Kempo Világbajnokság -totális magyar siker, öt világbajnok, három ezüstérem!!! Hajrá BioLabor!!!

A küzdősportokban kiszámíthatatlan mértékű sérülések történnek, sokszor a versenyző maradandó károsodást szenved, így a gyors sejtregenerálás, a traumás zúzódások helyi kezelése nagyban befolyásolhatja a győzelmi esélyeket, a sportoló karrierjét és későbbi életminőségét. A Kempo Világbajnokság magyar versenyzői számára előkészítő és küzdelmet megelőző, majd a szünetekben azonnali sérülést regeneráló kezeléseket adtunk. Nagyon örülünk, hogy három magyar világbajnok közvetlen sikerében is közreműködhettünk fizikai, erőnléti, gyors rehab- és stressztűrő kezeléseinkkel. Gratulálunk magyar bajnokainknak!

„Az elmúlt két napban kétszer kezelt a BioLabor, melynek hatására a részleges comb belsőizom szakadásom nagy mértékben javult!!! Köszi!” Erdős János, Kempo Világbajnok Semi Kontakt 2007

„Az ízületeim e sport miatt igen kopottak, sípcsontom a rugások hatására gyulladt, a kezelésnek köszönhetően teljesen lazák lettek az izmaim, szellemileg is felfrissültem, nem fájnak az ízületeim a rugások és ütések hatására! Szűk Tamás Kempo Válogatott versenyző”

„Azt éreztem, hogy nem fáradtam el és jól vettem az oxigént!” Barna József, IKF Világkupa-bajnok

„A lépemre kaptam egy óriási rúgást, csillagokat láttam és alig kaptam levegőt, most pedig már egész jól vagyok. Ez valami csoda, köszi nektek!” T. Éva

„Megroppant a térdem! Köszi a kezelést!” Zoli

„Szétrugták a derekam, fájt nagyon, de már most nem fáj!!! Ez hihetetlen!” Gulyás Gabriella, Kempo válogatott versenyző.

Fel az oldal tetejére