Az alábbi sorok a kezelőlapokon lévő személyes tapasztalatokat mutatják, így emeltünk ki néhányat. Felhívjuk a figyelmét, hogy a korábbi tapasztalatok nem jelenthetnek bíztatást a jövőre vonatkozóan, az egyéni tapasztalatok pedig más személyek élményei, ezért tegyen Ön is díjmentes próbát! „Kedves Ági, nagyon köszönöm ezeket a kezeléseket, nagyon sok jót kaptam Önöktől, az allergia programot másoknak is ajánlom. Tóth Istvánné, Éva, Pákozd”

„Még néha van, de sokkal jobb már, egyszer voltam, még kétszer jövök!?”K.F.

„Mit írjak ide, ez működik…. „. Laci

„A szénanáthám és az allergiám is megszűnt. Ez nagyon jó dolog!” Pál István

„Kedves Évi! Köszönjük szépen a kezeléseket, és köszönjük a HP. kórházban (..)-nak hogy ide irányított minket, gyönyörűen meggyógyult Áci bőre!!!” G.Ádámné”

„Kislányunkat hoztuk ide a központi Biolaborba, dermatitiszes ekcémával. Már este nem volt vakarózás, végre jól aludt, háromszor voltunk még, de már a másodiknál csökkentek a piros foltok, ma már szerencsére foltmentes. Köszönjük hogy tényleg ingyenes volt, ez ma nagy segitség nekünk. Azt is elmondom, hogy kifejezetten aranyosak és szimpatikusak önök, tényleg sok segítséget kaptunk, és annak is örülök, hogy ide irányítottak az angyalok. Sok sikert önöknek és a többi biolaboroknak! H. Rita és Hanna”

„Kisfiam ekcémás volt, de csak volt. Köszönöm, nagyon hálásak vagyunk.Ez egy fantasztikus módszer.Nagy F.”

„Orvosként jöttem, kicsit /nagyon / bizalmatlanul, hogy kipróbáljam. Igaziból a kisfiamnak kerestem gyógyszermentes kezelést. Nagyon jó volt. Engem meggyőztek.dr.Nagy Éva”

Biolabor III.ker.: „A harmadik kezelés után megszűnt az allergiám, már nem aggódom, ha nincs nálam zsebkendő. Hajzer Ildikó”

Felhívjuk a figyelmét, hogy a korábbi tapasztalatok nem jelenthetnek bíztatást a jövőre vonatkozóan, az egyéni tapasztalatok pedig más személyek élményei!

Köszönöm érdeklődésüket, várjuk jelentkezésüket!

Fel az oldal tetejére