltatások Kft. ügyvezetőt, Dr.Erdőfi-Szabó Attila Ph.D.
Tel.: 06 30 940 59 89

Bejelentkezés, 0-24 ügyfélszolgálat: 06 30 33 13 517

.

Illusztráció, állapotváltozás EMOST kezelés után

A kezelés díja 10.000 Ft/alkalom, az átfogó vizsgálat EIS módszerrel történt, díja 15.000 Ft.

Fel az oldal tetejére