Előzmény: B. Ágnes 23 éves, egyetemista, mellette teljes munkaidőben dolgozó nő, migrénes panaszok 3 éve. Napi rendszerességű fejfájásokkal küzdött, melyek olykor tenziós, olykor migrénes rohamokká váltak. A fejfájások már gyermekkorban jelentkeztek, de akkor még elviselhető formában, fájdalomcsillapítókat egyszer-egyszer alkalmazva. A menstruáció megjelenésével körülbelül egy időben a fejfájások gyakorisága is szaporodott. Amikor hozzám ellátogatott, már napi rendszerességűek voltak a fájdalmak, kivizsgálásra is elküldték( teljes vérkép, neurológia, ultrahang, fejfájás ambulancia), ám ezek a vizsgálatok eredménytelennek bizonyultak, hiszen igazi okot az ügyfél szerint nem találtak a fájdalmaira. Megítélésem szerint egy rendkívül túlterhelt nőt láttam, mind fizikailag-szellemileg-érzelmileg. Ágnes vitalitása, életkedve, libidója, saját bevallása szerint is távol állt a kielégítőtől. Fáradtságra, kimerültségre, olykor pánikszerű félelmekre, kedélyzavarra, fásultságra, motivációhiányra panaszkodott a meglévő, mindennapjait megkeserítő migrénes rohamok mellett.
Kezelés menete, és időtartama alatt:

Összesen 9 kezelést kapott, mellyel nem csak migrénes panaszait kezeltem, amelyekkel eredetileg is érkezett hozzám, hanem életkedvét, vitalitását, libidóját is. Ágnes a második kezelésre úgy érkezett hozzám, hogy egy héten keresztül nem volt migrénes rohama, fejfájása ugyan volt 3 napon, de ezekből roham sosem lett. Megkönnyebbülve, kipihenten ült a kezelőszékbe. A következő kezelések heti kétszeri rendszerességgel történtek, a hét egyik napján frontérzékenységét-migrénjét, a hét másik napján pedig vitalitását-életkedvét-libidóját kezeltem. Alkalomról alkalomra jobban érezte magát, fejfájásai folyamatosan enyhültek és gyakoriságuk is csökkenő tendenciát mutatott. Emellett, a fájdalommentes hétköznapoknak is köszönhetően energikusan, életvidáman érkezett hozzám, és beszámolt arról, hogy párkapcsolata régóta nem működött ilyen jól. Szavaival élve: „Mintha a migrén sosem létezett volna.”

A negyedik kezelést már úgy végeztem el, hogy panasza egyáltalán nem volt az előző két hétben. Természetesen ettől függetlenül a teljes kúrát megkapta, és eközben a rendszeres vízfogyasztásra is sikerült rászoknia, ami eddig gondot jelentett. Hangulata, életkedve, vitalitása kitűnővé vált, lassan, fokozatosan javult állapota. A nyolcadik kezelés alkalmával már teljesen panaszmentes volt, stabilnak, kiegyensúlyozottnak, egészségesnek vallotta magát. Gyógyszereket nem alkalmazott már, fájdalomcsillapításra nem volt szüksége. Amikor családtagjai, és párja is észlelte a változásokat, Édesanyja és Húga is ellátogatott hozzám. Párja szerint pedig Ágnesnek már régen el kellett volna kezdenie BioLaborba járni.

Azóta eltelt 2 hónap, elvégezzük az első emlékeztető kezelést a biztonság kedvéért, hiszen tünetei nem tértek vissza azóta sem.

Fel az oldal tetejére