„A reflux már teljesen megkeserítette a napjaimat, és ez a csodálatos valami teljesen rendbe hozott, pedig már mindent megjártam -a szó szoros értelmében! Sok sikert, és köszönöm!!!! K.Ágnes”

„Én öt kezelést és egy indító heppit kaptam, a reflux és püffedések elmúltak, már ennek is örülök, és annak is, hogy Önökhöz bizalommal fordulhatok. Köszönöm, Nagy Éva, Kiskunhalas”

„Aki tudja milyen a reflux az megérti miért vagyok boldog. Nem fáj a gyomrom és nem kell tükrözni Cs.Z”

Nekem először hihetetlennek tűnt hogy mi ez, de nekem már nincsenek kétségeim. A colitis ulceroza-m három kezelés után megszűnt, se görcs, se fájdalom. Ide akkor is jó jönni, ha nem vagyok beteg!” Szia Évi, H.Ildikó

„Azzal kezdem, hogy nagyon jól érzem magam. Én refluxra és aranyér miatt jöttem, nagyot nevettem amikor monták, hogy nem tudnak helyettem rágni, ezért megfogadtam mindent és azóta teljesen jól vagyok. Abbahagytam a krumplidiétát az almagélt, nem kell püffedéssel szégyenkeznem, tehát köszönöm a segítséget Karcsi! Üdvözlettel, Lóránth Ádámné”

Érdeklődés: Név: Hné K. Gabriella

Telefonszám:

Mobil: 20 539 …

E-mail cím: hkbiga@

Város: Mohács

Megjegyzés: Visszatérő reflux betegségemtől szeretnék megszabadulni, ha van rá mód: szíveskedjenek árakat is közölni (felmérés, kezelés). Köszönöm!

„Aki tudja milyen a reflux az megérti miért vagyok boldog.Nem fáj a gyomrom és nem kell tükrözni Cs.Z”

„Legalább 10 féle bajjal jöttem ide /reflux, fárdtság ,idegesség,magas vérnyomás,álmatlanság/.Egyből szimpatikus volt a technológia és az hogy nincs felelőtlen ígérgetés.Nagyon jó volt az ingyenes próba, mert megtapasztaltam, hogy szuper……Két hónap után köszönöm jól vagyok!D.Á.”

 

Fel az oldal tetejére