29 éves vagyok, és pár hónappal ezelőtt Discoid lupus erythematosus (DLE) betegséggel diagnosztizáltak. Két pici gyermekkel egy gyógyíthatatlan autoimmun betegségben szenvedni nem túl biztató, így alternatív gyógymódot kerestem, ki tudja….
Erről a betegségről korábban én még nem hallottam, és mivel eddig „csupán” a bőrömön, foltok formájában jelentkezett, csak a bőrgyógyászok ajtajain kopogtattam különböző krémekért. Végül a szövettan mutatta ki a foltok igazi okát, a DLE-t. Mivel ez a betegség súlyos belső szövődményekkel járhat (elsősorban a tüdő, a vese, a szív és az ízületek károsodhatnak) és gyógyíthatatlan, maximum „ahogy jött, úgy el is múlhat” én úgy gondoltam, hogy minden alternatív gyógymódot meg kell ragadnom – hiszen a családomnak, és magamnak is tartozom ennyivel.

A BioLaborban kellemes környezetben, várakozás nélkül, teljesen fájdalommentes kezelésben volt részem. Egyszerre a bőrömön lévő foltok többsége elmúlt, újabbak pedig nem keletkeztek. A vérképem pedig fantasztikusan, teljesen tökéletessé vált!

Zárójelbe teszem, bár nem kisebb kellemetlenséggel járt a Candida, amivel szintén évek óta szenvedtem. Hol Candida diétát tartottam (aki egyszeri is csinálta már végig tudja, milyen nagy önmegtartóztatás kell hozzá), hol gyógyszereket szedtem – de ciklikusan visszatért a rémálom. Most, hihetetlen, de ettől is megszabadultam. Még egyszer köszönöm BioLabor, köszönöm szépen Kinga! Eszter

 

Fel az oldal tetejére