Allergia kezelése

Javasoljuk a szakorvosi segítséget az allergiát okozó anyag pontos meghatározásához, illetve étel alapanyag immun-intolerancia feltárásához. Kiváltó anyag sikertelen azonosításánál is legyen nyugodt, mivel ismeretlen allergénre irányuló kezelést is kialakítottunk már. Legyen az allergia genetikai enzimhiány (laktóz, glutén stb.), vagy toxikus (szintetikus kémiai), vagy pszichés eredetű irritáció,  esetleg természetes antigén (rovarcsípés stb.) az EMOST™ anti-allergia kezelés sorozat igénybevétele a szövődmények elkerülése érdekében és egészségügyi kockázatok csökkentése érdekében javallottak.

Az idegállapot és a tünetek összefüggése

Amikor a szervezet érzékeli az allergén anyagot, vagy a nemkívánt környezeti hatás megjelenik, a pszichében is változás áll be. Az érzékeléskor adrenalinszint növekedés áll be, ami az immunaktivitást serkenti, közben szteroid- és hisztaminszint növekedés kezdődik, amelyek fokozzák az ingereket. Ez a folyamat visszahat az idegállapotra, amely így körforgásként fokozni fogja a tüneteket. Cél, vegyék észre, hogy ez egy körforgás, és bármely erős ingerük van, kerüljék a pánikrekciók megjelenését, törekedjenek a tudatos megnyugvásra, megnyugtatásra, ezt segítsék vízfogyasztással, mélylégzésekkel. Az EMOST™ anti-allergia kezelések segítenek a szembesített allergén jelenlétében anyugalmi állapot megtartásában, így a fokozott reakció elhagyásában, a regeneráció megvalósulásában.

Allergia kezelés segítése

A kezelések támogatására előírásaink szerint az elvárható napi víz fogyasztás 30 testkilogrammonként 1 liter víz. Ez biztosítja a megfelelő ürülést. A kezelések során célszerű kerülni a hisztaminszintet növelő élelmiszerek, italok fogyasztását, melyek: kakaó, banán, paradicsom héj, csokoládé, égetett szeszesital, fokozott cukortaltalmú italok, serkentőitalok.

Fel az oldal tetejére