Többéves előkészület után bemutatkozást tartott az EMOST™ Saját Jel Terápiáról™ a cégünk, Oroszország legnagyobb kutató-városában, Obnyinszkban. A világ talán leghíresebb biofizikai kutatóintézete 2012. szeptemberében módot adott cégünknek, hogy az elért eredményeinket magas rangú szakemberek és intézmény vezetők előtt bemutassa. Harminckét világhírű tudós előtt (tovább…)

Nemzetközi Közegészségügyi és Megelőző Medicina Konferencia

A BioLabor Biofizikai Kft. első alkalommal mutatkozott be nemzetközi szakmai nagyközönség előtt az EMOST módszerrel 2010. November 19-20-án. E dátumon, Pécsett került megrendezésre a Nemzetközi Közegészségügyi és Megelőző Medicina Konferencia (tovább…)

2011.07.29-én Ungváron stratégiai együttműködést írt alá Valeriy Hryshchenko, az Ukrán Transzkárpátia Területfejlesztési Ügynökség (Hivatal) elnöke, és Erdőfi-Szabó Attila, a BioLabor Biofizikai- és Laboratóriumi Szolgáltató Kft. ügyvezetője. Az együttműködés célja, regionális szolgáltatásfejlesztés, a BioLabor EMOST (tovább…)

2011.06.10-én az Újvidéki Parlamentben fogadta bemutatkozásunkat a Vajdasági Parlament Tartományi Képviselőház elnöke, Egeresi Sándor Excellenciás Úr. Mint értesültünk, a Vajdaság egészségügyi ellátásának helyzete kiegyensúlyozott, (tovább…)

A BioLabor Biofizikai- és Laboratóriumi Kft. megtisztelő meghívást kapott a Nemzetközi Neurógiai Kongresszusra, 2011.11.26-án Kievbe,  a P.L.Supik Ukrán Nemzeti Orvostudományi Akadémia Orvostovábbképző Intézetének Neurológiai és Reflexterápiai Tanszékétől (Natalja Konsztantyinovna Murasko asszony, az orvostudományok doktorától) (tovább…)

2011.10.08-án Aradon tartott rendes, éves kongresszust a Román háziorvosok (család-orvosok) számára a Román egészségügyi hatóság. A rendezvény célja a legmodernebb eljárások  technológiák bemutatása, kutatási eredmények (tovább…)

Fel az oldal tetejére