vitamin

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ és árak: 01-endless_katalogus-es-arak (PDF)

Üdvözlöm Önöket!

Erdőfi-Szabó Attila vagyok, az Endless Biotech Hungary Kft. orvos-szakmai teamjének vezetője. Több, mint tíz éve foglalkozom az egészségtudomány legmodernebb területével, az egészség megtartásának vagy visszaszerzésének technikai megoldásaival. Sikereink széleskörűek, mégis vannak biológiai korlátaink. A szervezet állapota ugyanis függ a tápláléktól, azok vitamin, ásványi anyag, aminosav, és enzim tartalmától. Ezek alaptáplálékkal való bevitele azonban egyre nagyobb kihívás.

Lehet, hogy a stressz/szorongást nem karmikus teher, hanem tápanyaghiány okozza? (ellenőrizze: https://emostnext.hu/energiaszint-vizsgalat/ )

garlicMa már mód van minőségi táplálék kiegészítő készítményekkel pótolni a hiányokat, teljesíteni a szükségleteket. Tisztában voltunk eddig ezzel mi is, de nem találtunk elvárásainknak megfelelő gyártót. Ez év nyarán új kapcsolat született. A kínai Guangzhou-i Endless Biotech laboratórium ellenőrzött minőségű, és magas követelményeknek megfelelő természetes eredetű anyagokkal dolgozik, ezért lett jogosult KOSHER™ minősítésre és HALAL™ minősítésre. A legmodernebb technológiákkal dolgoznak, és a gyártás során az anyagok védelme, minőségmegtartása elsődleges, a kapszulák anyaga pedig természetes zselatin. Ez a magas szintű felelősségvállalás jelentett a számunkra garanciát, hogy ajánljuk Önöknek a termékeiket.

A cég közvetlen magyarországi képviselettel erősíti a gyár és a fogyasztó közötti zárt kapcsolatot, amely így többszörös közvetítők nélkül kedvezőbb, gyári árakat és az átlagosnál gazdagabb hatóanyag tartalmat jelent. A közvetlen gyártói kapcsolat a gyártó és a fogyasztó kölcsönös előnyét szolgálja, melynek célja az elégedettség. Az általam, általunk ajánlott kínálat ilyen szűrőn keresztül kerül a BioLabor Biofizikai- és Laboratóriumi Kft. ügyfelei elé.

Válasszanak szabadon, és váljék egészségükre!
Köszönöm figyelmüket!

Honlap a termékek megtekintéséhez *promóciós szponzorkód szükséges

www.endlessbio.com promóciós szponzorkód: HU000010

01-endless_katalogus-es-arak (PDF)

132

Fel az oldal tetejére