Igen Tisztelt Hírszerkesztőség, Tisztelt Hír-szerkesztő!
Örömmel értesítjük, hogy 2011. 12.21-én, egy új elvű orvosi eljárás jelent meg az orvostudományban, egy nemzetközileg elismert magyar fejlesztés, a neve EMOST, (ElectroMagnetic Own Signal Therapy) – Saját Jel terápia. Többéves kutatómunka eredményeképpen, már képesek vagyunk a szervezetet rábírni az öngyógyulásra, az alvás regeneráló állapotához és folyamatához hasonlóan.

A Saját jel terápia, a szervezet működési folyamatainak önmagán végrehajtott helyreigazítása, a szervezet természetes egyensúlyát, a szervezet működési rendezettségét, belső szinkronitását segíti visszarendezni -önerőből. Az eljárás főként a krónikus betegségek esetén jelent előnyt, ahol a szervezet regenerációs képessége már alacsony.

A szervezet nap mint nap frissíti magát, este Ön fáradtan lefekszik, majd reggelre “kipiheni” magát, azaz a legfáradtabb állapotból „valamitől” erőre kap, miközben alvás közben nem vitt be energiát a szervezetébe. Hogy mitől frissül fel mégis? Mi ezzel a biológiai folyamattal foglalkozunk.

EMOST – Egészség MOST!, azaz Saját Jel terápia: A biológiai helyreigazítás automatikus önellenőrzések elkezdésével történik, és természetes önkorrekcióval jár. A működési folyamatok egymáshoz igazítása a biológiai kapcsolatok összehangolódását eredményezi, ezáltal javul a szervezet egészsége, és javul a szervezet ellenálló képessége. A szervezet felerősödése az önmagán végzett helyreigazítások sorozatával jön létre (!). Az EMOST™ kezelések további előnye, hogy halmozott gyógyszer mellékhatások kockázatai (járulékos tompultság, ingerlékenység, fáradékonyság stb.) csökkenhetnek, a szövődmények és egészségügyi kockázatok valószínűségei csökkennek, és a szervezet egészséges önállósága javul. Panaszonként 4-5 kezelés jellemzően elégséges: pszichés túlterheltség, gyakori depresszió érzet, erőtlenség, krónikus gyomorgörcs, szívpanasz, széklet- és vizelettartási zavar stb. neurovegetatív eredetű esetekben. (Orvosi eszköz minősítés HU11/6192, CE1979/SGS)

Amennyiben szeretné megismerni, nézze meg honlapunkat: www.biolabor-med.hu, részletesebb igényű érdeklődése esetén örömmel számolunk be Önöknek a sikerig vezető útról.

Ünnepeljen velünk!

– egy Dr. Happy c. kezelés (10.000 Ft), most az ünnepi időszakban díjmentesen kipróbálható, valamint

– társadalmi felelősségvállalás programunkban a kisgyermekek kezelései díjmentesek

Üdvözlettel,

Ügyvezető: Dr. Erdőfi-Szabó Attila, 06 30 940 5989

BioLabor Biofizikai- és Laboratóriumi Szolg. Kft., 1122 Bp., Városmajor u. 20.

0-24h Ügyfélszolgálat: 06 30 33 13 517

A.sz.: 14912492-2-43, Cégj.: 01-09-925732

Fel az oldal tetejére