Tisztelt Biolabor!

Évtizedekeig az egészségügyben dolgoztam, jelenleg 3 betegszervezetet vezetek. Számtalan szűrővizsgálatot szerveztem, vezettem, fontosnak tartom a megelőzést, csak az nem jutott eszembe, hogy a magam állapotára is odafigyeljek.

A Nyugdíjas Expon hívta fel a figyelmemet Kollegájuk: Percsi András Zsolt a kardiológiai ellenőrzésre. Meglepő eredményt kaptunk, műszerük 100-as értéket mutatott, az újabb vizsgálat is 95-öt. Javasolták, hogy keressek fel kardiológust.

Megtettem, és most szívkatéterezésre van időpontom, mivel újabb vizsgálatok is ijesztőnek találták a coronáriák állapotát, annak ellenére, hogy teljesen panaszmentes vagyok.

A saját tapasztalatom megerősített a szűrővizsgálatok fontosságában.

Szeretném megerősíteni Önöket és Percsi András Zsoltot abban, hogy munkájuk nem hiábavaló.

Üdvözlettel: Magyar Csabáné

A válasz:

Kedves Magyar Csabáné,

köszönöm, hogy levelével tájékoztatott.

Jelenlegi állapotát sajnálattal hallom, egyben biztatom és kívánom, hogy derűs életkedvét (ahogyan Önre emlékszem) mindez ne csorbítsa!

Az, hogy mindennapi tevékenységünk és kapcsolataink által okozott érzések, megélések milyen mértékben jelentenek „terhet” szívünkre nézve – mondhatni: mennyire vesszük szívünkre a dolgokat – egyénileg és állandóan változó állapot.

Van, hogy ezt a fajta (ön)kezelést tanulni kell, máskor csak feleleveníteni.

Szeretném Önt invitálni egészségőrző kezelésre, mely komplementer terápiaként nyújt segítséget, az Ön esetében a szívműködés támogatására.

Emellett, amennyiben nyitott, szeretnék Önnel egy személyes találkozót megejteni egy esetleges együttműködés kapcsán.

Kívánok Önnek kiváló egészségi állapotot!

Üdvözlettel:

Percsi András Zsolt

BioLabor Budaörs Rekreációs Központ vezető

www.biolabor-med.hu

 

Fel az oldal tetejére