Mezey Dorottya és a BioLabor

Dorottya 7 éves, félénk kislány. A családban másodikként született a négy gyermekünk közül. A beszédjével kezdetektől gondok voltak. Először nem kezdett beszélni, majd nagyon hibásan. Közben elkezdett dadogni. Ovis korában már dadogott. Logopédustól-logopédusig járt, több-kevesebb sikerrel. Pszichológus is vizsgálta a kislányt, nem talált „kórosat”. Az oviban oldó feladatokkal segítette a pszichológus őt.

Aztán az állapota egyre romlott. Az iskolát sem mertük elkezdeni vele, bár egyéb tekintetben iskolaérett volt. A szakemberek „feladták”, nem tudtak segíteni neki. Ekkor bukkantunk rá a BioLaborra.

Próba-szerencse alapon elkezdett járni Dorka heti 1 alkalommal kb. 1 órás kezelésre. Először azt vettem észre, hogy az állatoktól nem fél annyira. (Andrea kutyusával is játszani kezdett, ami számomra meglepő volt.) Aztán egyre jobban kinyílt. A beszéde is fokozatosan javult.

Október legvégén kezdtük a terápiát és a gyermek karácsonyra tünetmentessé vált. Ez egy igen kritikus időszak nála. Az ünnepek, a szülinapja is stresszt hoznak ki belőle, az elmúlt évben ilyenkor esett vissza nagyon a beszédben. Most is történt némi visszaesés, de nem nagymértékű. Bízom abban, hogy ezt gyorsan orvosolni tudjuk még néhány terápiával!

Mindeközben még egy kis immunrásegítést is kapott, így nagyobb betegségektől mentesen vészelte át a téli időszak eddigi részét, ami ritkaság volt eddig nálunk.

Köszönetemet fejezem ki Andreának és a BioLabornak, hogy lehetővé tették a gyermekek – köztük Dorka –ingyenes kezelést.

Köszönjük, hogy megadták egy kisgyermeknek a kiegyensúlyozott iskolakezdés lehetőségét.

Mezey Ágnes

Dorka édesanyja

 

Fel az oldal tetejére