Problémám: évek óta tartó – egyre gyakrabban, kéthetente, sőt hetente visszatérő – erős fejfájás, szédülés, hányinger, hányás, amely 2-3, sőt 4 napig is eltartott.

A hagyományos orvosi leleteim (gasztroenrerológiai, neurológiai) szerint teljesen rendben vagyok, egy kicsit sok a gyomorsavam, de ennek nem tudták megmondani az okát. A saját magam megfigyelésén és tapasztalatain alapuló diagnózis szerint emésztési, epe és sav problémáim vannak, és ebből ered a fejfájás és a szédülés is

Mindezeket elmondtam Marosi Andreának, aki megkezdte a kezelésemet. Talán a második kezelés után jelentkezett a szokásos rosszullét, de sokkal enyhébben, csak 1-2 napig tartott, és alig hánytam.

A gyomorsav túltengésre jellemző tünetek is csak nagyon ritkán jelentkeztek, és 1-2 szem savlekötővel azt is meg tudtam szüntetni. A hányás teljesen megszűnt, a fejfájásom pedig abszolút kezelhetővé vált, összesen a kb. 6 hetes kezelés időtartama alatt 2 alkalommal jelentkezett, akkor is olyan enyhe formában, hogy tudtam dolgozni is, nem kellett lefeküdnöm.

Eddig 6 kezelést kaptam, amelyektől életminőségem összehasonlíthatatlanul jobbá lett, a kezeléseket megelőző időszakhoz képest. Most „teszt üzemmódban” működöm, azaz pl. iszom kávét, este elég későn, 8 óra körül vacsorázom, ennek ellenére nem jelentkeznek a fenti tünetek!! (Természetesen nagyon gyorsan befejezem a szándékos egészségrombolást.)

Bp. 2011. január 12.

dr. K. Andrea

 

Fel az oldal tetejére