Dr. Sárosi Márdírosz Gabriella, 56éves orvos-páciens vagyok, aki néhány mondatban szeretném összegezni a Biolaborban szerzett tapasztalataimat és az itt elvégzett kezelések eredményét.
Mindenekelőtt néhány szót a laboratóriumról: ragyogóan felszerelt, kellemes, barátságos, meleg hangulatot árasztó helyiség, egy teljesen egészséges és megnyugtató környezet, ahol a beteg jól érzi magát már az első pillanatban.

A laboratóriumot működtető szakember a szakmát tökéletesen birtokló, megnyerő, kedves, bizalmat keltő, kiegyensúlyozott, harmonikus egyéniség, aki a Biolabor módszerein túl szinte a szavaival és személyével is képes gyógyítani.

Egyszóval a Biolaborban minden OKÉ.

És most következzen egy rövid kórtörténeti áttekintés:

2007. március 15.-én a csíkszeredai kórház sebészeti osztályán epekő miatt laparoszkópos epehólyag eltávolításon estem túl. A műtét utáni gyógyulás komplikáció nélküli elsődleges gyógyulás volt. Úgy tűnt, hogy fizikálisan teljesen gyógyult vagyok. De röviddel a műtét után néhány nemkívánatos szomatikus panaszom lépett fel, mint: émelygés, gyakori hányinger, diffúz hasi fájdalmak, étvágytalanság. S ezzel kezdetét vette egy ördögi kör. Bár nem volt különösebb diétás előírásom, szigorú határt szabtam az étkezések mennyiségének és minőségének, így természetesen lassan leszoktam a rendes étkezésről, kialakult egy már “anorexia nervosa” határát súroló állapot. Lefogytam, egyre nyugtalanabb lettem, nem volt igazán kedvem még a mindennapi teendők elvégzésére sem. Egyre jobban foglalkoztatott a gondolat, hogy újra kórházba kerülök, felmerült bennem a rosszindulatú megbetegedés gyanúja is, és már-már halálfélelemmel küszködtem.

Ekkor és ezekkel a panaszokkal fordultam a Biolaborhoz, ahol egy kétlépésű kezelésen estem át.

Az első lépésben kaptam egy öt kezelésből álló hangulatjavító kúrát, majd egy négy kezelésből álló komplex emésztési funkciót javító kúrát.

A hangulatjavító kezelés, hogy egyszerű köznyelvvel éljek felrázott, feldobott: a szinte már depresszióba hajló állapotból teljesen kihozott. Visszatért a pszichés egyensúlyom, már nem foglalkoztatott az elmúlás gondolata, ismét a régi önmagam lettem. Javult az étvágyam, gyarapodott az testsúlyom, fizikailag is jobb lett a tűrőképességem. Jobb lett a hangulatom. Még olykor-olykor jelentkeztek a hányinger, a hasi fájdalmak és egy elég kifejezett érzékenység a szagokra (akár főzés közben is, vagy az étteremben). Ekkor és ezekre a panaszokra végeztük el az emésztőfunkció-javító (emésztés-komplex) kezeléssorozatot. A kúra befejezése után kb. egy hétre tapasztaltam, hogy szinte teljesen kimaradt a szagokra való érzékenység, a hasi, főleg a jobb bordám alatti fájdalom is sokat enyhült, ritkább és sokkal kevésbé intenzív a hányinger és sokkal jobb az étvágyam. Ételeket kívánok és azokat el is merem fogyasztani. Egyszóval a pszichoszomatikus problémáim sokat javultak, szinte teljesen megoldódtak.

Mindezért hálás köszönettel tartozom a Biolabornak és nem utolsó sorban működtetőjének.

Dr. Sárosi M. Gabriella

Fel az oldal tetejére