Az alábbi sorok a kezelőlapokon lévő személyes tapasztalatokat mutatják, így emeltünk ki néhányat. Felhívjuk a figyelmét, hogy a korábbi tapasztalatok nem jelenthetnek bíztatást a jövőre vonatkozóan, az egyéni tapasztalatok pedig más személyek élményei, ezért tegyen Ön is díjmentes próbát! „Véget értek a kezelések, kisimult vagyok, visszatért az életerőm és a kedvem, nagyon örülök, hogy rátaláltam magukra! Köszönök mindent! Lengyel Imre, Utóirat, több reklám kellene maguknak!”

„Belgyógyász háziorvosként két betegem is elismerően beszélt a Biolaborról, a kíváncsiságom miatt próbáltam ki a stresszoldó programot, és én is elégedett vagyok vele. A kezelések komfortosak, a technikát úgy ahogy értem, mindenesetre meggyőző volt a három kezelés eredménye nálam. Dr. Gáll Magor, belgyógyász, háziorvos, mentőorvos, Túrkeve”

„Én 512-es Heppy programot kapok, sokkal jobban vagyok, nincs az a görcsös remegés ami már tönkretett. Holnap jöhetek? T.Zita

„Több csili-vilit vártam, de azért nagyon jó, végülis nem csináltam semmit csak feküdtem és működik.”Á.Kálmán”

„Irritábilis bél szindróma gyógyulás hét év után. Kórelőzmény: 28 éves férfi, hét éve diagnosztizált IBS-sel, pszichés zavarokkal, pszichoszomatikus eredetű fokozódó panaszokkal. Az Alany több éve szenved a betegségből adódó diszkomforttal, családi vállalkozásba utazáskor közlekedését szülői segítséggel, autós szállítással tudja elviselni, széklettartási zavarai miatt egyéb utazásait szülői wc felderítéssel és „wc térképpel” oldja meg évek óta. E pszichés teher a panaszait erősíti, a panaszok a pszichés terhét fokozzák körforgás szerűen, társkapcsolatot betegsége miatt nehezen alakít ki, illetve partnert megtartani nem képes. A családi vállalkozásban, a fénymásoló szalonban találkozik a Szülő a BioLabor módszerével, majd érkeznek konzultációra, és egy díjmentes kipróbálás igénybevételére. Indikáció: első terület a pszichés tehermentesítés, második célterület a gyakori székletürítésből származó bélfal erózió enyhítése, a bél nyálkahártya regenerációja és pH értékének szabályozottsága, majd harmadik célterület az emésztési folyamatok javítása, ezáltal a tápcsatorna és tápanyag felszívódás javítása, regenerálása. A kezelések felváltva, heti gyakorisággal történnek. Az első kezelés alkalmával a kezelés közben elalszik, a szülők kíváncsian fogadják. A második kezelés alkalmával a szülők és az Alany beszámol a nyugodtabb közérzetről és nyugodtabb alvásról. A második kezelés befejezte után közvetlenül már nem jelentkezik ürítési inger. A harmadik kezelést megelőzően az elmúlt két hét tapasztalata kedvező változásokat mutatnak, az ürítési, széklettartási zavarok gyakorisága szinte a felére csökken. A harmadik kezelés után egyedül indul haza tömegközlekedéssel. A negyedik kezelés előtt beszámolnak az elmúlt három hét tapasztalatáról, miszerint közérzete jelentősen javult, gátlásai csökkentek, illetve nem jelentkeznek, ízlelése és nyálelválasztása fokozódott, ürítése panaszmentes. Az ötödik kezelésre egyedül érkezik, jelentős javulásról számol be, nyugodtabb és jó közérzetű, széklettartása szabályzottabbá, szabályozhatóvá vált. A hatodik kezelés előtt beszámol az elmúlt öt hét tapasztalatáról, miszerint félelmei és aggodalmai az ürítési, széklettartási javulás miatt sokat javult, további egy-két kezelést tart csak indokoltnak a „biztonság kedvéért”. Ma, 2010.09.15-én, a hetedik kezelés napján teljesen nyugodt, a kezelés során pszichés tehermentes állapotú, egészséges benyomást keltő az Alany, beszámolója alapján „teljesen jól érzi magát”, a korábbi diszkomfort élményei inkább emlékképekként jelennek csak meg, amely mára azonban már természetesen megélhető. Az Alany és Szülők kinyilvánítják, hogy többéves kényelmetlenség, bezártság, rossz életminőség terhe megszűnni látszik, és az Alany (Zoltán) számára az Irritábilis Bél Szindróma betegség gyógyulására a BioLabor módszere által megoldást jelentett.”

„Nekem az nagyon jólesett, hogy emberként bántak velem. Ugyan csak a kíváncsiság miatt jöttem e-kuponnal, de úgy érzem a szerencse vezetett ide, mert régi bajomra kaptam itt megoldást. Sok sikert maguknak! T.Ferenc”

„Én igen kételkedően fogadtam ezt az új gyógymódot, mivel több éven keresztül jártam orvostól orvosig a kínzó gyomorgörcs és állandó fájdalom miatt, amely második gyermekem születése után jelentkezett. Ekkor találkoztam E-Sz. Attiláék rendszerével. A kezelések teljesen fájdalommentesek voltak, az első két kezelés után enyhültek a fájdalmaim, majd ismét visszatért a fájdalom rövid időre, ezért kissé csalódott voltam. A harmadik kezelés után próbából abbahagytam a fájdalomcsillapító szedését és örömömre nem voltak fájdalmaim, a negyedik kezelés után igen-igen enyhén voltak apró görcseim, majd mára azok is elmúltak. Én nagyon örülök, nagyon felszabadult vagyok, és köszönöm szépen Attiláéknak! Csodálatos ez a terápia, én nem hittem benne, mégis segített. Sok sikert a BioLabornak, tudom sokaknak fog gyógyulást jelenteni, remélem az én esetem itteni leírásával hozzájárulhatok Attiláék (és betegek) sikeréhez! N.Ildikó”

„Én öt kezelést és egy indító heppit kaptam, a reflux és püffedések elmúltak, már ennek is örülök, és annak is, hogy Önökhöz bizalommal fordulhatok. Köszönöm, Nagy Éva, Kiskunhalas”

„Szerintem kérjen mindenki hepi koktélt! Depire kiváló! Ez jó! Azt nem tudtam, hogy a múlt idejű beszéd is mutatja a depressziót!” F.Ákos

„Dr. Sárosi Márdírosz Gabriella, 56éves orvos-páciens vagyok, aki néhány mondatban szeretném összegezni a Biolaborban szerzett tapasztalataimat és az itt elvégzett kezelések eredményét.

Mindenekelőtt néhány szót a laboratóriumról: ragyogóan felszerelt, kellemes, barátságos, meleg hangulatot árasztó helyiség, egy teljesen egészséges és megnyugtató környezet, ahol a beteg jól érzi magát már az első pillanatban.

A laboratóriumot működtető szakember a szakmát tökéletesen birtokló, megnyerő, kedves, bizalmat keltő, kiegyensúlyozott, harmonikus egyéniség, aki a Biolabor módszerein túl szinte a szavaival és személyével is képes gyógyítani. Egyszóval a Biolaborban minden OKÉ.

Oldalak: 1 2 3 4

Fel az oldal tetejére