Dr. Horváth Julianna
Közegészségtan-Járványtan szakorvos
Orvosi vélemény

2007 óta dolgozom BioLabor által fejlesztett EMOST / Elektro Mágneses Saját Jel Kezeléssel. Ezen  időszak alatt rendszeresen eredményes kezeléseket folytattam számos idült állapot esetén, ezek:

pszichikai stressz és idegrendszeri zavarok, krónikus fáradtság, allergia, emésztés, gyomor- és bélrendszeri zavarok, légzési zavarok.  Tapasztalatom szerint jellemzően 4-5 célirányos kezelés elégséges, majd 1 hónap és 2 hónap múlva ismétlő, ú.n. emlékeztető kezelés megfelelő a hosszantartó hatáshoz.

Itt most részletezni kívánom a következő típusú kezeléseket is:

Fejfájás (21 alany):

migrénes és vegyes típusú fejfájások esetében egyaránt folytattam kezeléseket. Jellemzően 5-6 alapkezelés és általában 2-max 3 utókezelés szükséges a panaszok megszüntetéséhez. A kúrát a pszichés egyensúly javításával kezdem, majd az érfal és a keringés nyomását oldom, könnyítem a központi idegrendszer túl terheltségét, végül görcsoldó, ellazuló, elengedő programot adok.

Hipofízis működési zavar menstruációs panaszokkal (9 alany):

Az alanyok jellemzően krónikus fáradtsággal és menstruációs zavarokkal jelentkeztek állapotfelmérésre. Az EIS-mérés lehetséges kóros hipofízis működést mutatott.  Az 5 kezelésből álló kúrát a pszichés egyensúly javításával kezdem, majd a hormon-transzmitterek tisztításával, a hormontermelők frissítésével folytatom. Kezelést adok a neurovegetatív szabályozás javítására és oldom a belső görcsöket, segítem az ellazulást. A kezelt alanyok állapota rohamosan és nagymértékben javul.  A 2 utókezelést követően teljesmértékű rendeződésről számolnak be.

Aranyér (17 alany):

Az alanyok vérző, fájdalmas aranyeres panaszokkal jelentkeztek. A bélszakasz gyulladásának csökkentésével, a vérzéses állapot megszüntetésével a fájdalom 3 kezelés után elmarad. A 4.-7. kezelés alatt beindul a regeneráció. Az alanyok jellemzően min. 1 évig teljesen panaszmentesek maradtak. Ismételt rövidített kezeléssel ez az állapot folyamatosan fenntartható.

Érdekesség:

3 fő, 5-7 év közötti gyermeket kezeltem köldöksérvvel. Kezelésük során oldottam a  szöveti blokádokat. Szöveti irányítás szinkronizálására, sejtregenerációra irányuló programot alkalmaztam. Kezeltem a kötőszövet krónikus folyamatait, illetve stimuláltam a sejtszintű anyagcserét az EMOST segítségével. A kezeléseket 4-7 alkalommal végeztem, minek eredményeként a szövetek záródtak, a műtéti  indikáció megszűnt.

Összességében rendkívül elégedett vagyok a módszer eredményeivel, és azok tartósságával.

Dr. Horváth Julianna, s.k., Székesfehérvár, +36 30 463 44 57

[download id=”8″]

Fel az oldal tetejére