Stressz

Stressz alapú betegségek, állapotok

. Szorongás – pánik betegség – tartós kilátástalanság érzet – depresszió – rémálmok – alvászavar – vizelettartási zavar – dadogás – epilepszia – erőtlenség, gyomorgörcs

A Stressz okai, összefüggések, betegségek, kezelések

gondolat-biokémiájaKijelenthető, hogy a stressz igen jelentős hatást gyakorol az egészségre. Korlátozza az érzelmeket, szűkíti az ereket, növeli a pulzusszámot, és az immunfunkciókat a stressz elmúltáig korlátozza. Stressz helyzetben a homloklebenyek működése is lecsökken (objektivitás vesztés), és a fő kapacitás az agy hátsó felére, az ösztönszerű, csak a túlélést biztosító fizikai feladatokra korlátozódik. Stressz esetben csökken az ítélőképesség, a „tisztánlátás”, az érzelmek felborulnak, az immunitás csökken, a regeneráció háttérbe szorul (hiv.: A Stressz hatása az egészségre I. c. BioLabor tanulmány). Ekkor kiszolgáltatott helyzetbe kerül a személy, és ha nincs megfelelő energiatartalék, akkor körforgás kezdődhet. Ezek az folyamatok fogják egyre jobban csökkenteni az ítélőképességet és a helyzetmegoldó képességet, így a stressz tovább tud fokozódni. Rossz esetben az alany egy „ördögi” körbe kerülhet, ahonnan a kilépés csak jól megválasztott módszerekkel tud megtörténni! Ilyen az EMOST™.

– Lehet, hogy a krónikus stresszt nem is a munkahely okozza?

– Lehet, hogy a krónikus stresszt nem is az anyagi helyzet okozza?

– Lehet, hogy a krónikus stresszt nem is a magánéleti problémák okozzák?

– Lehet, hogy emlékképek lenyomatai ismétlődnek?

– Lehet, hogy ezek csak KÖVETKEZMÉNYEK!

A tudományos kutatások igazolják, hogy a kóros stressz (distressz) a külső körülmények és a belső képességek különbségéből adódnak. Jean-Baptiste Lamarck (1744-1829) az Epigenetika megfogalmazója behatárolja az örökletes tulajdonságok okát is. A gyermek születése előtt a szülőknek voltak adottságaik, melyeket az ő szüleiktől örököltek, illetve lettek saját, azaz az életük során szerzett tulajdonságaik, így alakul ki az adottságból a képesség. A gyermek fogantatásakor ezek a hozott és szerzett tulajdonságok összessége lesz a gyermek „hozománya”, azaz az adottsága. A fejlődés során a környezeti ingerek fogják aktiválni a „hozott” anyagot, azaz a viselkedésmintákat, és a belső tulajdonságokon fog múlni, hogy öröklött beidegződések, vagy új reakciótípusok lesznek-e?

gondolat-biokémiája-2A stressztűrőképesség egy része örökölhető, egy része a környezeti ingereken múlik, egy része az aktuális képességeken múlik, és a végleges megnyilvánulás mindezek egymásra hatásából alakul ki. Úgy érezzük, hogy sikerült olyan kezelési rendszert kialakítanunk, amely bizonyos pszichés (érzelmi) lenyomatokhoz tartozó hormonális visszacsatolást felold, egyensúlyi állapotot teremt, segít tehermentesen új világot kezdeni.

Dr-Erdofi-Szabo-Attila-Dr-Stressz-pix07Az orvostudományban nyilvántartott eljárásunk, saját, nemzetközileg elismert magyar fejlesztésünk, az EMOST™ – Saját Jel terápia, az idegrendszer természetes egyensúlyát, a szervezet rendezettségét segíti visszarendezni komfortos módon.

Tapasztalat, hogy panaszonként 4-5 kezelés jellemzően elégséges, és mivel az idegrendszeri tehermentesítés a személy saját jeleivel történnek, azok kerülnek egymással ismét összhangba, a szervezet megjegyzi és megtanulja ezt a helyreállást, későbbiekben önmaga képes lesz így regenerálni magát.

Szívből ajánlom e módszerünket az érintetteknek, Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D. D.Sc.

.

A stressz betegség és összefüggések – kutatások, eredmények,
vélemények a lenyomatok biokémiai ismétlődéséről, kockázataikról

.

A Stressz betegség, tömeges gyakorisága az egyén számára nem mentség.

Dr. Stressz, © Minden jog fenntartva

.

EMOST-therapy-publications.

Fel az oldal tetejére