Dr. Tőkey Magdolna

Belgyógyász, nyugállományú háziorvos

ORVOSI VÉLEMÉNY

2007-ben ismerkedtem meg a BioLabor saját fejlesztésű módszerével, azóta is híve vagyok. Tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy ez az önregenerációt serkentő módszer (EMOST) igen hasznos lehet az orvostudománynak és a pacienseknek. Meggyőződésem, hogy az ember képes magát gyógyítani, mint ahogy képes magát megbetegíteni is. Ez a módszer tükörként működik. Úgy tűnik képes a zajló biológiai folyamatokkal szembesíteni a szervezetet, így elősegítheti a regenerációs ütemtől elmaradó folyamatok újbóli ellenőrzését, az önszabályzást, a homeosztázist, ez pedig nagy siker.

Az elektromosság és elektromágnesesség az emberi élet alapja. A színek, a fény mind-mind elektromágneses tulajdonságú életet meghatározó energiák, mint ahogy a szív is elektro impulzusokkal mozgatja izmait. Ez a világ, bár idegen lehet még sokaknak, úgy vélem újból reneszánszát fogja élni, csak ilyen, modern, kifinomult köntösben.

Többéves tapasztalataim összegezve elmondható, hogy a módszer segít az ön-helyreállásban, legyen az pszichés stressz állapot, neurológiai alapú tachycardia, vagy inger érzéketlenségből adódó keringési zavar.

Bízom benne, hogy a nagyszámú kedvező eredmények alapján klinikailag is bizonyítást nyerhet a módszer jótékony hatása, és előbb utóbb méltó helyére kerül az egészség világában, sokak örömére!

További sok sikert kívánok!

Dr. Tőkey Magdolna

Belgyógyász, nyugállományú háziorvos

Telefon: +36 70 342 9968

[download id=”11″]

Fel az oldal tetejére