Június 19-én vasárnap 6 db fog implantátum beültetésén estem át, ami egy igen komoly beavatkozás volt.

Miután fél éve rendszeresen látogatom a Biolabort, és Évike tudott a beavatkozásról, javasolt 3 x kezelést a sebgyógyulásra. Nagyon féltem a műtéttől és az utána következő fájdalmas időszaktól, és a rám váró rettenetes külsőtől, amit már az ismerettségi körömben láttam, akik ehhez hasonló műtéten estek át. A beavatkozás időtartama az előkészületekkel együtt kb. 2.5 órát tartott. A beavatkozás fájdalmas részleteinek ismertetésétől most eltekintenék. Túléltem, de nem volt könnyü. A műtét utáni napon az arcom duplájára duzzadt, szemem alatt hatalmas lila duzzanatok keletkeztek, annak ellenére, hogy az orvos utasítása szerint első pillanattól jegeltem az arcomat.

A műtétet követő második napon (2011. június 21-én) megkaptam az első sebgyógyulás programot. Már másnap fele akkorára csökkentek az arcom duzzanatai, és a fogínyemben is enyhült a fájdalom és a feszültség. Nem kellett már fájdalomcsillapítót szednem. A második kezelést még azon a héten rá 3 napra (2011.06.24-én) megkaptam, és ezt követően a duzzanatok teljesen eltűntek, csak némi elszíneződés mutatkozott az arcomon. A 3. kezelést (2011. 06.27-én) a következő hét elején kaptam meg és hihetetlen módon a 2. hét végére (2011. július 3.) az arcomon és az ínyemen látható összes műtéti nyom eltűnt. Az ínyem visszahúzódott a helyére, a duzzanatok eltűntek teljes mértékben. A varratszedés mely a műtéti napot követő 9. napon volt, az orvos nem győzött csodálkozni, hogy milyen szépen hegednek a sebek. Az ő tapasztalataik szerint az ilyen műtétek után még hetekig elhúzódik a teljes gyógyulás időtartama. Gyakorlatilag a műtétet követő 2. hétvégére fájdalom és tünetmentes lettem, és ideiglenes fogsorom is visszakerült a helyére, és 2011. július 4-én már munkába is tudtam állni, mintha mi sem történt volna. Számomra ez egy csoda volt, hiszen 2 hét alatt hihetetlenül látványosan javult az állapotom, úgy külsőleg, mint belsőleg !!!. Lényeges szempont volt az is, hogy a teljes gyógyulás mindössze csak 2 hét munkakiesést okozott.

Fentiek alapján mindenkinek jó szívvel ajánlom a Biolabor sebgyógyulás programját, amennyiben szeretne minél előbb jó és gyors eredményt elérni, hasonló sebészeti beavatkozás után.

2011. július 19. K. Lili

XIV. ker. Zuglói Biolabor

 

Fel az oldal tetejére