Allergiás reakció tünetei

Allergiás reakció tünetei

Allergiát csak akkor vesszük észre ha már könnybe lábad a szemünk, vagy erősen kapar a torkunk? Az allergiának a típusától függően vannak jellegzetes és nem jellegzetes tünetei, amikről jó ha tudunk, hogy könnyen felismerhessük. A különféle allergiás reakciókról tüneteiről tájékozódhat.

Allergia kezelése

Allergia kezelése

A szervezet erőteljes immunválaszát a hagyományos kezelések jellemzően csak az allergia tüneti szinten kezelik, és megpróbálják a panaszokat legnagyobb mértékben enyhíteni. Az általunk javasolt allergia kezelési eljárás az allergiát kiváltó anyag és a szervezet közti ellentét kiegyenlítésre törekszik, mellyel a pánikreakció szüntethető meg.

Allergia diagnosztizálása

Allergia diagnosztizálása

A szervezetünk bizonyos anyagokra tett válaszát, legyen az allergia vagy csak túlérzékenység, a hagyományos orvosi vizsgálatokkal kevésbé lehet feltárni. A modern immun-intolerancia vizsgálat már vércseppből képes az allergéneket meghatározni.

Allergia kezelési tapasztalatok

Allergia kezelési tapasztalatok

Az anti-allergia kezeléseink sikere főként a gyermekkori lisztérzékenység, laktózérzékenység, asthma, a felnőttkori gluténérzékenység, szintetikus kemikáliák, és pszichés alapú irritációk. Itt megismerheti azok tapasztalatát, akik hozzájárultak a közléshez.

Tudományos cikkek: Allergia

Tudományos cikkek: Allergia

Tudományos anyagaink között számos érdekfeszítő cikkre és kutatásra lelhet, ami az allergia kialakulásának a hátterében meghúzódó  biofizikai és bioinformatikai okokat taglalja. Számos fizikai  tényezőt ismerhet meg, melyek az intolerancia és az allergiás  reakció mértékét előidézheti vagy nagy mértékben befolyásolhatja.

Allergia hírek

Allergia hírek

A tudományos hírekkel foglalkozó oldalunkon számos hírt olvashat a nemzetközi szaklapokban publikált megfigyelésekről bizonyos esetekben klinikai tesztekről. A hírekben számos szakember mondja el véleményét, hogy szerintük mi állhat az allergiás betegségek kialakulásának hátterében.

Fel az oldal tetejére