Belső mozi – barangolás a tudatalatti és képzelet világába

Belső mozi c. produkció

barangolás a tudatalatti és képzelet világába

Ez a különleges élmény az érzékelés, a felismerés, és képzelet világába visz a legmodernebb tér-hang-érzékelés technikával, különleges nyugalmi, szinte meditációs állapotban. A speciális technika a hangfelismerés és hang-irány meghatározás, illetve beazonosítás és memorizálási folyamatait használja fel, különleges emlékkép mentes hangok közvetítésével.  Mivel a hang-szinfónia lenyomat mentes, a hang beazonosítás beindítja a fantáziát, így a produkció először megnyitja az átjárókat a tágabb érzékelésnek, majd a térhangzás változtatásával a szélesebb tér érzékelésnek.

belsomoziA kilencven perces „utazás” élményét speciális 5.1 térhangzással és egy hozzárendelt speciális készülékkel (EMOST™) érjük el. A hang-elemek térbeli változása és a készülék saját jel feedback programja az agy emlékkép, tudat és érzékelés kapuit nyitják meg, így egyedülálló belső érzelem és érzékelési élményeket lehet megtapasztalni. A produkció során nincsenek vizuális elemek, nincs szöveg sem, minden belső kép a pszichében kerül összeállításra, így egyéni élmények születnek nyugalmi állapotban.

A  produkció jellemző hatásai

Pszichés: az így alkotott saját belső képek, emlék- és képzeleti élmények segítik a lelki egyensúly megteremtését, az intuíciók és érzelmek kibővülését, az élmények szétáradását.

Tudat: Az agyféltekék ilyenmód szinkronizálódása segíti az érzékelési tartomány bővülését, a kifinomultabb érzékelést, a koncentrációs és meditációs képességet, az egyensúlyt, a térérzékelést, valamint a memória leképezést és visszahívás képességet.

Vitális: A kialakult belső képek a mozgásélmény illúzión keresztül frissíti a testet, mintha az élményszerű mozgások, lebegések fizikai valóságok lettek volna.

A Belső mozi c. produkció mk. 120 perc időtartamú

– Bevezető, beszélgetés a théta tudatállapotról
– A Belső mozi – barangolás a tudatalatti és képzelet világába c. produkció, 90 perc
– Levezető beszélgetés a szerzett élményekről

Részvételi díj: 13.500 Ft

Bejelentkezés: 06 30 33 13 517

Belső mozi – barangolás a tudatalatti és képzelet világába Produkciós Iroda

Szerzők:

Dr. Erdőfi-Szabó Attila
Heffner Attila, zeneszerző, meditációs tréner, RAJA yogi, 5.1 hangmérnök- vágó, hang élmény mediátor.

Technikai háttér: BioLabor Biofizikai Kft., EMOST Nano-MED Orvostechnikai Kft., HeFi-Sound Studio.

© minden jog fenntartva.

Tapasztalatok a Vendégkönyvből

„Ezt a csodálatos élményt mindenkinek meg kellene tapasztalnia!” Nagy Ágnes

„Én nem gondoltam volna, hogy van ilyen csodálatos élmény, végtelenül felszabadultam!” Van Hou Than

„Köszömöm ezt a valóban fantasztikus élményt!” E. Terézia

„Nem is éreztem az időt, mintha elemelkedtem volna a helytől. Csodálatos színek között lebegtem, a testem elhagytam, kívülről láthattam magam, de nem zavart, hanem jólesett. Minden gondolatom el tudtam engedni, valami nagyon különleges szabadságérzés fogott el, melegség és egy végtelenül szabad tér. Olyan félálom, féléber állapotban voltam végig, teljesen szabadon tudtam mindent élvezni, éreztem a suhanást, éreztem a végtelen teret, éreztem az érzéseimet, és ez nagyon nagyon kellemes. Nekem ez egy fantasztikus élmény, azért nem írom, hogy volt, mert ezt én többször is meg szeretném még tapasztalni!” Sziasztok, Hajni

Fel az oldal tetejére