Stresszoldó kezelések

A kóros stressz oldása EMOST™ módszerrel

A kezelés sikere szempontjából nem mindegy, hogy a stresszt milyen irányból kezdjük el kezelni. Az idegállapotot a sztressztűrés és stressz érzékelés szempontjából érdemes vizsgálni, mielőtt környezeti okokra vagy pszichiátriai kezelés szükségességére gondolnánk. Az esetek nagy többségében tapasztaljuk, hogy egyszerűen biokémiai ingerfeldolgozás okozza a stresszt, nem pedig a változó világ. Ha egyre több dolog vált ki a személyben félelmet, pánikot, fokozott feszültséget, annak főként inger feldolgozási zavara lehet az oka.

Bizonyos stresszhormonok (ingerátvivők, ú.n. neuro-transzmitterek) túlzott jelenléte alapvetően befolyásolja az élmények értékelését, így majdminden inger félelmet fokoz, azok pedig tovább növelik a stresszhormon képződést. Ezt a folyamatot meg kell állítani! Bizonyos ingertompító (szteroidszint befolyásoló, és érzékelő receptor blokkoló) természetes és mesterséges kémiai hatóanyagok egy-egy tényező blokkolására képesek, de sajnos örömhormonok (szerotonin stb.) bővebb termelődését már nemigen tudják elérni.

Az Anti-Stressz kezelés (Dr.Happy) sorozatunk az idegrendszer túlfeszített állapotát és a tartós aggodalom és kényszerhelyzetek egészségromboló körforgását képes enyhíteni. Képes befolyásolni a kezelt személy érzelmi egyensúlyát, a negatív események könnyebb feldolgozhatóságát, továbbá javítja a problémamegoldó képességet és fizikai erővel tölt fel. A kóros stressz állapotban lévő személynél e kezelési eljárás kedvező hatást fejt ki az ingerek feldolgozására, a stresszhormonok (kortizol, dopamin stb.) csökkenésére, az örömhormonok (szerotonin stb.) bővebb termelődésére -kémiai hatóanyagok bevitele nélkül és pszichés mellékhatások kockázata nélkül.

A stressz kezelésére irányuló program sorozatunk

Kúránk öt teljesen egymásra épülő kezelésből áll. Az első alkalommal egy nyugtató és görcsös állapotot enyhítő kezelést adunk, amely a már kialakult érzelmi blokádok feloldására irányul. A következő 2-3 alkalommal kimondottam az központi idegrendszer és vegetatív (paraszimpatikus/inger érzékelő, és szimpatikus/inger reagáló) rendszer érzékelési egyensúlyára „megnyugtatására” hatunk, a szorongás okozta görcsök, félelmek oldásával foglalkozunk. A negyedik alkalom az immunrendszer és anyagcsere folyamatok összefüggéseivel foglalkozik, hogy a korábbi stressz szervműködéseket rontó káros hatását enyhítse. Lezárás képpen az ötödik kezelésünk a a kedélyállapot helyreállításával, és a szervezet vitális kapacitásának a jobb felhasználásra irányul. Ez az öt, jól kidolgozott kezelés a stressz, aggodalom oldását kifejezetten elősegíti, és a szervezet regenerációs képességének a javulását jól támogatja.

Az Anti-Stressz (Dr.Happy) kezelésének az alkalmazhatósága is stádium függő, ha gyógyszeres (természetes/mesterséges) kezelésük van, kérjük előre jelezzék, hogy az esetleges javulás mellett, ellenőrizve, a szakorvos csökkenthesse a kémiai hatóanyag mennyiségét, azaz a gyógyszer túladagolás kockázatát elkerülje.

A kezelések gyakorisága rendszerint heti egy alkalom történik, de ha az Ön esetleg súlyosabb állapota azt megkívánja, akkor a heti két alkalom is indokolt lehet.
Jelentkezzen be telefonon (7/0-24: +36 30 33 13 517) az Önhöz legközelebb eső kezelő helyünkre, vagy az Akció keretében igényeljen díjmentes kipróbálási lehetőséget, ahol egy próba kezelésen túl tájékoztatást kap az Ön számára ajánlott stressz kezelési-oldási lehetőségről.

Fel az oldal tetejére