EMOST Publikációk

EMOST Publikációk

Igazi áttörést jelentett a más módszerekkel mindmáig kezelhetetlen területen, az amputációt sokszor követő fantom fájdalom csökkentési, megszüntetési sikerünk. Csak nagy eredménnyel lehet manapság betörni az orvostudományba. Nekünk sikerült.

EMOST hatástanulmányok

EMOST hatástanulmányok

Kommandósok tesztelték az EMOST-ot éles helyzetben, a legjobbak is még javultak…, Érzelmekre hat az EMOST, a vér rá a bizonyíték…, Torinóban tesztelték, már egy kezelés is látványos…, Elaltatták zajban a kievi kollégát…

Kongresszusok

Kongresszusok

A BioLabor meghívásoknak eleget téve számos itthon és külföldön megrendezett konferencián képviseltette magát, az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb konferenciája a hazánkba rendezett EBSA volt. Függően a konferencia témájától különböző bemutatkozó anyagokat készítettünk az érdeklődök számára.

Releváns publikációk

Releváns publikációk

Hozzánk tartozó, válogatott tudományos felfedezések, melyek a jövő orvostudományát határozzák meg: Az érzelmek, mint kémiai szabályzók. A gyógyulás alapfeltételei. A hajlamok és képességek a reakciókban. A sejtek egymással kommunikálnak. Az immunrendszer edzésben tartja magát.

Orvosi vélemények

Orvosi vélemények

Kollégáink beszámolnak a tapasztalataikról, gyakorlatiasan, átfogóan, és értékelhetően. Többezer tapasztalat alapján képet kaphat a módszer eredményességéről, ha pedig saját tapasztalatot is szeretne, próbálja ki.

Hírek

Hírek

Elmaradt újra amputálások, igazi áttörés lehet a rehabilitációban…, Agyvérzéssel és oxigén hiánnyal született, és bár lemondtak róla, mégis esélyt kaptak újra…, Hírek, cikkek…

 

Fel az oldal tetejére