Dr. Horváth Julianna
Közegészségtan-Járványtan szakorvos
Orvosi vélemény

2007 óta dolgozom BioLabor által fejlesztett EMOST / Elektro Mágneses Saját Jel Kezeléssel. Ezen  időszak alatt rendszeresen eredményes kezeléseket folytattam számos idült állapot esetén, ezek: (tovább…)

Az alábbi sorok a kezelőlapokon lévő személyes tapasztalatokat mutatják, így emeltünk ki néhányat. Felhívjuk a figyelmét, hogy a korábbi tapasztalatok nem jelenthetnek biztatást a jövőre vonatkozóan, az egyéni tapasztalatok pedig más személyek élményei, ezért tegyen Ön is (tovább…)

„A reflux már teljesen megkeserítette a napjaimat, és ez a csodálatos valami teljesen rendbe hozott, pedig már mindent megjártam -a szó szoros értelmében! Sok sikert, és köszönöm!!!! K.Ágnes”

„Én öt kezelést és egy indító heppit kaptam, a reflux és püffedések elmúltak, már ennek is örülök, és annak is, hogy Önökhöz bizalommal (tovább…)

Nem is tudom, hogy mit írjak ide, ami a lényeg, hogy eljöttem kipróbálni, nagyon kedves kiszolgálást tapasztaltam (csak a kezelőszékben ültem és majdnem elaludtam), másnapra valahogy olyan régóta várt kisimult állapotba kerültem, ami elragadtatással volt rám. Ez meghatározó élmény volt, elhatároztam, hogy végigcsinálok egy kúrát. (tovább…)

„BioLaborban jártunk. Belgyógyászként és háziorvosként nagy érdeklődéssel hallgattuk a BioLaborban alkalmazott készülék alapelvéről, működésről és a vele elért eredményekről Erdőfi-Szabó Attila előadásait. Számunkra, akiknek az orvostudomány nem csak a mindennapi munkát jelenti, hanem azon túl a tudomány fejlődése áll érdeklődésünk (tovább…)

2011.08. 23-26-án Budapesten, a 8. Nemzetközi/Európai Biofizikus Kongresszuson bemutatásra került az EMOST módszer eredményessége a megoldhatatlannak tűnő fantomfájdalom enyhítése, megszüntetése területén, katasztrófát követő megoldhatatlannak tűnő pszichés zavarok, és gyermekbetegségek területén. Az EMOST™ hatásmechanizmus leírása során kiemelt helyet kap a gyermekbetegségek (tovább…)

Fel az oldal tetejére