Honvéd Rekreációs Központ, Balatonkenese: „A vizsgálat nagyon meggyőző, megerősített azon ismeretekben, melyet más orvosok hosszú idő alatt állapítottak meg. Ez öt perc volt. Zámorhegyi József, 4481 Nyíregyháza, Attila u. 18.”

„Nagyon nagy segítséget nyújt az állapotfelmérés, sok felesleges igen kellemetlen vizsgálattól mentesíti az embert. A munkatársak készségesek, magát a személyt is figyelembe veszik! Köszönöm a segítséget! Tisztelettel, Moravek Csabáné”

„A felmérés igazolta az orvosok által megállapított betegségeimet. Megerősített abban, hogy ez a vizsgálat korrekt és nem „humbuk”. Köszönöm a lehetőséget, hogy térítés mentesen megvizsgáltak és kezeltek engem. Rózsahegyi Józsefné”

„A vizsgálat lefolyása és eredménye érdekes volt és figyelemre méltó. Remélem, hogy rövid időn belül a módszer alkalmazása az orvosi diagnosztika és a gyógyászat terén is elfogadottabbá és elismertebbé válik. Köszönettel, Gergely GYörgy, Budakeszi”

„Nem volt hiábavaló a várakozás, mert ilyenfajta vizsgálaton még nem vettem részt, mely során viszonylag rövid idő alatt ilyen komplex állapotfelmérés történt. A vizsgálatot végzők készségesen, szakszerűen, minden részletre kiterjedően válaszoltak, tanácsokkal láttak el. Höffherné Gábriel Ágnes, Székesfehérvár”

„Elégedett vagyok az állapotfelméréssel, sõt úgy is mondhatnám, hogy kellemesen csalódtam, mert azzal a meggyőződéssel ültem be a székbe, hogy ez is valami hókuszpók, de olyan kérdésekre kaptam magyarázatot, amelyek régóta foglalkoztattak és nem igazán kaptam rájuk korábban megfelelő választ. Köszönettel, Kocsó Lehel Gábor, Szolnok, Dráva u. 29.”

„A mai napon 2010 június 26-án (Apám 100. születés napján) örömmel vettem részt ezen a vizsgálaton, és nagy megelégedettséggel vettem tudomásul, hogy komoly elváltozásaim nincsenek szervezetemben, de figyelmeztet némely hiányosságra, amivel érdemes lesz a továbbiakban foglalkoznom, illetve odafigyelnem. Ha ezt a vizsgálatot elmulasztottam volna, nagyon sajnálnám. Így idõben kapok majd orvosi segítséget. Hála Önöknek a törődésért és a fáradozásukért. Köszönettel, Hunyadiné Hajnal Elvira, 2890 Tata, Tópart u. 18.”

„A vizsgálat körültekintően, magas színvonalon történt meg. Udvarias, tájékoztató, az eredmény közlése kifogástalan, rámutatott az érzett illetve korábbról ismert problémákra. Őszinte köszönetemet fejezem ki, Burda György, Bp., XVII., Pesti út 56/a”

„A vizsgálatot megfelelőnek tartom, és a tájékoztatás korrektségét köszönöm. Tóth Miklós, Bp., 1106 Gépmadár u. 14.”

„A vizsgálat elvégzése teljesen korrekt volt. Hozzáértő és megbízható team-nek tartom az Előadót. Tóth Miklósné, 1106 Gépmadár u. 14.”

„Nagyon örültem e lehetőségnek, és nagyon szívesen igénybe veszem a kezeléseket is. Az állapotfelmérés eredményei alátámasztották az állapotomról eddig ismert adatokat, és további nagyon-nagyon hasznos tanácsokat kaptam. Afzin Tiborné, Balatonkenese”.

„71 éves vagyok. Sokszor, sok helyen az országban végeztek rajtam szakorvos barátaim (kardiológus, belgyógyász) megelőző szűrő illetve tényfeltáró eü. vizsgálatokat -évente. Kellő műszerezettségi háttér nélkül -pusztán sok évtizedes szakmai tapasztalattal, valamint továbbképzések hátterével nem tudtak olyan alapos, számomra is világos felmérő diagnózist adni mindenkori egészségi állapotomról esetleges eü. problémáim mértékéről, mint amilyet jelenlegi vizsgálatom alkalmával kaptam. A kapott ok-okozat indoklása is érthető illetve hiteles volt. Őszinte elismeréssel és hálával köszönöm az elvégzett műszeres vizsgálatot. Tisztelettel, Báthori Béla, nyd.honv.alez, 1214 Bp., Zrínyi u. 3., tel/fax:277-0160”

Az okok, összefüggések feltárásához, a gyógyulás esélyének növelése érdekében javasoljuk, hogy vegyék igénybe független orvosi vizit szolgáltatásunkat, beleértve állapotfelméréseinket, laboratóriumi szolgáltatásainkat, szakorvosi konzultációinkat!

Fel az oldal tetejére