Országos matematika verseny

BioLabor Társadalmi Felelősségvállalás Program

Cégünk konzervatív szemléletű társadalmi felelősségvállalásként három területen karitatív támogatást nyújt:

1. Kisgyermekek kedvezményes és díjmentes kezelése, hogy anyagi helyzet ne befolyásolja egészségügyi állapotukat, illetve segítsük az új generáció fejlődését az urbanizálódás ártalmaival szemben

2. Katasztrófahelyzetben a károsultak és a katasztrófaelhárítók azonnali, díjmentes ellátása, pánik, idegkimerültség, végkimerültség lekűzdésére

3. Fiatal tehetségek, leendő kutatók fejlődésének támogatása

Ez utóbbi támogatási területünkhöz tartozik az Országos Matematika Verseny támogatása, korosztályonkénti győztesek anyagi és nemanyagi támogatása. Fontosnak tartjuk, hogy minden tehetség lásson perspektívát, lássa az eredmények társadalmi elismerését, és némi anyagi támogatást, amit a további fejlődésükre fordíthatnak.

 

Tisztelt Dr. Erdőfi-Szabó Attila Úr, tisztelt Biolabor Kft!

Egyesületünk nevében köszönjük támogatásukat, mellyel segítették a 41. Kalmár László Országos Matematika Verseny döntőjének megrendezését, segítségükkel a mai nehéz gazdasági helyzetben is maradandó élményt tudtunk nyújtani a versenyző gyermekeknek.

A jövőbeni jó együttműködés reményében üdvözlettel:

Naményi Béla igazgató

Győztesek

 5. osztály: Kerekes Anna, Budapest

6. osztály: Molnár-Sáska Zoltán, Budapest

7. osztály: Gál Hanna, Szeged

8. osztály: Szabó Eszter, Nyíregyháza

TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület

Egyesületünk az 1841-ben alakult tudományos társaságnak, a TIT-nek tagszervezete, 1953 és 1990 között TIT Pest Megyei Szervezet néven mûködött. A szervezet 1990-tõl, mint TIT Pest Megyei Egyesülete, 1993-tól napjainkig, mint TIT Teleki László Ismeretterjesztõ Egyesület mûködik. Jelenlegi taglétszámunk 310 fõ, akik 4 tagszervezetben (Budapest, Cegléd, Nagykorös, Vác) tevékenykednek.

honlap: http://www.titteleki.hu/

Fel az oldal tetejére