Egységesített rendszer

A BioLabor Egészségőrző Központokban 2005-óta egységesen alkalmazunk kezelési módszert, így nagyszámú tapasztalattal rendelkezünk, és ezáltal a szolgáltatást folyamatosan képesek vagyunk finomítani. Szolgáltatóink, az így létrejövő folyamatos fejlesztéseket térítésmentesen veszik át, és alkalmazzák, így ügyfeleink a naprakész tudományos ismeretek és tapasztalatok alapján kifinomult kezeléseket vehetnek igénybe.

2011.12.21-én régi álmunk valósult meg, kellő megalapozottság után, a saját fejlesztésű EMOST™ módszer és készülék, az orvostudományba új eljárásként felvétetett, az orvostechnikai minősítését nemzetközileg megszerezte. Fejlesztői: Dr.Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., BioLabor Biofizikai- és Laboratóriumi Szolgáltatások Kft., Sass István, Caduceum Kft., EMOST Nano-MED Orvostechnikai Készülék Gyártó és Innovációs Kft., gyártó Caduceum Kft., orvostudományba regisztrálta Dr.Bókkon István Ph.D, Dr.Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., Dr. Till Attila.

Az új korszakban arra törekszünk, hogy ez a módszer -köszönhetően az Új Széchenyi Programnak, Magyarországon, és az Európa Unió támogatásával Európa szerte megjelenjen, képviseleteket teremtsen, és betegeken minél nagyobb számban segítsen.

Fel az oldal tetejére