BioLabor egységesített rendszer

BioLabor egységesített rendszer

Cégünk fő profilja az egységesített EMOST kezelési eljárást alkalmazó BioLabor egészségközpontok értékesítése és fejlesztése a hazai és nemzetközi területekre. Tájékozódhat a BioLabor egészségközpont nyitási feltételeiről a kondíciókról esetlegesen elérhető kedvezményes támogatási és pályázati lehetőségekről.

A Biolabor a Tudományos életben

 A Biolabor a Tudományos életben

A BioLabor saját fejlesztésű módszerével sikereket ért el korábban gyógyíthatatlan területen, ennek köszönhetően a terület kiemelkedő szakmai tudományos magazinjai publikálták a sikereinket, és ajánlják egyedülálló módszerünket. (e módszer csak franchise tagok számára elérhető). Ismerje meg a BioLabor által összeállított nemzetközi tudományos cikkeket és a saját publikációit!

Stratégiai partnerek

Stratégiai partnerek

Számos intézménnyel, szak-rendelővel, klinikák-kal,  tudományos kutatóval és egészségpénztárakkal tartjuk a kapcsolatot, és dolgozunk folyamatosan együtt. A jó kapcsolatok eredménye a szakmai tisztánlátás, az igények naprakész ismerete, és a tudásanyag mielőbbi alkalmazása. Velük közösen képzeljük el a jövő hatékonyabb egészségvédelmének kialakítását.

Konferenciák

Konferenciák

A nemzetközi szakamai kongresszusokat, konferenciákat az új elvű orvosi eljárásunk népszerűsítésére használjuk, szakmai beszámolóinkkal példát mutatunk a fejlesztések megkezdéséhez, szakmai közönségek előtt nyíltan vállaljuk a megmérettetéseket, közös kutatási programokhoz személyi- technikai hátteret biztosítunk, Ph.D munkákhoz hátteret nyújtunk.  

Credo

Credo

Hitvallásunk, melyben összefoglaljuk az általunk fontosnak tartott szempontokat az egészség visszaszerzéséhez, a  kapcsolat lehetőségeit az Alany és a kezelő személye között, morális tényezők és láncolatok összefüggéseit. Szeretnénk különbséget tenni a hit és a reménykeltés között, támpontot mutatni reklám és valóság között, felelősség szintézisében.

Céghírek és sajtómegjelenések

Céghírek és sajtómegjelenések

Híreket, cikkeket olvashat a BioLabor tevékenységeivel kapcsolatban. Megnézheti a sajtómegjelenéseket, kutatóink által írt cikkeket, amikben összefüggésekre mutatunk rá BioLaboros szemüvegen keresztül. Továbbá rendezvényeken és kiállításokon való megjelenéseket, illetve segítséget nyújtó és karitatív tevékenységünkről is tájékozódhat.

Fel az oldal tetejére