Csűrösné Dr. Hajda Veronika
Gyógyszerész, Természetgyógyász-fitoterapeuta, Homeopátiás tanácsadó
Orvosi vélemény

Tisztelt Érdeklődő!
2007-óta alkalmazok BioLabor által fejlesztett készüléket, vásárlásom oka a modern eszközök iránti fogékonyság és az allopátiás terápiák kiegészítése volt, a hatékonyság fokozása érdekében.

A mai napig sikernek könyvelhetem el a módszer hatékonyságát, főként a krónikus betegségek esetében, ahol a konvencionális protokoll nem érte el a megfelelő gyógyulási eredményeket. Tapasztalatom szerint a készülék főként a szervezet regulációs rendszerének javításában ér el kimagasló eredményeket, úgy az idült, mint a heveny, pangó állapotok esetében.

Tapasztalataim összegzése:

Alvás zavar, inszomnia esetében (267 alany)

Jellemzően 4-5 kezelés elégséges a krónikus panaszok jelentős enyhítésére, megszüntetésére, melyet heti gyakorisággal hajtok végre. Az első, második kezelést követően az alanyok tapasztalják a közérzet javulását, a pszichés állapot kedvező változását, anyagcsere folyamataik is javulnak, cirkadián ritmusuk kiegyensúlyozódik. A kezelések befejeztével a panaszaik igen jelentős mértékben enyhülnek, jellemzően elmúlnak, szociális és interperszonális viszonyuk normalizálódik. Tapasztalatom szerint a kezelés sorozatot követően az alanyok hosszú távon is megőrzik az elért állapotukat, illetve a kezelés sorozat után még állapotjavulás is is gyakori.

Allergia, irritáció esetében (158 alany)

Az alanyok jellemzően több panasszal egyidőben szenvednek az irritáció, allergia több tünetével. A kezeléseket stresszoldó kezeléssel kezdem, ez 2-3 kezelést jelent, majd természetes és ismeretlen antigénes kezelést hajtok végre, heti gyakorisággal, összesen 4-6 alkalommal. A kezelési idő alatt mérsékelt diéta, és fokozott vízfogyasztás javallott (mk. 25 testkg/1 liter víz). Tapasztalataim szerint a stresszoldó kezelések már enyhítik a panaszokat, ez utal a pszicho-neuro-immunológiai összefüggésekre, pszichoszomatikus ráhatásra. A kezelés-sorozat befejeztével az alanyok jelentős hányada mentes a panaszoktól, a fennmaradó kis hányaduk éte-alapanyag immun intolerancia vizsgálatra szorul enzimhiány vélelmével. Kimagaslónak találom a módszert a gyermekek esetében, asthma bronchiale, atipusos dermatitis panaszoknál, itt kell megjegyezzem, hogy a BioLabor Társadalmi Felelősségvállalási programját méltatom, a gyermekek karitatív –díjmentes kezelése példaértékű és sajnos szükségszerű.

Tartós kedélyzavar, lethargia esetében (307 alany)

Tapasztalataim során az alanyok anyagcsere és regulációs zavarokkal és pszichés terhekkel együtt jutnak el a tartós kedélyzavar és lethargia állapotába. A panaszok velejárója az alvás zavar és a jellemző emésztési, ürítési zavar is. A kezeléseket minden esetben stresszoldó kezeléssel kezdem, majd az alvás zavar és emésztési programot hajtom végre egy-egy alkalommal.

Az e kezelések alatt szerzett tapasztalatok alapján folytatom a kezeléseket kedélyzavar és Happy Coctail n. programmal, jellemzően 4-5 alkalommal, heti gyakorisággal. Az elmúlt évek alapján a számomra kiemelkedő ilyen indikációra a módszer, az alanyok jellemzően stabil kedvező eredményekről számolnak be, gyógyszerfüggésük jelentősen lecsökken, szociális kapcsolataik javulnak, pszichés állapotuk normalizálódik. E véleményemhez tartozik, hogy míg a készülék segít a „holtponton” átbillenni, a kiváltó okok rendezésére is szükség van, ehhez viszont megfelelő pszichés hátteret nyújt e módszer.

Vizelettartás, ürítési zavar (156 alany)

A BioLabor készülék ezen a téren nyújtott szolgáltatása olyan területen ér el sikereket, amiben igazán nincs alternatíva. Az alanyok jellemzően több párhuzamos tünettel, pszichés/közérzeti zavarokkal, alvászavarral, idegrendszeri túlterheltséggel, és sok esetben gyógyszer túlterheltséggel érkeznek, melyek kihatással vannak az inger érzékenységre, szteroidális szabályzásra, rezisztenciára. A kezeléseket minden esetben stresszoldó kezeléssel kezdem, majd az Inkontinencia kezelés sorozatot hajtom végre, ami összesen 4 kezelési alkalmat jelent, heti rendszerességgel. Amennyiben a kezelések során a várt eredmény késik, úgy kiegészítem a stresszoldó kezeléssel, illetve alvás zavar programmal, így jellemzően további 2-3 kezeléssel elérhető a várt kedvező végeredmény. Ürítési zavarok (krónikus székrekedés) esetén a készülék jellemzően 2-3 célirányos kezelést követően segíti a perisztartika, bélnyálka hártya, hidratáció szabályzását, korrekcióját, a panaszok ön-regulcióval való csökkentését.

Egyéb tapasztalatok:

• Fogantatási program: A gyermekvállalási nehézségek esetén elsőként az anya allergia vizsgálatát javaslom. Amennyiben az fennáll, elsőként stresszoldó (központi idegrendszer, limbikus egyensúly, amigdala, hipofízis) kezelést adok, majd 4-5 célzott, anti-allergia programot hajtok végre és a bevitt folyadék mennyiség fokozását javaslom. A kezelések befejeztével a tüszőrepedés hetében megkezdem a Fogant c. programot, amely 5 kezelést jelent, benne ösztradiol, FSH, neurotranszmitter egyensúly, melyek után az esetek 70-80 százalékában két három hónapon belül jellemzően sikereket érünk el.

• Gyermekek: Tapasztalatom szerint a gyermekek kezelései igen eredményesek. Jellemzően 2-3 rövidebb idejű célirányos kezelés elégséges a jelentős javuláshoz. A közösségbe kerülő gyermekeknek nagyon jó hatásfokkal adjuk az immunerősitő célú programokat, a gyógyulási idejük jelentőesen rövidül, és összehasonlíthatóan ellenállóbbakká válnak. Hiperaktív gyermekek esetén 1-2 kezelést követően általánosan megnyugszanak, jól szocializálódnak, érzelmeik stabilabbá válnak. Gátlásos, félénk gyermekek esetében a 3-4 kedély javító kezelés kellő eredményű a változáshoz, vele járó eredmény, hogy vitalitásuk, étvágyuk, és aktivitásuk is javul, ellenálló képességük is javul.

Összefoglalva, a Készüléket és a módszert megfelelőnek találom a fenti célok elérésére, a szervezet öngyógyító mechanizmusának segítésére, krónikus panaszok csökkentésére.

Budapest, 2011. május 6.

Csűrösné Dr. Hajda Veronika

Tel.: +36 30 999 99 47

[download id=”9″]

Fel az oldal tetejére