Depresszió kezelése – Dr. Happy

Feszültség csökkenés, tisztánlátás, és erő, ez a Dr. Happy kezelés sorozat fő jellemzője. Hangulati zavarok, rossz kedv vagy a már diagnosztizált depressziós betegek számára is ajánlott e kezelés sorozat, mivel stressz oldó hatású programokat tartalmaz (tanulmány: A stressz hatása betegségek kialalkulásában).

Stressz oldásával segíthető a Depresszió kezelése

A biológiai (fiziológiai és pszichés) folyamatokhoz tartozó tényezők hiánya, vagy túlzó jelenléte a körforgásban okozhat tartós kedélyállapot romlást. A Dr.Happy kezelés sorozat nem csak a lelki (pszichés), hanem a fizikai- és hormonális egyensúlyra is gyakorol hatást. Mindezt a szervezet saját szabályzóinak önellenőrzésével, összehangolódásával, a vélhető legkisebb kockázatok mellett. Programunk hatást gyakorol közvetlenül az idegrendszerre, és a szervezet természetes egyensúlyára, amely pH szabályzást és más kémiai (hormon, neurotranszmitter, szteroid, azaz érzékelési) egyensúly szabályzást befolyásol. A holtponton való átbillenéshez jótékony az idegrendszerben zajló folyamatok természetes egyensúlyozódása.

Sérült lélekkel nehéz a pozitív gondolkodás

Az, hogy mi volt előbb, a hormonális változás, vagy a stressz, az hasonló, mint hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Ha pszichésen sérülékeny az alany, nagyobb a kockázata a betegség kialakulásának, az pedig még sérülékenyebbé  teszi. Amikor tartós aggodalom, félelem van úrrá az alanyon, akkor e szerint mérlegel mindent, a félelemtől való félelem újabb és újabb rossz lehetőségeket tár fel, hogy felkészülhessen annak elkerülésére, ez viszont mint új fenyegetés, tovább gyengíti.

Mi az oka, és mivel kezdjük?

Depresszió? Lehet hogy:

– nem az egyedüllét okozza?
– nem a tehetetlenség okozza?
– nem a Világ rosszra fordulása okozza?

Lehet hogy:

– a szintetikus és vegyi környezet gátolja az érzelmeket, befolyásolja a hormonokat,
– gyengeség ellen szedett serkentők gátolják a nyugodt alvást,
– fizikális erőtlenség rontja a keringést,
– helytelen étkezés rontja az energia utánpótlást,
– állandó légszomj veszélyezteti az idegrendszeri működést stb.

A Depresszió csak következmény?

Haladjunk lépésről lépésre! Először az alapokat kell rendezni, de az első lépést az alanynak kell megtennie. Döntsön, kipróbálja-e a stresszoldó kezelésünket, vagy nem? Ugyanis, ha képesek vagyunk oldani a stressz állapotot a regeneráció önmagától javul, jobb lelkiállapotban jobbak a kilátásaink. Kezeléseink nyugalmi állapotban folynak, a 45-50 perc alatt több fontos biológiai folyamat kap támogatást, ezek pedig előbb utóbb segítenek a holtponton való átbillenésben. Heti egyszer, összesen 5 alkalommal, különböző folyamatokra fókuszálunk, egymásra építve járulunk hozzá a szervezet egészséges működéséhez. (Tegye meg az első lépést, jelentkezzen most, és egy kezelést kipróbálhat)

Fel az oldal tetejére