Sz. Léna 40 éves

„Bármennyire akartam, nem ment le a kedvem!”

A BioLaboros kezelésről Marosi Anditól hallottam. Beszélgetésünk során felkeltette érdeklődésemet, mert a depresszióról számomra is érthetően beszélgettünk.

Andi érdekes dolgokról mesélt, a testemre egészen másképp kezdtem gondolni. Végre megértettem a jelenlegi állapotomat. És végre nem úgy gondoltam a Depresszióra, mint egy hatalmas teherre a vállamon, egy szörnyetegre.

Négy évvel ezelőtt kaptam egy agyvérzést. Az orvosok azt mondták, hogy a fogamzás-gátló tabletta mellékhatásaként.

Nagyon lassan épültem fel, úgy éreztem soha nem leszek a régi. Sokáig úgy éreztem, jobb lett volna, ha nem maradok életben.

Mindig aktív, mozgékony ember voltam, a betegség után be voltam zárva. Depressziós lettem, ami a gyógyszerek szedése mellett nem jobb, hanem egyre rosszabb lett. Önbizalmam szinte nulla lett. Utáltam magamat.
Ebben az állapotban kezdtem el járni a BioLaborba. Az első kezelés után három napig jó volt a kedvem. Nem is értettem, mi van velem.
A második kezelés után már egész héten többször volt jó kedvem, mint rossz. Ha el is kedvetlenedtem, nagyon hamar vissza tudtam kapaszkodni.
A harmadik kezelés után éreztem valami igazi áttörést. Hosszú évek után éreztem először magam vidámnak. Úgy éreztem, újra MAGAM VAGYOK.
Huncutkodtam, újra sokat nevettem.
Régen, ha sok problémám volt, a búskomorságba menekültem. Most bármennyire is akartam, „nem ment le a kedvem!” NEM TUDTAM SÍRNI.

Kezdtem rájönni, hogy a depresszió csak menekülés. Egyre jobban éreztem, hogy valami határozottan történik velem. És ennek már külső nyomai is voltak.

Öltözködésem is kezdett megváltozni, vidámabb, világosabb színekkel kezdtem barátkozni. Örömmel tapasztaltam azt is, hogy a menstruációs fájdalmaim is megszűntek. A menstruáció előtti feszült állapottal együtt.

A negyedik kezelés után:
Már igen látványosak voltak változások. Mintha kicseréltek volna. Határozottabb lettem, megtanultam kiállni saját magamért. Igaz, először én lepődtem meg a legjobban. De egyre határozottabbá váltam.

Környezetem vis észrevette változást. A pszichiáter szakorvos is megkérdezte, hogy mi történt velem.

Boldog vagyok, mert visszakaptam a régi énemet.

Köszönöm!

 

Fel az oldal tetejére